سلام
دوستان اگر ممكنه بهم بگيد چطور ميتونم آدرس گيرندگانى رو كه قبلأ درbccوارد كردم و ارسال شده دوباره بازبينى كنم
خواهشأ زود جواب بدين خيلى حياتيه...[/FONT]
سلام
دوستان اگر ممكنه بهم بگيد چطور ميتونم آدرس گيرندگانى رو كه قبلأ درbccوارد كردم و ارسال شده دوباره بازبينى كنم
خواهشأ زود جواب بدين خيلى حياتيه...[/FONT]
با سلام
به پوشه ی sent برید و ایمیلی رو که به صورت bcc برای دوستانتون فرستادید رو باز کنید.
سپس بالاش یه گزینه داره به اسم show details که وقتی بزنید تمام آدرس هایی که واسشون ارسال کردید رو نشون میده
موفق باشید.
ممنون ولى ااينكارو كردم show detail چيزى به جز مشخصات ايميل خودم نشون نداد .......لطفأ كمك
كسى ميدونه دكمه اكشن در جيميل رو از كجا بايد بيارم ....آخه مال من نداره![]()
يه آدرس واسه بلاك كردن جيميل:
خوش بگذرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نشون نميده بابا جان
با سلام
شاید استایل جیمیل شما در حالت کلاسیک و قدیمی هست؟!!
موفق باشید.
سلام
امروز یک مشکل عجیب برام رخ داد
می خواستم میل بزنم و یکی از حروف درون subject رو کشیده تر کنم. دکمه Ctrl و - رو فشار دادم که مثلاً یکی از حروف، کشیده تر بشه که یک دفعه ای دیدم که فونتهای نشان داده شده در محیط جیمیل، ریز تر شدند . یک بار دیگه این کار رو کردم که شاید اندازه قلم ها به حالت اول برگرده که بدتر شد والان هم در محیط جیمیل، قلم ها خیلی ریز شدند.
چه کار کنم که دوباره به حالت اول برگرده؟![]()
مشکل من اینه که هدر ایمیل رو نشون میده ولی متنها رو نشون نمیده با تنظیمات ور رفتم ولی چیزی برای درست شدنش پیدا نکردم برای تمام ایمیل هام اینطوره باید ریپلای کنم تا بتونم متنو بخونم و بعدشم discard بزنم کلافه ام کرده در هر دو حالت کلاسیک و جدید هم تست کردم بازم همینطوریه مشکل از کجاست؟
![]()
نمیشه کاری کرد که وقتی ایمیل میاد یه sms برامون بیاد؟ ایران-ایرانسل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)