تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 78 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر دیگر تلویزیون تان بعد از روشن شدن بلافاصله خاموش و یا عکس العملی نشان نمی دهد در اصلاح تلویزیون تان بریکت شده و باید آی سی eeprom آن برنامه ریزی و یا ریست شود و گرنه باید مین بردتان را تعویض کنید به شما پشنهاد میدهم با ید متخصص تعمیرات تلویزیون سامسونگ مشورت کنید و اگر اطلاعات فنی کافی دارید می توانید از این پست استفاده کنید
    اینجا کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام مجدد
    تلویزیون خودبه خود درست شده, البته بعضی وقت ها خودش ریستارت می شه, آنتن تلویزیون دیجیتال از نوع با قابلیت چرخش هست که به برق وصل میشه, فکر می کنم وقتی اونو وصل می کنم اینجوری میشه چون اولش که چندروز پیش اینجوری شد داشتم از گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده می کردم , البته بعد از قطع آنتن هم ریستارت تکرار میشد بعد از اینکه خودبه خود درست شد هم دوباره بدون مشکل کار میکرد ولی وقتی دوباره آنتن و وصل کردم و تلویزیون دیجیتال, دوباره ریستارت میشد), با این شرایط احتمال داره که از سخت افزار باشه و با آپگرید درست نشه, (منظورم نیاز به تعویض برد اصلی و یا فلش eprom هست)
    با سپاس مجدد از پاسخگویی شما دوست عزیز و بزرگوار

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    تلویزیون خودبه خود درست شده, البته بعضی وقت ها خودش ریستارت می شه, آنتن تلویزیون دیجیتال از نوع با قابلیت چرخش هست که به برق وصل میشه, فکر می کنم وقتی اونو وصل می کنم اینجوری میشه چون اولش که چندروز پیش اینجوری شد داشتم از گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده می کردم , البته بعد از قطع آنتن هم ریستارت تکرار میشد بعد از اینکه خودبه خود درست شد هم دوباره بدون مشکل کار میکرد ولی وقتی دوباره آنتن و وصل کردم و تلویزیون دیجیتال, دوباره ریستارت میشد), با این شرایط احتمال داره که از سخت افزار باشه و با آپگرید درست نشه, (منظورم نیاز به تعویض برد اصلی و یا فلش eprom هست)
    با سپاس مجدد از پاسخگویی شما دوست عزیز و بزرگوار

دوست عزیز
    وقتی که شما دیدید که با آن آنتن دچار مشگل شده چرا دوباره از آن استفاده می کنید آنتن های از این دست بیشتر سیستمها را دچار مشگل می کنند چون گاهی باعث شوک و یا اتصال کوتاه شده و به مین برد و قسمت تیونر آسیب وارد می کنند و آبدیت فقط برای رفع عیب سیستم از لحاظ نرم افزاری است و اگر سیستم سخت افزاری تان دجار مشگل شود حتما باید تعویض قطعه شود.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    وقتی که شما دیدید که با آن آنتن دچار مشگل شده چرا دوباره از آن استفاده می کنید آنتن های از این دست بیشتر سیستمها را دچار مشگل می کنند چون گاهی باعث شوک و یا اتصال کوتاه شده و به مین برد و قسمت تیونر آسیب وارد می کنند و آبدیت فقط برای رفع عیب سیستم از لحاظ نرم افزاری است و اگر سیستم سخت افزاری تان دجار مشگل شود حتما باید تعویض قطعه شود.
    سلام و سپاس مجدد خدمت جناب متین پور
    الان تلوزیون کار می کنه, به نظر شما احتمال داره سخت افزار تلویزیون آسیب دیده باشه؟
    البته با دکمهexit ریست نشد از منوی تلویزیون ریست کردم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و سپاس مجدد خدمت جناب متین پور
    الان تلوزیون کار می کنه, به نظر شما احتمال داره سخت افزار تلویزیون آسیب دیده باشه؟
    البته با دکمهexit ریست نشد از منوی تلویزیون ریست کردم.
    دوست عزیز

اگر آلان مشگلی ندارد پس مطمئن باشید که سخت افزارتان سالم است

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز

اگر آلان مشگلی ندارد پس مطمئن باشید که سخت افزارتان سالم است
    سلام
    تلویزیون دوباره و بدون دلیل مشخص روشن و خاموش میشه بعضی وقت ها بالا میاد ولی به محض اینکه ولوم رو زیاد یا کم می کنم یا هر کلید دیگر کنترل رو میزنم خاموش میشه و روشن میشه، به احتمال زیاد مشکل از نرم افزار هستٰٰ هیچ راهی نیست دوباره فیرم ویر بزنم به ورژن ژایین تر یا همین ورژن 1115.1 رو دوباره بزنم؟
    خیلی ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    تلویزیون دوباره و بدون دلیل مشخص روشن و خاموش میشه بعضی وقت ها بالا میاد ولی به محض اینکه ولوم رو زیاد یا کم می کنم یا هر کلید دیگر کنترل رو میزنم خاموش میشه و روشن میشه، به احتمال زیاد مشکل از نرم افزار هستٰٰ هیچ راهی نیست دوباره فیرم ویر بزنم به ورژن ژایین تر یا همین ورژن 1115.1 رو دوباره بزنم؟
    خیلی ممنون
    دوست عزیز
    از این مطلب استفاده کنید ببینید روی سیستم شما کار می کند
    رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
    تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
    “MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.
    2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
    4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
    5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
    6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
    7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    از این مطلب استفاده کنید ببینید روی سیستم شما کار می کند
    رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
    تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
    “MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.
    2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
    4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
    5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
    6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
    7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

خیلی ممنونم آقای متین پور عزیز
    این روش رو آزمایش کردم ، نشد. اصلا گزینه بروزرسانی نیومد.
    امروز تلویزیون رو بردم یه جای دیگه، گفتم شاید مشکل از برق باشه، اونجا خوب کار می کرد ولی بعد از باز کردن یوزر منوال دستگاه تلویزیون دوباره ریست شد، فکر می کنم مشکل از برق خونه‌ی ما و نرم افزار تلویزیون باشه، نسخه‌ی 1110 خیلی خوب کار می کرد، اشتباه کردم آپدیت کردم.
    راستی برق خونه‌ی ما نوسان داره به همین خاطر 5ماه پیش، وقتی این تلویزیون رو خریدم، یه دستگاه استابلایزر برق گرفتم که مشکل حل شد.
    به هر حال خیلی از لطف شما سپاسگذارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

تلویزیون من ua46d6940 است دو ماه پیش بصورت آفلاین آپدیت کردن خواستم ببینم میشه بصورت آنلاین آپدیت کرد یا چون از سایت امارات استفاده کردم دیگه قابلینت آپدیت آنلاین از بین رفته
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. من مدل 46f5570 را با فریم ور f5300 از سایت امارات آپ دیت کردم. الان امکانات سامسونگ اپ قطع شده و خطای ۰۱۲ میده. امکان رفع اشکال از راه دور هم خطا شبکه میده و پین کد نمیده. اگر بخوهیم به ورژن قبلی برگردیم راهی هست ؟ الان شده ۱۱۱۵. قبلا ۱۱۱۰ بود فکر کنم. دوستان اصلا آپ دیت نکنید که بیچاره میشید.
    سلام مجدد. ظاهرا سرورهای ایران به روز شده اند چون اسمارت هاب من مجددا فعال شده
    فقط مشکل اینجاست که تعدادی از اپ های پرکاربردم مثل بروزر از صفحه اصلی حذف شده و باید به قسمت more apps برم که بشه استفاده کرد. راهی هست که به صفحه اصلی برگردند ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تلویزیون من ua46d6940 است دو ماه پیش بصورت آفلاین آپدیت کردن خواستم ببینم میشه بصورت آنلاین آپدیت کرد یا چون از سایت امارات استفاده کردم دیگه قابلینت آپدیت آنلاین از بین رفته
    با تشکر
    دوست عزیز
    اگر تلویزیون شما برایش نرم افزاری جدید آمده باشد وقتی آنلاین آبدیت کنید شروع به آبدیت میشود و فرقی ندارد که قبلا از طریق آفلاین این کار را می کردید فقط از طریق آنلاین برای آبدیت خیلی زمان بر است و نیاز به اینترنت پرسرعت دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •