تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 4105 اولاول ... 2531323334353637383945851355351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا کسی خبر داره الان کجا ها دارن امریه میگیرن؟
    من رفتم یکی از شرکتهای مهندسی وابسته به قرارگاه خاتم، گفتن مشکلی نداره بیا، ولی باید اول عضو بسیج بشی!
    من هم که یعنی عمراً !
    اداره های دولتی، جایی کسی سراغ نداره؟
    من خیلی جاها واسه امریه سر زدم اما همشون شرایط دار هستند .

باید خانواده شهید ، جانباز ، ایثارگران ، ازادگان باشی .

یا باید عضویت بسیج فعال داشته باشی .

فقط یکی از شرایط توی بعضی جاها واسه ما میتونست صدق کنه که اون هم باید متاهل باشی . یعنی مجرد قبول نمی کنند .

که متاسفانه اون شرط هم شامل حال ما نشد .

2. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این رو شورای نگهبان رد کردش

---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:57 AM ----------

همین الان 10% دارن میرن خدمت، این آمار رو ستاد نیرو زمینی بدست آورده و باور کنید همین 10% دارن کارای نظامی رو میگردونند، فکر میکنید کادری ها کاری میکنند؟ همه کارها دست وظیفه ها هست
    به نظر من تا قطعی نشدن این موضوع بحث کردن دربارش بیفایدست چون فقط اعصابمون خورد میشه . اکثر کسایی که میشناسم میگن سربازی افزایش پیدا میکنه ولی بسته به میزان تحصیلاتت . نمیشه که طرف کلی درس بخونه 24 ماه خدمت کنه اون شخصی هم که درس نخونده هم 24 ماه . با عقل شخصی که جور در نمیاد با عقل نظامی رو نمیدونم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

الان فعلا لیسانس ها 17 ماه خدمت می کنند که اگه توی مناطق محروم یا بد اب و هوا باشی یک ماه هم کسری خدمت می خوری . یعنی کلا 16 ماه خدمت می کنی .

در ضمن کسایی که توی سال 89 اعزام بشن دیگه قانون های سال 90 واسه اونها اجرا نمی شه .

بچه ها این مطلب درسته ؟؟؟؟؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

به نظر من تا قطعی نشدن این موضوع بحث کردن دربارش بیفایدست چون فقط اعصابمون خورد میشه . اکثر کسایی که میشناسم میگن سربازی افزایش پیدا میکنه ولی بسته به میزان تحصیلاتت . نمیشه که طرف کلی درس بخونه 24 ماه خدمت کنه اون شخصی هم که درس نخونده هم 24 ماه . با عقل شخصی که جور در نمیاد با عقل نظامی رو نمیدونم .
    این قانون به نظر سال 90 اجرایی بشه . اما واسه کسایی اجرایی میشه که سال 90 اعزام میشن . و کسایی که سال 89 اعزام بشن این قانون واسه اونها صدق نمی کنه .

من برادرم که 1 ماه پیش خدمتش را تموم کرد میگفت الان تمام پادگان ها خالی شده . به خاطر این که همه با قانون های سه برادری معاف شدن

خوشحالی من از اینه که 1/12/89 اعزام میشم

اما 24 ماه واسه بی سواد ها و زیر دیپلم هاست .
    که بر اساس نوع مدرک 2 ماه کم میشه .
    24 ماه بی سواد و زیر دیپلم
    22 ماه دیپلم
    20 ماه فوق دیپلم
    18 ماه لیسانس

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این قانون به نظر سال 90 اجرایی بشه . اما واسه کسایی اجرایی میشه که سال 90 اعزام میشن . و کسایی که سال 89 اعزام بشن این قانون واسه اونها صدق نمی کنه .

من برادرم که 1 ماه پیش خدمتش را تموم کرد میگفت الان تمام پادگان ها خالی شده . به خاطر این که همه با قانون های سه برادری معاف شدن

خوشحالی من از اینه که 1/12/89 اعزام میشم

اما 24 ماه واسه بی سواد ها و زیر دیپلم هاست .
    که بر اساس نوع مدرک 2 ماه کم میشه .
    24 ماه بی سواد و زیر دیپلم
    22 ماه دیپلم
    20 ماه فوق دیپلم
    18 ماه لیسانس
    البته هیچ کدوم از این قوانین که گفته شده مشخص نیست باید صبر کرد دید چی میشه من فردا اعزامم ازشون میپرسم
    ببینم چه جوری هست

8. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آره کسانی که تو سال 89 اعزام هستن با همون قانون فعلی خدمتشونو به اتمام میرسونن.
    ولی 90 به بعد با قانون جدید.
    البته معلوم نیست قانون جدید چجوریا باشه.
    دو مورد از نظر من میتونه خلل ایجاد کنه تو اجرای قانون جدید:
    اول اینکه با قانون جدید بیشتر افراد خدمتشون افزایش پیدا میکنه و همین باعث میشه که درصد
    غیبت هم بیشتر بشه برای مشمولین.
    دوم اینکه طبق قانون جدید باید حقوق و مزایای سرباز افزایش قابل توجه ای پیدا کنه که اینم میتونه
    یه دلیل باشه برای اجرایی نشدن قانون جدید.
    به هر حال برای ما که فرقی نداره. ما که همون 17 ماه رو خدمت میکنیم. امیدوارم کسریمم جور بشه و کمتر
    بشه مدت خدمتم. ولی خوب بازم مث همه ی دوستان آشخور بگم که چون میگذرد غمی نیست.
    6 ، 7 ماهش مث باد گذشت بقیه ش هم میگذره. امیدوارم یه روز این اجباری برداشته بشه تو این مملکت.

10. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره کسانی که تو سال 89 اعزام هستن با همون قانون فعلی خدمتشونو به اتمام میرسونن.
    ولی 90 به بعد با قانون جدید.
    البته معلوم نیست قانون جدید چجوریا باشه.
    دو مورد از نظر من میتونه خلل ایجاد کنه تو اجرای قانون جدید:
    اول اینکه با قانون جدید بیشتر افراد خدمتشون افزایش پیدا میکنه و همین باعث میشه که درصد
    غیبت هم بیشتر بشه برای مشمولین.
    دوم اینکه طبق قانون جدید باید حقوق و مزایای سرباز افزایش قابل توجه ای پیدا کنه که اینم میتونه
    یه دلیل باشه برای اجرایی نشدن قانون جدید.
    به هر حال برای ما که فرقی نداره. ما که همون 17 ماه رو خدمت میکنیم. امیدوارم کسریمم جور بشه و کمتر
    بشه مدت خدمتم. ولی خوب بازم مث همه ی دوستان آشخور بگم که چون میگذرد غمی نیست.
    6 ، 7 ماهش مث باد گذشت بقیه ش هم میگذره. امیدوارم یه روز این اجباری برداشته بشه تو این مملکت.
    تایید میشه
    من شنیدم تو قانون جدید حداقل حقوق برای سرباز 180 تومن هست که این خرج بزرگی رو دست دولت میزاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

یه سوال :
    من الان دارم مکانیک دانشگاه تهران میخونم (کارشناسی ) میخوام ارشد رو هم مدیرت بازرگانی بخونم با توجه به اینکه این دو رشته ربطی به هم ندارن (که مثلا یادم بره مطالب و اینها ) به نظرتون کارشناسی رو گرفتم برم خدمت یا بزارم بعد ارشد
    میخوام بدونم فرق بین یه کارشناسی ارشد با کارشناسی تو سربازی چیه ؟ مثلا کارشناسی ارشد باشی راحتتری تو سربازی ؟ یا حقوقت بیشتره ؟ درجت مثلا چقدر بالاتره ؟ به چه درد میخواره درجت بالاتر باشه
    بعدشم فرقی نداره مدرکت واسه چه رشته ای باشه ؟ مثلا فرقی بین کتابداری با مکانیک نیست ؟ یا مثلا دانشگات چی باشه ؟

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه سوال :
    من الان دارم مکانیک دانشگاه تهران میخونم (کارشناسی ) میخوام ارشد رو هم مدیرت بازرگانی بخونم با توجه به اینکه این دو رشته ربطی به هم ندارن (که مثلا یادم بره مطالب و اینها ) به نظرتون کارشناسی رو گرفتم برم خدمت یا بزارم بعد ارشد
    میخوام بدونم فرق بین یه کارشناسی ارشد با کارشناسی تو سربازی چیه ؟ مثلا کارشناسی ارشد باشی راحتتری تو سربازی ؟ یا حقوقت بیشتره ؟ درجت مثلا چقدر بالاتره ؟ به چه درد میخواره درجت بالاتر باشه
    بعدشم فرقی نداره مدرکت واسه چه رشته ای باشه ؟ مثلا فرقی بین کتابداری با مکانیک نیست ؟ یا مثلا دانشگات چی باشه ؟
    صد در صد فرق داره و بهتره مدرکت بالاتر باشه
    از هر نظر !
    رشته هم تاثیر داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه سوال :
    دوست عزیز در درجه ی اول که هر چی آدم بیشتر درس بخونه به نفع خودشه و اصلاً به سربازی ربطش نده.
    ببین من یه چیزایی رو از نیروی انتظامی میدونم و همونا رو هم اینجا بهت میگم. (سپاه و ارتش هم زیاد تفاوتی نباید داشته باشه)
    نیروی انتظامی به دیپلم و پایین تر از اون سردوشی میدن. همون سرباز صفر.
    به لیسانسا الان دیگه سنگ بترکه ستوانسوم میدن. اونم خیلی بعیده. چون درجه ها رو کم کردن
    تو نیروی انتظامی. به لیسانسا بیشتر استوار یکم میدن. (یه درجه پایین تر از ستوانسوم)
    به ارشد هم والله دقیق نمیدونم ولی فک نمیکنم تو شرایط فعلی بیشتر از ستوانسوم بدن.
    حقوق اینا هم بسته به هر درجه افزایش فک کنم 5 هزار تومن ِ نا قابل افزایش پیدا میکنه.
    ----------
    در رابطه با راحتی و اینا هم تو نیروی انتظامی همه چی به شانس ربط داره و به این چی بلد باشی.
    الان منی که سرباز دیپلم هستم پشت کامپیوتر هستم و تایپ میکنم ولی میشناسم آدمایی رو که
    با لیسانس و درجه ستوانسوم تو کلانتری خدمت میکنن. دو تا لیسانس پیش خودمون هستن که تو
    کار بایگانی و اینا هستن.
    خلاصه تو نیروی انتظامی درجه زیاد مهم نیست. اهمیتی برای درجه قائل نمیشن زیاد.
    ولی خوب یه خوبی که داره اینه که اگه درجه دار باشی و تو شهر خودت باشی به احتمال خیلی
    زیاد سرباز تایم اداری میشی. (7 صبح تا 2 ظهر) . مثل خود من که با دیپلم تایم اداری هستم الان.
    بازم میگم خود من به شخصه خدا و شانسم کمک کرد که با دیپلم این شرایط برام پیش اومد.
    ---------
    یه چیز دیگه هم از نظر خودم میگم. درسته بالا گفتم هر چی بیشتر درس بخونی به نفع خود شخص
    میشه تو آینده ی زندگی آدم ولی خوب یه چیز دیگه هم در مورد سربازی بگم که هر چی آدم زودتر
    و با سن کمتر بره سربازی براش راحت تر میگذره و فشار کمتری بهش وارد میشه.
    مسلماً یه شخص 20 ساله خیلی راحت تر میتونه غرورشو زیر پا بگذاره تا یه شخص 28 ساله.
    تو خدمت کلی نا ملایمتی و سختی هست و کلی حرف بعضی وقتها کادریا بار ِ آدم میکنن که
    هر چی سن پایین تر باشه قابل هضم تره تحمل اون سختی ها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •