پس مشکل از چیه؟
پس مشکل از چیه؟
تو صفحه اول تاپیک راجب تست بخش هایی از لپ تاپ با ویندوز صحبت شده بود ولی وقتی از لینک داده شده وارد سایت سازگار شدم، دیدم این مدل با سیستم عامل لینوکس ارائه میشه.
در حال حاظر کدوم سیستم عامل رو داره؟
سلام
این مدل کمیاب شده؟
من می خواستم بخرم (vga 540m)نمایندگیش گفت شرکت سازگار وارد نکرده الانم یه دونه قهوه ای داشت که 860 میداد!
دوستان اگه کسی اطلاع داره بگه سر ما کلاه نره!![]()
من برای کار مونتاژ می خوام این دستگاه 5742 بگیرم:
1آیا این دستگاه موقع خرید ویندوز داره؟یا روی دسگاه به صورت رایگان دی وی دی می دهند؟
2 بخاطر اینکه من برنامه هایی که دارم اکثرا با اکس پی کار می کردند اگر روی این لب تاپ xp بریزم مشکلی برای کار ایجاد نمیشه؟
3لب تاپ قبلی من...سونی fs.840 بود آیا این دسگاه بهتر از سونی عمل میکنه؟
4دستگاه من صبح که روشن بود حداقل 8-9 ساعت روشن بود..آیا این دسگاه توانایی داره ؟
من هفته پیش برای یکی از دوستانم اینو خریدم، 820.000 تومن
رامین![]()
من از یکی از نمایندگی ه گرفتم 800 همین مدل رنگ قرمز.
ببخشید یه سوال این دوتا کابلی که تو جعبه هستش مال چیه ؟
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن جواب ما رو نمیدن؟
من برای کار مونتاژفیلم عروسی سر مجلس می خوام این دستگاه 5742 بگیرم:
1آیا این دستگاه موقع خرید ویندوز داره؟یا روی دسگاه به صورت رایگان ویندوز دی وی دی روش می دهند؟
2 بخاطر اینکه من برنامه هاییبرای کار دارم اکثرا با ویندوز اکس پی کار می کردند اگر روی این لب تاپ xp بریزم مشکلی برای کار ایجاد نمیشه؟
3لب تاپ قبلی من...سونی fS/840 بود آیا این دسگاه8742 بهتر از سونی عمل میکنه؟
4دستگاه من صبح که روشن بود حداقل 8-9 ساعت روشن بود..آیا این دسگاه توانایی داره ؟
کسی نبود جواب بده؟
لینوکسه. باید پارتیشن بندی کنی و ویندوز نصب کنی.
ویندوز سون 64 بیتی ...
1. ویندوز نداره. لینوکسه که همون در حقیقت داسه. باید سون نصب کنی روش.
2. اینو اطلاعی ندارم اما به احتمال زیاد پشتیبانی می کنه. از رو سی دی نتونستی می تونی از سایت acer دانلود کنی.
3 و 4. کانفیگ این سیستم فوق العادست اما برای کارای سنگین نمی دونم جواب می ده یا نه. اما بازم من تا
5 6 ساعت حتی بازیم کردم باهاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)