تو فصل 2004-2005 هم كه ميگيد چلسي تو بازي اول منچستر يونايتد رو 1-0 زده...
تو بازي دوم هم بيرمنگام رو 1-0 زده....پس نگيد بازي اول رو نبرده مورينيو....
این شد یه چیزی حالا
دقیقا درسته !
از این به بعد بیشتر در پست دادن دقت کنید !
ممنون !
----
لاس و رونالدو هم مصدوم شدن !!! فک کنم از پله های رختکن خوردن زمین ! چون تو بازی که هیچیشون نبود !
اول فصل این همه مصدوم خدا رحم کنه !
2 ساعت نوشتم بعد میگی جواب ندادی؟!!جواب من رو كه ندادي فقط از رو عصبانيت بي ادبي كردي كه ميزارم به پاي ...
ايشالا ميبرين انقدر جوش اوردن نداره....![]()
موفق باشیم همه با هم!
این حرفی بود که خود خوزه زده بود نه من...گفتي خوزه تو هر تيمي بوده بازي اول رو نبرده؟!!!!!!
اينم از اون حرف ها بودا....چلسي سال 2007 بازي اولش مقابل پورتث موس رو 4-0 برده....
اطلاعاتتم مثل اعصابت ضعيفه...![]()
منتها منهای چلسی گفته بود که گویا شما...ولش...
منظور سال اول بوده..(الان خوزه سال اولش تویه رئال-ه انگار..نه؟!)بله...ولي اين دوستمون ميگن مورينيو تو هر تيمي بوده بازي اول رو نبرده بعد اخر فصل قهرمان شده...
+
من یادم باشه یا دیگه بحث نکنم با شما، یا اکه بحث کردم، طوری بگم که هیچ شبه ای نمونه! (لفمه رو بذارم تو دهنتون که مشکلی پیش نیاد یه وقت!)
کریس که همون اول بازی که یه نگاه من کردم، داشت بقول این گزارشگرا "لنگ لنگان راه میرفت!: دی"...لاس و رونالدو هم مصدوم شدن !!! فک کنم از پله های رختکن خوردن زمین ! چون تو بازی که هیچیشون نبود !
لاس هم فک کنم بسکه تکل زد، مصدوم شد!: دی
مسي به سومين گلزن تاريخ بارسا تبديل شد
مهاجم آرژانتيني بارسلونا در پي گلزني در بازي شب گذشته به سومين گلزن تاريخ فوتبال اين باشگاه تبديل شد.
ليونل مسي در جريان بازي شب گذشته اولين گل از 3 گل تيمش را وارد دروازه سانتاندر کرد. او تا امروز 131 گل براي تيمش به ثمر رسانده و از اين لحاظ يک گل بيشتر از بزرگاني چون ريوالدو و اتوئو زده است.
به اين ترتيب مسي پشت سر سولو سزار با 235 گل و کوبالا با 196 گل زده به عنوان سومين گلزن تاريخ بارسلونا نام خود را ثبت کرد.
ليونل مسي يکي از مدعيان جدي تصاحب کفش طلاي امسال فوتبال اروپا و افتخار پيچيچي (آقاي گلي) در لاليگا است.
دوشنبه 08/06/1389کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوآرديولا: در ادامه فصل بهتر خواهيم شد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا از عملکرد بازيکنانش در هفتهي نخست لاليگا ابراز رضايت کرد.
مدافع عنوان قهرماني، لاليگا را با پيروزي آغاز کرد و در زمين راسينگ سانتاندر با سه گل به برتري دست يافت.
پپگوآرديولا در پايان بازي با تمجيد از عملکرد شاگردانش پيروزي پرگل در نخستين گام را باارزش دانست. گوآرديولا دربارهي حريفشان در هفتهي نخست لاليگا گفت: راسينگ يکي از معدود تيمهايي است که مقابل بارسلونا از توپهاي هوايي استفاده نکرد و بازي رودررو انجام داد و اين واقعا قابل ستايش است. در دقايقي از بازي محو تماشاي نمايش خوب حريف بوديم و از اينکه ميتواند پا به پاي ما بازي کند متعجب شده بوديم.
گوآرديولا در ادامه افزود: البته در اين ديدار به دليل نرسيدن به هماهنگي کامل بهترين نمايش خود را ارائه نداديم اما اين مسئله کاملا طبيعي است. در ادامه فصل و با انجام بازيهاي بيشتر کمکم به شرايط آرماني خود نزديکتر ميشويم.
سرمربي آبي-اناريها دربارهي عملکرد "ويکتور والدس" که يک ضربه پنالتي را در نيمه نخست مهار کرد گفت: عملکرد وي فوق العاده بود. والدس نقش بسيار مهمي در تيم ما دارد و به ساير بازيکنان اعتماد به نفس ميدهد. اگر پنالتي در آن لحظه گل ميشد کار براي ما اينطور آسان پيش نميرفت.
گوآرديولا با وجود جدايي ابراهيموويچ و حضور اين مهاجم سوئدي در ميلان باز هم با پرسش خبرنگاران روبرو شد و در پاسخ گفت: براي او بهترين آرزوها را دارم و اميدوارم در تيم جديدش عملکرد خوبي داشته باشد. زلاتان بخشي از تيم ما بود که در پنج جام قهرماني که بدست آورديم تاثيرگذار بود.
سرمربي بارسلونا در پايان با ستاش از عملکرد آندرس اينيستا گفت: بعد از سال پرفشاري که اينيستا پشت سر گذاشته باز هم نشان داد که در شرايط خوبي به سر ميبرد و گل زيبايي که به ثمر رساند ادامه عملکرد خوب او در جام جهاني 2010 بود.
آقاي خاص پس از تساوي در نخستين گام :روي بازي خودمان تمركز ميكنيم
سرمربي رئال مادريد با وجود توقف مقابل مايورکا در نخستين گام از سختکوشي بازيکنانش تشکر کرد.
قوهاي سپيد مادريد در هفتهي اول لاليگا مقابل مايورکا قرار گرفتند و با وجود نمايش نسبتا خوب در پايان به تساوي بدون گل رضايت دادند.
ژوزه مورينيو در پايان بازي دربارهي عملکرد شاگردانش گفت: از نکات مثبت بازي اين بود که در خط دفاعي هيچ مشکلي نداشتيم و توانستيم بازي را کنترل کنيم. بازي در زمين حريف سخت و دشوار است اما، بازيکنانم توانستند عملکرد خوبي از خود به نمايش بگذارند و در نيمه دوم فرصتهاي گل بسياري را روي دروازه حريف ايجاد کنند.
آقاي خاص در ادامه افزود: در اين ديدار به اندازه کافي موقعيت گل داشتيم تا پيروز ميدان شويم، اما بايد کمي حرفهاي تر کار کنيم و قدر فرصتها را بدانيم. در نيمه اول چندان خوب نبوديم و به حريف اجازه خودنمايي داديم. با وجود عملکرد خود در اين ديدار نتيجه بدست آمده منفيترين بعد قضيه است.
مورينيو که در همين آغاز فصل دو امتياز از رقيب ديرينه مادريديها عقب افتاده خاطرنشان کرد: تيم هنوز در حال بازسازي است که تا رسيدن به شرايط آرماني فاصله زيادي دارد. در حال حاضر بايد تلاش کنيم خوب دفاع کنيم تا دروازهمان را بسته نگه داريم و در سوي مقابل از اندک موقعيتهاي گل استفاده کنیم تا کم کم بتوانيم به پتانسيل واقعي خود دست پيدا کنيم. اين کاري بود که امروز موفق به انجام آن نشديم اما مطمئنم در ادامه شرايط بهتر خواهد شد.
مورينيو دربارهي ديدار هفته آينده مقابل اوساسونا گفت: با توجه به اينکه هنوز کاملا آماده نيستيم بايد ساعتها تمرين کنيم، اما هنوز شرايط برايمان فراهم نيست و تنها 4 تن از بازيکنان را اين هفته در اختيار خواهيم داشت و بايد دو روز پس از بازيهاي ملي در هفته دوم با اوساسونا بازي کنيم. بعد از آن هم با فاصله بسيار کمي بايد در ليگ قهرمانان مقابل آژاکس به ميدان برويم. اين کار را قدري برايمان دشوار ميکند.
سرمربي پرتغالي رئال مادريد درباره عملکرد نتيجهگرايانه کهکشانيها گفت: در حال حاضر ميخواهم تيم خوب دفاع کند و يک گل بزند. هدف اصلي ما کسب سه امتياز بازي است و تفاضل گل براي ما اهميتي ندارد. امشب هم با وجود اينکه نتوانستيم موقعيتهايمان را به گل تبديل کنيم از هيچ کدام از بازيکناني که فرصتها را از دست دادند انتقاد نميکنم. ما همه با هم ميبريم، همه با هم مساوي ميکنيم و همه با هم ميبازيم.
آقاي خاص در پايان تيمش را شايسته پيروزي دانست و گفت: تيمها آخر هر هفته بايد به ميدان بروند امسال بايد دو بار با بارسلونا بازي کنيم البته شايد در ديگر رقابتها هم با اين تيم روبرو شويم، اما من قصد ندارم در طول فصل مدام به بارسلونا فکر کنم. فقط پيش از دو ديدار مستقيم با بارسلونا بازي آنها را بررسي خواهيم کرد. آنها بازي اولشان را با پيروزي پشت سر گذاشتند و من به آنها تبريک ميگويم، اما باز هم تاکيد ميکنم که فقط روي کار خودمان تمرکز دارم.
یادداشت روز: نیاز مبرم رئال به ستاره شماره«9»
سایت گل- هفته اول رقابتهای لالیگا، شک و شبهات زیادی را باقی نگذاشت. به نظر می رسد که رئال مادرید تازه مورینیو، در فاز «ساخت و ساز» است و هنوز پروژه بازسازی رختکن این تیم در حال پیشروی است.
معمار رختکن رئال مطمئن است که هنوز یک مهره اساسی و سنگ بنای مهم برای بازسازی این تیم نیاز است تا بتوان از چالش پیش رو سربلند خارج شد؛ ژوزه مورینیو، یک مهاجم مرکزی می خواهد و البته چند هفته ای است که نیازش را رسما اعلام کرده ولی از سوی سران باشگاه مادریدی بهای چندانی به این خواسته داده نشد.
اکنون کمبود این ستاره شماره 9 در اولین دیدار رئال در رقابتهای لالیگا کاملا مشهود بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمصدومیت کریس و لاس دیارا در دیدار مایورکا
سایت گل- کریستیانو رونالدو و لاسانا دیارا، ستاره های تیم رئال مادرید در جریان دیدار هفته اول تیمشان دررقابتهای لالیگا مقابل مایورکا مصدوم شدند.
وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید با انتشار این خبر اعلام کرد که به نظر می رسد که رونالدو از ناحیه قوزک پای راست مصدوم شده و عصر روز دوشنبه تستهای پزشکی برروی او انجام خواهد شد و این ماجرا ممکن است مانع از حضورکریس در اردوی تیم ملی پرتغال برای دیدارهای مرحله مقدماتی یورو2012 مقابل قبرس و نروژ شود.
مصدومیت دیارا هم ممکن است خبری نگران کننده برای خروسها باشد؛ چرا که این ستاره فرانسوی از ناحیه همسترینگ پای راست آسیب دیده است. تستهای پزشکی او نیز روز دوشنبه انجام خواهد شد تا بدین ترتیب شدت مصدومیت او تشخیص داده شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویروس فیفا کار دست تیم ها می ده....جدا سخت ترین بازی های تیم هایی مثل رئال و بارسا بعد از برگست از اردو رقم می خوره!!!.این بازیکنان الان به اردوی تیمهای ملی شان خواهند رفت و دو روزبعد از بازگشتشان باید به دیدار اوساسونا رفته و دو روز بعد هم مصاف با آژاکس.
من نظرم همونی هست که نوشتم
شما هم نظرتو واسه خودت نگه دار
----
تو پست قبلی یادم رفت کاکا رو هم بگم
کاکا به محض اینکه پاشو گذاشته تو رئال همش مصدوم بوده
من نمیدونم کلا 20 بازی کرد فصل قبل یا نه
رونالدو هم که هر وقت بد بازی میکنه پاشو میگیره و...
یه بار دیگه هم میگم
من مشکلم مو و برنامه هاش نیست
پارسال سر همین برنامه خودخواهی هیگو و رونالدو ضربه خوردیم
امسالم مشکل همینه
برید میزان دوندگیه مسی رو با رونالدو مقایسه کنید
تو رئال فقط یکی خوب میدوه که اونم لاسه
خدیرا هم این قابلیت رو داره
در کل من یادم نمیاد رونالدو , هیگواین , دی ماریا و... تا حالا توپ گیری کرده باشن(تو رئال)
سرمربي تيم فوتبال رئال مايورکا اسپانيا گفت: رئال مادريد حرفي براي گفتن نداشت.
سایت فوتبال 3- مايکل لادروپ، بازيکن اسبق تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا، پس از تساوي تيمش برابر رئال در بازي شب گذشته گفت: از ديد من مادريد هيچ حرفي براي گفتن نداشت و مردان من هرگز تحت تاثير نام حريف قرار نگرفتند.
وي افزود: براي من خيلي مهم بود که در جنگ تاکتيکي برابر مورينيو شکست نخورم چرا که در اين صورت تلاش بازيکنانم از بين ميرفت اما بلافاصله متوجه شدم که نيازي به اين هراس نيست و رئال مادريد بسيار قابل پيشبيني و ساده بازي ميکند.
لادروپ گفت: هيچ پيچيدگي در کار خوزه مورينيو مشاهده نکردم و تصور نميکنم او برگ برندههايي داشته باشد که در بازي برابر ما رو نکرده است.
2010/08/30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مایکل لادروپ مربی خیلی خوبی هست .من یادمه زمانی که ختافه توی اوج بود این سرمربی اونجا بود.اون سال از چلسی و بنفیکا هم پیشنهاد گرفت که البته رفتش بنفیکا اگر اشتباه نکنم.انگار نتایج خوبی هم اونجا نگرفته.فکر کنم مایورکا از تیم های خوب امسال لالیگا بشه!سرمربي تيم فوتبال رئال مايورکا اسپانيا گفت: رئال مادريد حرفي براي گفتن نداشت.![]()
اگه منظورت از سرپایین انداختن همون جواب اخری این پستت بود ، ok من معذرت میخوامبابا بیخیال..
یعنی حقیقت رو هم میخواید انکار کنید؟! دیگه این کل کل نیست و حقیقته..
والبته این چیزی نیست که برای رئال خوب باشه اما شما ها همه چی رو کل کل میدونید!
ما رئالی ها الان تمام چیزی که میخوایم اینه که یه مربی(که الان همین خوزه باشه) بیشتر از 1 سال بذارن کار کنه تا تیم باهاش هماهنگ بشه...
من دارم میگم این درد تیم ماست و شما اون رو میبرید سمت کل کل؟!
ایول دارید شما...
(در مورد سر پایین انداختن هم بحثم با اون دوستی بود که از همین هفته اول، اومد و 6 تا جام رو تقسیم کرد بین بارسا و بارسا! آخه کی با گذشت یه هفته، تمام فصل رو پیش بینی میکنه؟! دیگه کل کل اینطوری هم نمیشه کرد!)
اینها همش نقشه هست که کریس تو بازیهای ملی شرکت نکنه!کریس که همون اول بازی که یه نگاه من کردم، داشت بقول این گزارشگرا "لنگ لنگان راه میرفت!: دی"..
مورینیو خدای اینجور کاراست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)