تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 120 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان کسی سرخ کن white more داره؟ کوچکترین سایزش -من نمیدونم این دفترچه فارسی نداشت یا من گمش کردم توی اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.میخوام بدونم چجوری توش تمیز میشه؟یعنی اون ظرفی که توشه و روغن میریزیم در میاد؟یا باید برای شستنش دستگاه رو بگیریم زیر آب؟

نه به این که 100 نفر جواب یه سوال رو میدند نه به اینکه 1 نفر هم پیدا نمیشه جواب سوال منو بده

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من یه دستگاه شنود میخوام از کجا میتونم گیر بیارم؟
    می خوام به شکل خودکار یا فلش مموری یا ساعت مچی باشه کلا هر چیزی که قابل تشخیص نباشه؟(البته فلش رو ترجیح میدم)
    خیلی ممنون
    +
    نوشته شده توسط ملا نصرالدین
    دوستان کسی سرخ کن white more داره؟ کوچکترین سایزش -من نمیدونم این دفترچه فارسی نداشت یا من گمش کردم توی اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.میخوام بدونم چجوری توش تمیز میشه؟یعنی اون ظرفی که توشه و روغن میریزیم در میاد؟یا باید برای شستنش دستگاه رو بگیریم زیر آب؟
    میتونی از فروشندش بپرسی
    Last edited by moh72; 13-06-2011 at 18:17.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

موقعیکه ، به نماز جماعت دیر میرسین و مثلا 1-2 رکعت خونده شده ، باید چجوری بخونیم؟
    داداش تو رساله ها اینو قشنگ تمام حالتهارو توضیح دادن جزو مسایلی هم هست که تمام مراجع یه نظر در موردش دارن ولی جواب سوال شما
    مثلا نماز سه رکعتی هست شما رکعت دوم میرسی وایمیستی امام بره رکوع شما نیت میکنی و الله اکبر میگی با یکی دو ثانیه مکس میری رکوع بعدش دو تا سجده ولی وقتی اونها میخوان تشهد بخونن شما چهار دست و پا روی پنچه وایمیستی (اگه اهل نماز جماعت باشی میدونی چه شکلی میگم) بعدش اونها موقعی که پا میشن شما هم با اونها پا میشی ولی العان بقیه تسبیحات اربعه میخونن ولی شما باید حمد و سوره بخونی (مرد ها با صدای بلند خانمها اروم) ولی عجله نکن اگه رسیدی بعد از حمد سوره هم بخون اگه باز وقت داشتی قنوت هم برو ولی اگه مثلا تا سوره حمد تموم شد امام رفت رکوع شما هم برو هیچ ایرادی نداره بعد از دو سجده اونها تشهد و سلام میخونن و شما بعد از تشهد بلند میشی (البته اگه همون حالت بمونی و بعد از تموم شدن نماز امام بلند بشی بهتره ولی اگه پاشی هم هیچ ایرادی نذاره) و اون یک رکعت رو میخونی.
    مثلا رکعت چهارم نماز چهار رکعتی میرسی: وایمیستی امام که رفت رکوع شما هم نیت میکنیو الله اکبر و میری رکوع رکوع و سجود رو با امام میری ولی امام که میخواد تشهد و سلام بخونه شما باز میتونی چهار دست و پا روی پنچه وایسی یا اینکه بلند بشی و بقیه نماز رو به تنهایی بخونی(شما وقتی میتونی بلند بشی که امام داره تشهد و سلام میخونه موقع که فقط تشهد میخونه نباید بلند بشی).
    باز اگه رکعتهای دیگه رو خواستی بگو بهت بگم ولی کلا یه قاعده داره.

4. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    اقا نخندین!! من همیشه تو این فکر بودم که:
    طولانی ترین سفر هوایی،سیدنی به لس انجلس هستش!!
    چرا پرواز از طریق بالای افریقا و نیمی از امریکا و بعد کلیفرنیا انجام میگیره؟!
    مگه غیر از اینه که اگه ایران رو روی کره ی زمین در نظر بگیریم،شرقی ترین نقطه،استرالیا و غربی ترینش لس انجلسه؟! خوب چرا این پرواز به سمت دیگه انجام نمیشه که مستقیم برسن به لس انجلس؟!
    امیدوارم که سوالم واضح بوده باشه!!!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

تهرانيها پاسخ بدهند لطفاً یا هر کسی که اطلاعاتِ کافی داره :
    در تهران خیابانی هست که کنار یک پارک هست (فکر کنم شهر بازی باشه ) .
    این خیابون شیبدار هست اما جاذبه ی زمین در اون برعکس کار میکنه . ماشین تو سرپایینی زور میزنه اما تو سر بالائیش خودش آروم آروم میره بالا !!!!!!

آب هم ریختیم رو زمین دیدیم سر بالا میره !!!!
    خطایِ چشم هم نیست . از این بابت مطمئن شدیم .
    کسی میدونه جریان چیه ؟

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام دوستان

تهرانيها پاسخ بدهند لطفاً یا هر کسی که اطلاعاتِ کافی داره :
    در تهران خیابانی هست که کنار یک پارک هست (فکر کنم شهر بازی باشه ) .
    این خیابون شیبدار هست اما جاذبه ی زمین در اون برعکس کار میکنه . ماشین تو سرپایینی زور میزنه اما تو سر بالائیش خودش آروم آروم میره بالا !!!!!!

آب هم ریختیم رو زمین دیدیم سر بالا میره !!!!
    خطایِ چشم هم نیست . از این بابت مطمئن شدیم .
    کسی میدونه جریان چیه ؟
    اگه اشتباه نکنم شما ادامه خیابون استخر رو میگید که از تهران خارج میشه...(شمال شرق تهران) اون پارک هم طلاییه هست...بله این مطلبی که گفتید درسته....شیب آنچنانی نداره البته مطمئن نیستم همینجایی که میگید باشه ولی درباره اونجا هم من اینو شنیدم

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم شما ادامه خیابون استخر رو میگید که از تهران خارج میشه...(شمال شرق تهران) اون پارک هم طلاییه هست...بله این مطلبی که گفتید درسته....شیب آنچنانی نداره البته مطمئن نیستم همینجایی که میگید باشه ولی درباره اونجا هم من اینو شنیدم
    یعنی چی ؟ یعنی واقعا اونجا جاذبه بر عکسه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من یه دستگاه شنود میخوام از کجا میتونم گیر بیارم؟
    می خوام به شکل خودکار یا فلش مموری یا ساعت مچی باشه کلا هر چیزی که قابل تشخیص نباشه؟(البته فلش رو ترجیح میدم)
    خیلی ممنون
    +

میتونی از فروشندش بپرسی

از فروشنده پرسیدم نمیدونست

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

من و پدر و مادرم و... همه توی تهران دنیا امدیم ولی تا حالا چنین چیزی رو نشنیده بودیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نشد بپرسم: چجوری عقده هامون رو خالی کنیم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسانی که با اتومبیل از این مسیرها عبور کرده‌اند به احتمال زیاد اصطلاح جاذبه معکوس را شنیده‌اند. افرادی که وجود نیروی جاذبه معکوس را در این محل‌ها مطرح می‌کنند ادعا می‌کنند؛ در حالی که این جاده‌ها شیب تندی دارند اگر خودرو را در این مسیرها در حالت خلاص نگه دارید در کمال تعجب خواهید دید که خودرو به جای حرکت به سمت پایین به سمت بالا می‌رود. آنها بر این باورند که نیروی جاذبه معکوس باعث می‌شود خودرو برخلاف شیب زمین حرکت کند. در مقابل نظر این افراد کارشناسانی که علمی به مساله نگاه کرده‌اند می‌گویند این محل‌ها در حقیقت سرازیری‌هایی هستند که به خاطر خطای دید انسان سربالایی به نظر می‌رسند.

همشهری سرنخ در شماره 69 خود به رمزگشایی این اتفاق پرداخته که بخش‌هایی از این گزارش در ادامه می‌آید:

منطقه زرین دشت فیروزکوه، یکی از مناطقی است که بعضی رانندگان و افرادی که از این مسیر عبور کرده‌اند ادعا می‌کنند جاذبه معکوس زمین را آنجا تجربه کرده‌اند.

محسن فلاح یکی از این افراد است. او قاطعانه می‌گوید حرکت بر خلاف شیب جاده را مشاهده کرده؛«در روستای هبله رود فیروزکوه، سربالایی وجود دارد که وقتی ماشین را رها می‌کنی، خود به خود از جاده بالا می‌رود. هنگامی که یکی از ساکنان این روستا ماجرا را به من گفت باور نکردم؛ به همین دلیل تصمیم گرفتم خودم این موضوع را امتحان کنم. آنجا بود که با چشمان خودم دیدم ماشینم برخلاف شیب جاده رو به بالا حرکت می‌کند.»

خطای دید

برخلاف تعدادی از مردم که وجود جاذبه معکوس را باور کرده‌اند، کارشناسان زمین شناسی که در این باره تحقیق کرده‌اند نظر دیگری دارند.

آنها این پدیده را آزمایش کرده و با تکیه بر همین آزمایش‌های علمی و عملی می‌گویند این اتفاق نتیجه خطای چشم است نه چیز دیگری. دکتر محمد‌رضا قاسمی- عضو هیات علمی پژوهشکده سازمان زمین شناسی- یکی از کارشناسانی است که در مورد پدیده جاذبه معکوس تحقیق کرده؛«جاذبه معکوس گرانشی است که تحت تاثیر جرم اجسام ایجاد می‌شود.

این پدیده که اخیرا در محافل مختلفی در مورد آن صحبت می‌شود، پایه و مبنای علمی ندارد و در نتیجه خطای دید اتفاق می‌افتد. نمونه‌ای که از دو دهه پیش در مورد وجود جاذبه معکوس در تهران شنیده ام خیابان سئول است. زمانی که این خیابان ساخته شد، به نظر می‌رسید که به سمت بالا شیب دارد ولی واقعیت این‌طور نبود.

بحث و تحقیقات زیادی در مورد خیابان سئول شد؛ حتی خیلی از مردم ماشین خود را در این خیابان خلاص می‌کردند تا ببینند آیا خودور در خلاف جهت شیب حرکت می‌کند یا نه. در نظر مردم ظاهرا این اتفاق می‌افتد.» خیلی‌ها برای امتحان جاذبه معکوس با خودروی خود به خیابان سئول تقاطع بزرگراه چمران می‌روند.

آنها هنگامی که اتومبیلشان را روی شیب خیابان سئول خلاص می‌کنند در کمال تعجب می‌بینند که خودرو برخلاف شیب به سمت بالا حرکت می‌کند اما به نظر دکتر قاسمی حرکت خودرو به سمت بالا نتیجه خطای دید انسان‌هاست.

آقای دکتر برای اثبات نظرش آزمایش ساده‌ای پیشنهاد می‌کند؛«اگر شما در چنین شیبی قرار بگیرید و یک وزنه سنگین را از بالای شیب رها کنید، می‌بینید که وزنه به سمت پایین حرکت می‌کند، نه بالا! یا حتی اگر مقداری آب در این منطقه بریزید، می‌بینید که آب به سمت پایین سرازیر می‌می شود و به سمت بالا حرکت نمی‌کند.

به نظرم هر شخصی که با قواعد فیزیک آشنا باشد، این موضوع را امتحان نمی‌کند.» با توجه به آزمایش ساده‌ای که دکتر قاسمی پیشنهاد می‌کند اگر هنوز هم برایتان جای شکی وجود دارد در محلی که فکر می‌کنید دارای جاذبه معکوس است وزنه‌ای سنگین را رها کنند، تا ببینند وزنه در کدام جهت حرکت می‌کند.

با وجود اینکه محققان با انجام آزمایش‌های مختلف به این نتیجه رسیده‌اند که خیابان سئول یک سرازیری است و نه سربالایی اما برخی از کسبه محل که در نزدیکی این خیابان ساکنند، همچنان اصرار دارند که خیابان سئول یک سربالایی است. اما وقتی با یکی از رانندگان که بیش از 30 سال است در خیابان تردد می‌کند، صحبت می‌کنیم می‌گوید:«خانم خطای دید است.»

13. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •