اگه بتونید کارتی مثل GTX 570 از انویدیا تهیه کنید انتخاب بهتری خواهد بود...من مي خوام يه كا مپوتر سر هم بكنم كه كارت گرافيك 6970 يا 6950 داشته باشه: به نظر شما اين كارت گرافيكها رو شما چطور مي بينيد؟
اگه بتونید کارتی مثل GTX 570 از انویدیا تهیه کنید انتخاب بهتری خواهد بود...من مي خوام يه كا مپوتر سر هم بكنم كه كارت گرافيك 6970 يا 6950 داشته باشه: به نظر شما اين كارت گرافيكها رو شما چطور مي بينيد؟
با تشكر از آقا hamed dc و اقا erfan .
امروز رفتم همون جايي كه كامپيوترم رو اونجا خريده بودم ايشون گفت مادربوردت gddr5 رو ساپورت ميكنه .
حالا مي خواستم بدونم ايشون راست گفتند؟
اگه ساپورت ميكنه چه كارت گرافيكي رو شما براي كامپيوتر من پيشنهاد مي كنيد (قيمتش هم بين 250 هزار تومان تا 800 هزارتومان باشه)
.اطلاعات سيستم:
مادر بورد: GA-P35-DS3L
سي پي پو: intel core to ouad Q6600 2.4 GH
رم: 4G ddr2
هارد: 500G SATA
پاورتون چند هست؟
با توجه به CPU که دارید هزینه زیاد روی VGA توصیه نمیشه...
[QUOTE=Erfan.;6607950]پاورتون چند هست؟
500w
البته ميتونم cpu قويتر بخرم
Last edited by mahdi_n13; 06-11-2011 at 13:50.
[QUOTE=mahdi_n13;6607959]من هم باعرفان موافقم.
با تعویض کارت، و خرید کارت قدرتمند نمیتونید از حداکثر قدرت اون بهره ببرین.
بله مادربرد GDDR5رو ساپورت میکنه!
در ضمن مدل دقیق پاور رو به همراه برند اون ذکر کنید.
[QUOTE=Hamed DC;6608150]همين الان كيس رو باز كردم ; فكركنم ماركش elegance هست مدلش هم نوشته بود model: p4 - 500w
بقيش هم به خاطر يه برچسب گنده كه روش هست نتونستم بخونم.![]()
دوست عزیز توان مصرفی رو در حالت Realبیان کریدن؟؟؟
حتی اگر این توان رو هم در حالت Realفرض کنیم(که خیلی بعید میدونم بالای 400باشه!)،
باز هم شما برای اینکه یه کارت GTX570یا 6970ببندین نیاز به یک پاور قدرتمندتر دارین.
سلام
من کارت گرافیک nvidia GT 9800 رو با کارت ATI 6850 عوض کردم . همه چیز خوبه ولی مصرف برق سیستم خیلی بالا رفته
نرم افزار ups توان مصرفی کامپیوتر رو با کارت 9800 در حالت عادی 160 وات میزد ولی الان با کارت گرافیک 6850 حدود 280 وات در حالت عادی مصرف میکنه . به نظرتون این طبیعیه ؟ یعنی مصرف این کارتهای جدید اینقدر بالاست ؟
مصرفش بالاست.
ممنون از جواب . راهی نداره کا مثلا مثل cpu سرعش رو در حالت عادی بیاریم پائین که مصرفش کم بشه
من تو تنظیماتش گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)