تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 46 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

محتوای مخفی: سوال در مورد صحنه سینمایی پایان بازی 
    من بازیو دوباره از اول شروع کردم اینبار روی سخت.انگار دارم از اول بازی می کنم همون هیجان. واقعا مرحله vorkuta محشره یه حس خاصی به آدم دست میده.آدمایی که برای آزادیشون می جنگن و زیر باران گلوله دشمن جون میدن واقعا رو این مرحله خیلی خوب کار شده.آخر بازی وقتی که بازیو تموم می کنید یه تصاوید مستند از رئیس جمهور آمریکا نشون میده و بعدم این عکس.این عکس mason است؟تو این عکس کی بوده؟چرا آخرش رو تصویر اون زوم کردن؟آخه چرااااااا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: ادامه صحبت 
    خیلی ممنون از جوابتون.
    میشه بگین قاتل کی بوده؟خیلی شبیه mason است.شاید شخصیت mason رو از این ساختن.چرا آخرش عکس این مردو نشون دادن؟می خواستن چی بگن؟من که خیلی کنجکاوم.
      محتوای مخفی: توضیح درباره تصویر سینمایی پایان بازی 
    کندی 22 نوامبر 1963 ترور شد. یکی از مراحل هم به نام Executive Order در تاریخ 17 نوامبر همین ماه رخ میداد. اما خب... مرحله بعدیش 5 سال بعد رو نشون میداد یعنی دخالت میسون در این ترور نشون یا گفته نشد... اما بالاخره صحنه سینمایی آخر که میسون رو در مقابل کندی نشون میده تایید میکنه میسون در ترور کندی عملا نقشی نداشته با اینکه توسط دراگویچ مغز شویی شده بود... صحبت هادسون در اول مرحله Revelations هم ذهن بازیکن رو آماده میکرد که خودش ببینه که نقشی نداشته همونطور که هادسون گفت من میدونم تو خائن نیستی...

2. 7 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

رضا جون عکسو بزار یکم بخندیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

رضا جون عکسو بزار یکم بخندیم
    باشه. خودتون خواستید. البته کمی حال به هم زن هست.

من بلد نیستم که محتوا مخفی اش کنم. هوس خودت ترتیبش رو بده.

اینم عکس :

کد:
    Last edited by REZAt1980; 02-12-2010 at 21:20.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

کندی 22 نوامبر 1963 ترور شد. یکی از مراحل هم به نام Executive Order در تاریخ 17 نوامبر همین ماه رخ میداد. اما خب... مرحله بعدیش 5 سال بعد رو نشون میداد یعنی دخالت میسون در این ترور نشون یا گفته نشد... اما بالاخره صحبنه سینمایی آخر که میسون رو در مقابل کندی نشون میده تایید میکنه میسون در ترور کندی عملا نقشی نداشته با اینکه توسط دراگویچ مغز شویی شده بود... صحبت هادسون در اول مرحله Revelations هم ذهن بازیکن رو آماده میکرد که خودش ببینه که نقشی نداشته همونطور که هادسون گفت من میدونم تو خائن نیستی...
    پس اون عکس آخر سینمایی خود میسون بوده نه لی هاروی اسوالد.و هدف از این صحنه سینمایی هم این بوده که بگه میسون قاتل نبوده

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کندی 22 نوامبر 1963 ترور شد. یکی از مراحل هم به نام Executive Order در تاریخ 17 نوامبر همین ماه رخ میداد. اما خب... مرحله بعدیش 5 سال بعد رو نشون میداد یعنی دخالت میسون در این ترور نشون یا گفته نشد... اما بالاخره صحنه سینمایی آخر که میسون رو در مقابل کندی نشون میده تایید میکنه میسون در ترور کندی عملا نقشی نداشته با اینکه توسط دراگویچ مغز شویی شده بود... صحبت هادسون در اول مرحله Revelations هم ذهن بازیکن رو آماده میکرد که خودش ببینه که نقشی نداشته همونطور که هادسون گفت من میدونم تو خائن نیستی...
      محتوای مخفی: به نظر من ... 
    يعني به نظر تو ميسون JFK رو نميكشه؟ من همون اول رو اين موضوع شك داشتم ولي با جواب كوبنده ي البرز كه نقل قولي از ويكي پديا داشت مبني بر اينكه ميسون JFK رو آخر كار ترور ميكنه شك منو براي چند روزي خاموش كرد . ولي وقتي يه بار ديگه اون صحنه رو ديدم بازم مشكوك شدم . يعني به نظر من ميسون اونو نميكشه چون اول صحنه نشون داده ميشه كه JFK زندست بعدش به عقب كشيده ميشه و ما ميسون رو در بين جمعيت ميبينيم . يعني كاري نميكنه . از طرف ديگه وقتي ميخوايم دراگوويچ رو خفه كنيم وقتي ميسون به دراگوويچ ميگه كه تو قصد داشتي منو مجبور كني رئيس جمهور خودمو بكشم دراگوويچ جواب ميده كه: قصد داشتم؟ ( يعني صرفا قصد نداشته بلكه اين كارو كرده )

خوشحال ميشم نظرات ساير دوستان رو هم بشنوم

7. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باشه. خودتون خواستید. البته کمی حال به هم زن هست.

من بلد نیستم که محتوا مخفی اش کنم. هوس خودت ترتیبش رو بده.

اینم عکس :

کد:

دادا...مطمئنی این عکس واقعی بیده؟!یعنی با لبخند کشتنش!؟بعد انگار زیر سرش یک پیچ گوشتی بزرگ گذاشتن!و از همه مهمتر این که مگر به این راحتی از مغز پاشیده شده ی رییس جمهور فقید ایالت متحده میتونستن عکس بگیرن!؟جالبه..

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

محتوای مخفی: توضیح صحنه سینمایی اخر بازی 
    با پرس و جو در فریم های خارجی اینو پیدا کردم که تریارچ می خواست نشون بده که قتل کندی کار میسون بوده چون دقیقا بعد ماموریت 17 نوامبر همون سالی که کندی کشته شد 5 سال فاصله است و اصلا معلوم نیست که در این 5 سال میسون چیکار می کرده بهرحال در اون صحنه آخر نشون دادن عکس کسی که شبیه میسون است واقعا یه معمای بزرگی برای من است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دادا...مطمئنی این عکس واقعی بیده؟!یعنی با لبخند کشتنش!؟بعد انگار زیر سرش یک پیچ گوشتی بزرگ گذاشتن!و از همه مهمتر این که مگر به این راحتی از مغز پاشیده شده ی رییس جمهور فقید ایالت متحده میتونستن عکس بگیرن!؟جالبه..
    این عکس تنها عکس نیست. از پشت سرش هم هست که دقیقا به همین شکل هست اطرافش. ظاهرا اصل عکس هم سیاه سفید هست.و این بعدا رنگی شده.

به نظر من واقعیه. چرا نباید عکس بگیرن؟ با لبخند کشتنش یعنی چی؟ منظورت اینه که آیا موقع مرگ خندان بوده؟ خوب چرا که نه؟ در حال پاسخ به ابراز احساسات بوده.

شما اصلا میدونی در چه زمانی ترور شده؟ فیلمش رو دیدی اصلا؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این عکس تنها عکس نیست. از پشت سرش هم هست که دقیقا به همین شکل هست اطرافش. ظاهرا اصل عکس هم سیاه سفید هست.و این بعدا رنگی شده.

به نظر من واقعیه. چرا نباید عکس بگیرن؟ با لبخند کشتنش یعنی چی؟ منظورت اینه که آیا موقع مرگ خندان بوده؟ خوب چرا که نه؟ در حال پاسخ به ابراز احساسات بوده.

شما اصلا میدونی در چه زمانی ترور شده؟ فیلمش رو دیدی اصلا؟

خب حالا چرا میزنی...!
    +
    ندیدم و علاقه ای هم ندارم ببینم...به ما اصلآ مربوط نمیشه که بخوایم راجب مسائل سیاسی یک کشور دیگه بحث کنیم..

پس لطفآ بحث تاپیک رو به بحث سیاسی منحرف نکنید.با تشکر

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب حالا چرا میزنی...!
    +
    ندیدم و علاقه ای هم ندارم ببینم...به ما اصلآ مربوط نمیشه که بخوایم راجب مسائل سیاسی یک کشور دیگه بحث کنیم..

پس لطفآ بحث تاپیک رو به بحث سیاسی منحرف نکنید.با تشکر
    چی داری میگی؟ کی حرف سیاسی زد؟ سوال میکنی بعد جواب که میدم، اینجوری میکنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •