بازی واقعا سخت شده خیلی سختش کردن رسیدن به نفر اول غیر ممکن شده
بازی واقعا سخت شده خیلی سختش کردن رسیدن به نفر اول غیر ممکن شده
من که بریدم....
نفر اول رو نمیشه گرفت.. مگر اینکه با هر کلکی شده بزنی بهش...تا از دور بیافته بیرون... که این هم خیلی بعیده بهش برسی
اصلا نمیشه به جایی ماشینو زد همینکه به ماشین جلویی بخوری با اون میری توی دیوار یا چند دور دوره خودت میچرخی
خب توی کدام سری و کدام مسابقات نمیتونید نفر اول را بگیرید؟
من الان رتبه ام 15 هستش ...رنکینگش
فک کنم توی مسابقات گروه B مدرن باشه...طرفی که نفر اول وا میسه..با به توبوتا کرولا 1980 تو مسیر مستقیم... یه نقطه میشه
دوستان یه راه کار خوب برای شروع مسابقه:
زمانی که شماش معکوس قبل از مسابقه زده میشه گاز رو تا ته بگیرید و بزنید دنده 1 تو شروعتون تاثیر داره......
من خیلی وقته ادامه بازی رو به خاطر همین سختیه بی خودش گذاشتم کنار چون بی فایدست!اصلآ رو منطق عقلانی نیست این حالت سختیه بازی:( بازم خراب کرد shift
من تمام Option های به اصطلاح آسون کننده بازی رو غیر فعال کردم، غیر از کنترل ترمز
نه تنها بازی سخت نشد... کنترل ماشین یه جورایی راحت تر هم شد
فقط یه نکته رو بهش توجه کنید...
مسابقات مدرن کلاس B به بالا رو چه تو حالت ساده و چه تو حالت سخت نمیتونید توش اول بشید، مگر اینکه ماشین رو اصولی Tune کرده باشید... مخصوصا اون مسابقات آخر که با Boss دست و پنجه نرم میکنید
یه فرناندو آلونسو!! میخوام که آخرین مرحله دریفت رو رد کرده باشه... حتی اگه کسی بتونه تو اون مسابقه سوم هم بشه، انصافا کارش ایول داره
قبلا هم گفته بودم ولی ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از پسش بر بیاد
دقیقا... اگر کسی بر اومد... من شخصا کلی براش دست و هورا میکشم
باهات موافقم... سختیش اصلا منطقی نیست... یه جورایی وقتی هی مسابقه رو با نا امیدی تمام تکرار میکنی و اون دموی تکراری قبل از شروع میاد جلوی چشمت... واقعا بازی چندش آور میشه، مخصوصا اینکه امیدی هم به اول شدن نداری
اون مرحله آخر دریفت رو حداقل با 8 یا 9 تا ماشین تو کلاسهای مختلف با Tune های متفاوت شاید بدون اغراق بالای 100 بار رفتم... ولی ته امتیازم 1290 بیشتر نشد
واقعا موندم... پول میدی، بازی میخری، نصب میکنی، میشینی پاش که لذت ببری.... اونوقت..................حالا گیرم بازیش خدای گرافیک باشه
![]()
Last edited by Keyvan2139; 21-04-2011 at 07:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)