تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 97 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام من دو تلویزیون ال جی 42 LED 4600 و4600 47اینچ دارم آیا گیرنده دیجیتال دارند و اگه ندارند چطور میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام من دو تلویزیون ال جی 42 LED 4600 و4600 47اینچ دارم آیا گیرنده دیجیتال دارند و اگه ندارند چطور میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد
    دوست عزیز
    در این سایت مشخصه دیجیتال تلویزیو نتان را ATSC/NTSC/Clear QAM (1 Tuner) این نوشته و برای فعال کردنش
    تایپیک ورود به منوی مخفی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
    نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
    توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من هم وارد منو سرويس تلويزيون 42LN540 شدم ولي نتونستم كشور ها رو تغيير بدم كسي مي تونه راهنمايي ديگه اي بكنه
    با تشكر از اساتيد محترم
    در ضن مي خوام فقط منوي فارسي رو فعال كنم
    برادر عزیز خواهشش می کنم بهم بگو که با کدام روش وارد منو مخفی شدی ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برادر عزیز خواهشش می کنم بهم بگو که با کدام روش وارد منو مخفی شدی ممنون
    دوست عزیز
    روشهای زیر را انجام بدهید

برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.
    طريقه ورود به منو مخفی تلویزیون ال جی
    در بیشتر مدل های ال جی باید چنین عمل کنید
    دکمه ok را روی کنترل و روی تلویزیون را با هم فشار دهید

چند ثانیه صبر کنید منو ظاهر می شود

در بعضی از مدلهای ال ج چنین عمل می کند

دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..
    و یک مدل دیگر چنین عمل می کند

منوی روی کنترل منوی روی تلویزیون را به مدت 10ثانیه نگهدارید منو باز میشود /////

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من از نرم افزار معرفي شده و ساخت يك ريموت كه به كامپيوتر وصل مي شه وارد منو سرويس شدم كه آموزش اون رو از توي اينترنت دانلود كردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونه بابا

پيش فرض

دوست عزيز من يكي خريدم درسته گيرندش هم hd يا همان S2
    البته قيمتش يكم كمتر از اوني كه نوشتي
    سلام یعنی ورودی ماهواره داره و کار ----- ماهواره رو انجام میده مدلش دقیقا چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام تلویزیون من مدل42lg300cمی باشدو بعد از ورود به منوی مخفی option 1 باز می شود چگونه کشورهای اروپایی را حذف واسیا را فعال کنم ضمنا بعضی از کانالهای دیجیتال قابل نمایش وبعضی شناسایی شده ولی تصویر نمی اید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام تلویزیون من مدل42lg300cمی باشدو بعد از ورود به منوی مخفی option 1 باز می شود چگونه کشورهای اروپایی را حذف واسیا را فعال کنم ضمنا بعضی از کانالهای دیجیتال قابل نمایش وبعضی شناسایی شده ولی تصویر نمی اید
    دوست عزیز
    آنها که شناسایی شده ولی تصویر ندارید ممکن است با شماره های بالا سرچ شده باشند مثلا 805 و غیره با کنترول از لیست جستجو کنید ببینید کانالهایتان روی چه شماره ای است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام درسته از شماره 800 شروع به سرچ شده چگونه به شماره پایین تر بروم ضمنا من اهل ایلام هستم وکانالهای ایلام -لرستان وبازار که تصویر دارند نیز از 800 به بالا هستند ولی بقیه بعد از چند ثانیه پیغام hdservice می دهند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام درسته از شماره 800 شروع به سرچ شده چگونه به شماره پایین تر بروم ضمنا من اهل ایلام هستم وکانالهای ایلام -لرستان وبازار که تصویر دارند نیز از 800 به بالا هستند ولی بقیه بعد از چند ثانیه پیغام hdservice می دهند
    دوست عزیز
    احتمالا آن کانلها بصورت hdپخش می شود و ممکن است تلویزیون شما قابلیت پخش این کانالها را نداشته باشد و برای ویرایش کردن آنها فکر می کنم باید وقتی لیست کانالها را می آورید اگر روی کنترول تان کلیدtools را دارید آن را فشار دهید و از منوی tools ویرایش کانلها را انجام دهید و شماره مورد نظر تان را قرار دهید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •