من ان 95 8گیگ دارم 3 الی 10 sec وصل میشه!
من ان 95 8گیگ دارم 3 الی 10 sec وصل میشه!
دوست عزیز منم قبل از اینکه ن8 بخرمn95 8gbداشتم و دارم و جدای اینکه انصافا تو این 3 سال حتی 1 بار هم هنگ نکرده و واقعا ازش راضی هستم ولی سرعت اتصالش به ماهواره با ن8 قابله مقایسه نیست با اینکه 95 هم خیلی خوبه سرعتش
بله متاسفانه انگار با پیچ گوشتی باید بازش کرد و عوض کرد و اگه با گارانتی بخری وغیر از نمایندگی کسی باطری رو عوض کنه دیگه شامل گارانتی نمیشه و من خودم نمیدونم چطوری باز میشه هنوزو این جدا خیلی بده .من همیشه 2 تا باطری تو جیبم برای گوشی قبلیم ن95 8 گیگ داشتم که هر وقت لازم شد تعویض کنم که با این نمیشه ولی عمر باطری ن8 نسبت به ن95 8 گیگ حدودا 2 برابر بیشتره
این پست رو kamran2011 توی GSM نوشته
نظر شما چیه؟سلام- وقت به خیر-- با نظر amunima در مورد قیمت کاذب این گوشی در ایران کاملا موافقم ولی یادمون نره که این مسئله به هیچ عنوان به نوکیا مربوط نمیشه- نوکیا این گوشی رو با قیمتی در حدود کمتر از 500 هزار تومان به جهان عرضه کرده و میبینیم که نسبت به قیمتش ارزش داره ولیکن دلیل گران بودن این گوشی در ایران بی ثباتی بازار- وجود واسطه و عدم مدیریت مسئولین ذیربط میباشد-- پس لطفا به قیمت بالای این گوشی گیر ندین و اگر هم قیمت N8 کاهش پیدا کرد و به قیمت واقعیش نزدیکتر شد این مسئله رو دلیل ضعف و عدم استقبال مردم ندونید- راستی خیلی جالبه و البته باعث شگفتیه که نظرات در مورد این گوشی از مرز 750 گذشته- فکر نمیکنم هیچ گوشی دیگه ای اینقدر نظر داشته باشه ولی ایکاش عزیزان منتقد سرسخت و قسم خورده نوکیا نیم نگاهی هم به گوشیهای سایر برندها داشته باشند و ایرادات غیر قابل چشم پوشی اونها رو هم مورد نقد خودشون قرار بدن. چرا هیچ کسی از نداشتن بلوتوث در گوشیهای iphone و گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل ویندوز 7 چیزی نمیگه؟ چرا برای هیچکدوم از این عزیزان منتقد مهم نیست که جدیدترین گوشی اپل که اسمش iphone4G نام داره از ضعف سخت افزاری انتن دهی رنج میبره طوری که برای عدم اختلال در انتن دهی نباید قسمت پایین و سمت چپ این گوشی رو لمس کرد. یا اینکه مدت زیادیه که دوربین گوشیهای سامسونگ روی عدد 5 گیر کرده و حتی بهترین گوشی این کمپانی که گلکسی باشه دوربین 5 مگاپیکسلیش فلش نداره. یا اینکه گوشی نکسوس وان گوگل که سیستم عاملش اندرویده قابلیت پشتیبانی از فایلهای فلش در اینترنت رو نداره و... خداوکیلی مگه اینا ایراد نیستند؟ پس چرا بند کردین به نوکیا و سیمبین بیچاره؟ یه عده میگن سیمبین خوب نیست-- چرا؟؟؟ چون محیط گول زنک و فریبنده ای نداره اینو میگین؟ اخه مگه همه چیز تو محیط رنگین کمون مانند خلاصه میشه؟ پس قابلیتهای کلیدی چی میشه؟ خداییش همین سیمبین که دائما دارید نقدش میکنید که چه نقصی داره؟ گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل سیمبین نوکیا از لحاظ قابلیتهای کلیدی و مهم اینترنت- مسیریابی(GPS)- دوربین- موزیک پلیر- ایمیل- مدیریت همزمان برنامه ها و... اگر همیشه اولین نبوده لااقل همیشه جزء بهترینها بوده. جناب amunima که کماکان اصرار بر این داری که N8 چیز خاصی نداره لطفا بفرمایید چیز خاص به چی میگن؟ اگه N8 مثل ایفون4 بلوتوث نداشت و یا یه دوربین 3.2 بدون فلش داشت اون وقت چیز خاص رو پیدا میکرد؟ نکنه منظورتون از چیز خاص داشتن کارت سوخت- یه ویلای دوبلکس تو کلاردشت- نانوایی فانتزی و یا سونا جکوزیه؟ به هر حال چه بخواهید و چه نخواهید نوکیا با اختلاف بسیار زیاد در میزان سود و فروش دارای مقام اوله-- فعلا BYE BYE
شما تو قسمت positioning setting برو و در قسمت positioning methods همه رو غیر فعال کن و فقط گزینه intergrated gps رو فعال بزار
حالا ببین با چه سرعتی وصل می شی؟؟؟؟!!!!!!!
ببخشید این قیمتش تا 2 تا3 ماه دیگه چند می شود؟500هزار تومان می شود
خوب من چند فیلم از یو تیوب دانلود کردم دوتا هرو اسپارتا و سه تا آواتار و آسفالت و مرغ عصبانی و ... همرو بادقت نگاه کردم
آسفالت روون هست
مرغ عصبانی روون
شیفت روون
فوتبال روون
هرو اسپارتا روون نیست گیر داره ولی قابل چشم پوشی هست
اسیسان کرید یکم گیر گیری
و آواتار بشدت افتضاح و غیر قابل چشم پوشی
معیار من برای ضعیف بودن این گوشی روونی بازی هاست در واقع من با ویو و آیفون مقایسه میکنم در ویو به غیر از آسفالت که گیر گیری هست و فک کنم بازیش با بقیه پلت فرما فرق میکنه
سایر بازیها از گرافیکی به مراتب بالاتر برخوردار هستند حتی نسبت به آیفون 4 خودتون میتونید فیلماشو ببینید و میبینید که روون روون اجرا میشن که به خاطر چیپ فوق العاده ویو هستش powervr sgx540
2
راستش من تو تابستون میخاستم ان 8بگیرم چون کاملترین در نوع خودش بود اون موقع تو یه انجمن خارجی مشخصات چیپش رو گذاشته بودن ولی هی با تاخیر مواجه شد منم رفتم ویو گرفتم الانم هیچی از اون سایت یادم نمیاد ولی فکر کنم چیپش قوی باشه ولی سی پی یوش ضعیفه
Last edited by vtv004; 06-11-2010 at 00:19.
اقایون من نظرم راجع به اینکه دوربینش در حد انتظار نیست عوض شد کاملا .تازه دارم یاد میگیرم که چی به چیه و خداییش عجب دوربینی داره و عکس هایی میشه باهاش گرفت عینه پوستر .هیچ ایرادی نمیشه از دوربینش گرفت
من پنجشنبه علاءالدین بودم نمایندگی اصلی نوکیا قیمت گذاشته بود 885000 تومن ولی از اونجایی که میدونستم نمایندگیها قیمتاشون بالاتر از جاهای دیگس انقدر گشتم تا بالاخره یه مغازه رو پیدا کردم که ان8 رو با گارانتی اصلی گذاشته بود 770000 تومن<115000 تومن تفاوت قیمت مال چی بود خدا داند>![]()
با سلام و قدردانی از پاسخگ.یی شما دوست عزیز . ان نمایندگی نوکیا درست و درمان و معتبر بود از همه لحاظ یا بازم دزدی گرگی های رایج بقیه ی فروشنده ها در بساطش وجود دارد ؟ میشود ادرسو تلفنش را بگی . دستت درد نکنه . فقط میخوام ازش بپرسم چه ریگی تو کفششه اینقدر گرون میده . تبلیغات نمیشه بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)