تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 507 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

رازت رو به کسی نگو چون وقتی خودت نتونستی رازت رو نگه داری نباید از دیگران انتظار داشته باشی

زیبا و پر معناست ... ممنون .
    ::..
    مثل باران باش و ببار زیرا باران نمیپرسد کوزه ی خالی از ان کیست...
    این یعنی دید مثبت . همیشه سعی کردم تو هر کاری که میکنم حتی شخصی کنارش منفعت بقیه رو هم لحاظ کنم . بارها بخاطر همین طرز فکر راهبردهای عجیبی برام مشخص شده . واقعا محبت معجزه میکنه .

2. 6 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من یه دفترچه دارم که تجربیاتم رو داخلش مینویسم ... چندتاش رو براتون میگزارم
    این تجربیات هم برای من خیلی مهمن
    1- کاری که میتونی همین الان انجامش بدی رو به بعد موکول نکن
    2- همیشه با عقل تصمیم بگیر .... احساس بدترین چیزی بوده که ازش ضربه خوردم
    3- سعی کن همیشه با خدا باشی ... باخدا باش و پادشاهی کن ، بی خدا باش و هرچه خواهی کن
    4- برنامه ریزی مفید ترین چیز زندگیه
    5- همیشه کاری رو انجام بده که بهش علاقه داری
    6- شبها خوب بخواب تا در طول روز خواب آلود نباشی
    7- بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که رفتم هنرستان برق.... باید میرفتم ریاضی بعدش برق
    8- اگه پدر و مادر هستید به فرزندانتون به یک اندازه محبت کنید
    9- زندگی زیباست اگه بتونی خودت رو کنترل کنی
    10- شیطان پست تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید
    11- در نظر کسایی که پرواز رو نمی فهمند هرچه اوج بگیر ی کوچک میشی
    12- عشق زیباترین چیزی بود که تو این دنیا دیدم ...... البته ناکام موند
    13- انتخاب همسر مناسب تکلیف دنیا و آخرت رو تعیین میکنه
    14- خوندن درسهاتون رو به پایان ترم موکول نکنید
    15- کامپیوتر ، اینترنت ، موبایل ... اگه مربوط به شغلت نباشه و بهش علاقه داشته باشی و براش برنامه ریزی نداشته باشی " بدبختت میکنه" مثل من

17- رازت رو به کسی نگو چون وقتی خودت نتونستی رازت رو نگه داری نباید از دیگران انتظار داشته باشی

تجربیات من خیلی زیاده اما فعلا باید برم جایی
    تجربیاتتون خیلی خوبن فقط مورد 2 و 5 بنظرم با هم در تعارض هست، نمیدونم در نهایت کدومشو قبول دارید
    در مورد 17 امی هم این حالت رو نمیشه در نظر نگرفت: ممکنه رازمونو داریم به فردی میگیم که شاید از خودمون هم بیشتر بهش اطمینان داریم و اونو از خودمون بهتر میدونیم چرا که شاید رازمون در واقع گره و مشکلی در زندگی ما باشه که میخوایم با ابراز اون به فرد مورد نظرمون برای حل مشکل ازش کمک و همفکری بخوایم.

بنابراین همیشه هم رازها به اصطلاح نقشه یه گنج نیستن، گاهی هم میتونن کمبودها و ناتوانی های ما باشن.

4. 7 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض تجربه‌ای برای رفع مشکل تکرار حرف سالمند

این رو تجربه کردم اگر سالمندی دائم حرفهاشو تکرار میکنه یه جوری شرطیش کنید!
    مثلاً با یه جواب، مانند: باشه، شنیدم، چشم و غیره
    چطور بود؟

6. این کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اصلا به مسائل سیاسی اهمیت نده
    چون هر دولت و یا رژیمی که باشه ما بایستی آخرش کار کنیم
    پس بهتره وقتمون برای حرفها و مسائل سیاسی ( کلا سیاست ) تلف نکنیم
    Last edited by SaMsUnG; 26-01-2011 at 13:50.

8. 4 کاربر از SaMsUnG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تجربیاتتون خیلی خوبن فقط مورد 2 و 5 بنظرم با هم در تعارض هست، نمیدونم در نهایت کدومشو قبول دارید
    در مورد 17 امی هم این حالت رو نمیشه در نظر نگرفت: ممکنه رازمونو داریم به فردی میگیم که شاید از خودمون هم بیشتر بهش اطمینان داریم و اونو از خودمون بهتر میدونیم چرا که شاید رازمون در واقع گره و مشکلی در زندگی ما باشه که میخوایم با ابراز اون به فرد مورد نظرمون برای حل مشکل ازش کمک و همفکری بخوایم.

بنابراین همیشه هم رازها به اصطلاح نقشه یه گنج نیستن، گاهی هم میتونن کمبودها و ناتوانی های ما باشن.
    ممنون که توجه کردید ......... مورد 2و 5 از نظر من در تعاریض نیستن چون اگه من کاری رو انجام بدم که بهش علاقه دارم پس توی اون کار بیشتر از بقیه کارها موفق میشم و این یعنی تصمیم عاقلانه
    مثلا من اگه به نجاری علاقه داشته باشم نباید برم مکانیکی ....و یا توی انتخاب رشته

در مورد راز هم باید بگم من که تا حالا فقط ازش ضربه خوردم و به این تجربه رسیدم که در مورد راز به هیچکس نباید اعتماد کرد ... مگر کسایی که واقعا واقعا واقعا صد در صد میشناسمشون .... حتی خیلی وقتا در مورد همین شناخت هم اشتباه می کنم و برای همین ضربه میخورم .... اما دیگه تموم شد .... به هیچکس رازمو نمیگم.

10. 3 کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اصلا به مسائل سیاسی اهمیت نده
    چون هر دولت و یا رژیمی که باشه ما بایستی آخرش کار کنیم
    پس بهتره وقتمون برای حرفها و مسائل سیاسی ( کلا سیاست ) تلف نکنیم
    سلام

شكي نيست كه آدم نبايد در كاري كه ازش سر در نمياره دخالت كنه .

اما نميشه نسبت به اوضاع سياسي كشورمون بي تفاوت باشيم و بگيم با سياست كاري نداريم ولي بايستي عكس العمل درست نشون بديم .

انسان هشيار هرگز نسبت به وضع كشورش و حال و روز هموطناش بي تفاوت نيست اما عكس العملش هميشه عاقلانه و سازنده هست نه مخرب .

12. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قابلِ توجهِ كساني كه از كولرهاي آبي استفاده ميكنند :

در زمستان حتماً کانالهایِ کولر رو از داخلِ اتاقها محکم ببندین . مقدار هوای سردی که از این کانالها میاد تو خونه خودش یک بخاری بزرگ لازم داره تا جبرانش کنه .

کانالها رو با پلاستیک نبندین چون وقتی باد میاد خیلی صدا میده . اذیتتون میکنه . اونها رو با کارتون ببندین .

کارتون رو فقط کمی بزرگتر از خروجی هوا ببرین و بعد با چسب نواری پهن بچسبونین به قابِ فلزیِ دورِ کانال به طوری که چسبها به قابِ فلزیِ کانال بچسبه نه به دیوار تا رنگ دیوار رو خراب نکنه .

یادتون باشه قبل از چسبوندنِ کارتون ، حتماً پره هایِ داخلِ کانال رو ببندین (یک دسته ی کوچیک گِرد هست که وقتی بپیچونینش پره ها بسته میشه .) اگر پره ها رو نبندین وقتی بادِ شدید میاد ممکنه کرتون به مرورِ زمان از جاش کنده بشه .

مثال : اگر طول و عرضِ خروجیِ هوا 25 در 50 سانت هست و طول و عرض قابش 29 در 55 سانت هست ، کارتون (مقوا) رو 26 در 51 ببرین و دور تا دورش رو چسب پهن بزنین به شکلی که نصفِ عرضِ چسب بچسبه به مقوا و نصفه ی دیگرش بچسبه به قابِ دورِ کانالِ کولر . حتماً قبل از چسبوندن ، قابِ کانالِ کولر رو با یک پارچه ی نمدار تمیز کنین چون گرد و خاک مانعِ خوب چسبیدنش میشه .

=======================

شیرِ آبِ کولر رو هم ببندین در زمستون و آبِ کولر رو هم خالی کنین تا زنگ زدگیش کم بشه و عمر کولر هم بیشتر میشه .
    =======================

اگر موقعی که درِ آپارتمان رو از بیرون میکشین تا ببندین صدای زیاد میده ( تق) علتش اینه که زبانه ی قفلِ در احتیاج به کمی گریس یا روغن داره تا راحت حرکت کنه . فقط کمی گریس یا روغن به همه جای زبانه ی قفل بزنین و امتحان کنین ببینین چقدر بی صدا بسته میشه

روغن زدن به لولاها رو هم فراموش نکنین . هم بی صدا میشه هم عمرش صد برابر میشه .

مبادا خیلی روغن و گریس بزنین که شر میکنه و تمامِ در رو چرب میکنه . سه چهار قطره روغن کافیه و با دست بنالینش به همه جای زبانه ی قفل .

لولایِ درهای ماشینتون هم همینطور همیشه باید روغنی و چرب باشه وگرنه کم کم بر اثرِ خوردگی باعثِ به اصطلاح افتادنِ درها میشه و احتیاج پیدا میکنه به آهنگری و صافکاری و کلی هزینه و الافی.

=======================

هرگز هرگز هرگز حتی یک قطره آب هم تو رادیاتورِ ماشین نزیزین . فقط از کولانت استفاده کنین . کولانت هم ضدِ یخ داره هم ضدِ جوش هم ضدِ زنگ . سالی یک بار هم عوضش کنین . من گارانتی میدم که تا ده سال یا بیشتر نه واتر پمپ خراب میشه نه رادیاتورِ ماشین نه رادیاتورِ بخاری و نه شیلنگ هایِ لاستیکیِ رادیاتور . (قابل توجهِ کسانی که ماشین میخرند تا سالها ازش استفاده کنند و دوست دارند که هنرِ نگهداری از وسایلِ شخصی رو خوب یاد بگیرند چون میدونند کلی پول صرفه جویی میشه براشون ).

یکی از بزرگترین دشمنانِ عمرِ موتور ماشین ، آبِ معمولی هست . آبِ فیلتر شده هم موتور رو خراب میکنه .

فقط کولانت و بس.

اگر نمیدونین کولانت چیه به سایت زیر مراجعه کنین .

google.com/images?um=1&hl=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=antifreeze gm&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=

نمیدونم در ایران هست یا نه اما بهترین نوعش قرمز رنگ هست و یک گالنِ چهار لیتریش نه هزار تومن قیمتشه ( درجه ی یک ) اما در دراز مدت ، صدها هزار تومن براتون صرفه جویی میکنه با طول عمرِ رادیاتورها و شلنگها و واتر پمپ .
    ============================
    هشدار :

قطعات ترمز ، فرمان ، جلوبندی و لاستیکِ ماشین رو همیشه از بهترین و با کیفیت ترین مارکها بخرین حتی اگر مجبور بشین قرض کنین !!! چون جانِ شما و دیگران خیلی به اینها بستگی داره .

اگر از نظر مالی مشکلی ندارین ، همیشه فقط قطعاتِ اصلی بخرین . گرونتره اما ضرر نمیکنین .

==========================

حتماً شما هم دیدین که شیشه ی پنجره ی بعضی از ماشینها پر از خراشهایِ عمودی هست . مخصوصاً پنجره ی راننده .

میدونین علتش چیه ؟؟؟؟

علتش اینه که به مرورِ زمان ذراتِ شن میره تو پرزهایِ نمدی که در لبه ی در قرار داره و مانعِ ورودِ گرد و خاک و آب به درون درِ ماشین میشه .

دو هفته یکبار باید این نمدهایِ خاکگیر با حوله ی نمدار تمیز بشه .

فقط پرزهایِ حوله ی نمدار میتونه ذرات شنِ چسبیده به این نمدها رو ازش برداره و تمیز کنه .

برای تمیز کردنشون ، ابتدا شیشه رو تا جخرِ آخر بیارین پایین بعد با یک خودکار ، حوله ی مرطوب رو داخل شیاری که شیشه ازش میاد بیرون کنین و خوب تمیزش کنین (چند بار ) . خواهید دید که حوله سیاه سیاه میشه . مخصوصا اگر در مناطقی هستین که شن و گرد و خاک زیاده مثلِ اهواز و آبادان و بوشهر و زاهدان و غیره .

وقتی که شیشه رو بالا میارین ، شیشه درونِ یک شیارِ لاستیکی حرکت میکنه . اون شیار رو هن با حوله مرطوب خوب تمیز کنین .

بعدش میبینین که شیشه چقدر نرم و بی صدا بالا پایین میشه و قیژ قیژ هم نمیکنه ( صدای ساییده شدنِ شیشه با ذراتِ شن )
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-02-2011 at 12:18.

14. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

همیشه واسه آدمایی تب کن که واست تب کنن

مثلا امروز رفیقم مهدی بهم زنگ زد گفت داوود میای آریاشهر ؟بهش گفتم واسه چی؟گفتش که آره یه پیک موتوری میخواییم بیا اینجا !اونم چی رفاقتی برم اونجا ؟مگه تو سرم زدن اگه من موتورمو خودم با 1000 بدبختی آزاد نکرده بودم که عمدش پوله باز دمش گرم علی همون ALI-17 که بچه کوچمونه یه پولی قرض دادو با اون تونستم موتورمو دربیارم بعد اونوقت همون رفیقم مهدی که حداقل یه تعارف خشکو خالی نکرد که داوود پول میخوای یا نه؟ بعد برم واسش کار کنم؟

رفاقت تاوان داره که هرکسی باید تاوانشو بده

16. 5 کاربر از lg123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست همگي درد نكنه

چه تاپيك باحالي شده اين تجربيات....

از همه چي داره توش كم كم پيدا ميشه.....

منم اين چند روزه به اميد خدا يه حالي به تاپيك توي امضام ميدم...

دمتون گرم

18. 4 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همیشه واسه آدمایی تب کن که واست تب کنن

مثلا امروز رفیقم مهدی بهم زنگ زد گفت داوود میای آریاشهر ؟بهش گفتم واسه چی؟گفتش که آره یه پیک موتوری میخواییم بیا اینجا !اونم چی رفاقتی برم اونجا ؟مگه تو سرم زدن اگه من موتورمو خودم با 1000 بدبختی آزاد نکرده بودم که عمدش پوله باز دمش گرم علی همون ALI-17 که بچه کوچمونه یه پولی قرض دادو با اون تونستم موتورمو دربیارم بعد اونوقت همون رفیقم مهدی که حداقل یه تعارف خشکو خالی نکرد که داوود پول میخوای یا نه؟ بعد برم واسش کار کنم؟

رفاقت تاوان داره که هرکسی باید تاوانشو بده
    سلام

شما مطلبِ بسیار مهمی رو به پیش کشیدین :

اول مطلبی رو خدمتِ دوستانی عرض میکنم که به خدا و آزمایش بودنِ زندگیِ دنیا و قیامت و کیفر و پاداشِ بی حد و حسابِ خداوند ایمان دارند :

وقتی به کسی کمک میکنین ، اون رو فقط برای رضای خدا انجام بدین (یعنی یا به خاطرِ عشقِ به خدا یا به خاطرِ رسیدن به بهشت و لذتهایِ بی حسابِ و بی ضررِ ابدیش یا به خاطرِ دوری از عذاب و خشمِ به حقِ خدای متعال یا برای دو یا همه ی اینها انجامش بدين ) .

وقتی با این نیت و هدف به کسی کمک کردین دیگه منتظرِ تشکر از بندگانِ خدا نباشین .

در دل خدا رو یاد کنین و بگین : ای خدایِ شَکور من از تو ممنونم که به من قدرت و نیرو و توانایی دادی که این کار خیر توسط من انجام بشه . خدایا این کارِ خیر رو از منِ مخلص قبول كن و اون رو در نامه ی اعمال من ثبت کن . من نیازی به تشكرِ بندگانِ تو ندارم . همین کافیست که تو از اون خبر داری و میدانم که اجرِ هیچ کس رو ضایع نمیکنی .

اما یادتون باشه که سامانه ی پاداشِ الهی یک شرطِ بزرگ داره :

اگر میخواین اون کارِ خیر تا روز قیامت در پرونده ی اعمالتون بمونه و حذف نشه باید هرگز نیت و هدفتون رو تغییر ندین یا به اصطلاح پشیمون نشین از انجام اون کار وگرنه از پروندتون خط میخوره

خط خوردنِ اون کار خیر در چند حالت پیش میاد :

1- شما قبل از مرگ ، ایمانتون رو به خدا از دست بدین و بگین حیف از من كه بیخودی کلی پول و وقت و کار صرف کردم برای خدا . عجب اشتباهی کردم که گولِ این حرفها رو خوردم .

2- منت گذاشتن سرِ اون بنده خدا که بهش کمک کردین .

3- اذیت و آزار کسی که بهش کمک کردین

4- بیگاری کشیدن از او

5- سرکوفت و تحقیرش مثلِ کسی که به فقیر پول میده اما هزار تا غر و لُند سرش میزنه و تحقیرش میکنه .

6- تو چشم طرف زدن یعنی چون بعدا کارتون رو راه ننداخته بهش میگين حیف از من که به تو کمک کردم

7- پشیمان شدن و پس گرفتنِ اون چیز

کسی که با این کارها اعمالِ خیرش رو باطل میکنه ، کارهای نیکش درست مثلِ توده ای از خاکستر هست که به یکباره یک تندباد شدید همش رو پراکنده میکنه و چیزی ازش به جا نمیمونه

==========================

اما اگر هدفتون از کمک کردن فقط شنیدنِ تشكر هست و اینکه بعداً بابتش چیزی درخواست کنین ، بدونین که احتمال نا امید شدنتون و غمگین شدنتون خیلی زیاده .

هیچ تجارتی سودمندتر از معامله با خدا نیست .

تو نيكي ميكن و در دجله انداز كه ايزد در بيابانت دهت باز

20. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •