تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 61 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

من شنیدم این مدل دیگه توی بازار نیست
    و گر نمی یاد
    از کجا می تونم بگیرم ؟
    دوست عزیز اگه تهرانی این شماره نمایندگی های سازگار تو تهرانه :
    (اونایی که ستاره گذاشتم آخرین باری که پرسیدم داشتن ، y560 Cori7

آريا نت - مجتمع پایتخت 021-88787823
    پیشگام نوت بوک - مجتمع پایتخت 021-88782150
    ستاره درخشان - مجتمع پایتخت 021-88878637
    طيف رايانه - مجتمع پایتخت 021-88791411
    * فن آوران - مجتمع پایتخت 021-88791814-16
    * گسترش انفورماتيك - مجتمع پایتخت 021-88772926
    پیامد رایانه سازگار - خیابان فتحی شقاقی 021-88711181
    ممتاز -مجتمع وليعصر 021-88942787
    اجاک الماس سبز - مجتمع ايران 021-88896520
    زيتون - مجتمع ايران 021-88804027
    سون سيس - مجتمع ايران 021-88923027-8
    نوتالي - مجتمع ايران 021-88896886
    فروشگاه آدنیس - مجتمع ايران 021-88806689
    ايران نوين - مجتمع رضا 021-66950332
    * نگين كامپيوتر - مجتمع رضا 021-66492815
    انفورماتيك بابك - مجتمع رازي 021-66704281
    توسعه و تجارت راه ابریشم - مجتمع رازی 021-667297295
    پارس سگال - مجتمع علاءالدين 021-66722029
    ستاره جنوب - مجتمع علاءالدين 021-66711056
    كامپيوتر رز - مجتمع هديه 021-88950404
    فناوری داده پردازي متين- مجتمع پارسيان 021-66977058-60
    مهرگان ماشین آسیا - مجتمع پارسيان 021-66952855
    آذر تحلیل پیشرو - مجتمع پارسيان 021-66955396
    فروشگاه اروم سیستم- مجتمع بهار 021-77617511
    پارسيانا سيستم - شهرك غرب 021-88362536
    دلتا فناوران ويستا صفر و یک پاساژ دنیای نور 021-22337662
    مدرن سامانه پارس- خیابان میرزای شیرازی 021-88557848
    سفیر - خیابان ایرانشهر 021-88320320

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز مبارکت باشه

1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
    2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
    3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
    4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
    5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
    6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.
    این برنامه محصولی از شرکت اینتل است.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

فکر نکنم ... مگه سیستمه!!!
    ممنون دوست عزیز
    حالا یه چندتا سوال دیگه؟
    1.منظور من این بود که باطری رو سیستم هست و به برق شهر هم متصل هستیم(شارجر)حالا میخوام که از برق شهر استفاده کنه نه از باطری .ممکنه؟(نمیدونم شاید خود به خود این تراکنش انجام بشه)
    2.تفاوت حالت energy star با power save چیه .اخه تو حالت استار الان با 93 درصد شارج نوشته 6ساعت و پنجاه و شیش دقیقه نگه میداره.با سوییچ بین این دو به 7 ساعت و 15 دقیقه افزایش یافت.(هر چند میدونم اینا چرته).
    جالبتر اینکه بر خلاف حدس من با سوئیچ روی پاور سو صفحه نمایش روشن تر میشود
    3.من با مودم tp link وایرلس توسط پی سی به اینترنت متصل میشم.(با کابل).حالا با لپتاپ چطور متصل بشم.البته توسط وی فی مودم رو شناخت ولی تنظیمات بعدی رو دیگه شما باید بگی(اخه این همه سال با xp الان با 7 سخته کار کنم)
    4.یه درایو 550 گیگی c دارم که ویندوز روش نصبه ویه درایو 30 گیگی d دارم که درایور ها توشه.
    ایا میشه به این حالت پارتیشن ها دسته بندی کرد؟درایو c با 70 گیگ.درایو d با 70 گیگ و درایو e با 500 گیگ؟
    حالا اگه من بخوام فایلامو بریزم کجا باید بریزم.اخه اگه تو درایو c بریزم که فردا اگه ویندوزش پرید دیگه کل اطلاعات من میپره
    5.اون برنامه های پیش فرض و اصلی خود لینوو که شما اسم چندتاشو بردی میشه بگین تک تک به چه دردی میخورند؟(کاربردشون چیه؟
    6.بین چپ کلیک و راست کلیک یه دکمه ریز برای غیر فعال کردن صفحه تاچ هست.اونو چطور فعال کنم.اخه چیزی برای فشار وجود نداره.)
    7.نرم افزاری وجود نداره که با اینترنت تمام دایورهای مورد نیاز رو به روز و اپدیت بگیره؟(از خود لینوو)
    8.نیازی هست از درایور های موجود کپی گرفت ؟(درایورهای تو پارتیشن d)یعنی قبلا با همون بک اپی که گرفتم نبودن؟
    9.برای استفاده از بلوتوث حتما باید وایرلس هم روشن باشه.؟
    شرمنده این همه سوال کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه salieri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    حالا یه چندتا سوال دیگه؟
    1.منظور من این بود که باطری رو سیستم هست و به برق شهر هم متصل هستیم(شارجر)حالا میخوام که از برق شهر استفاده کنه نه از باطری .ممکنه؟(نمیدونم شاید خود به خود این تراکنش انجام بشه)
    2.تفاوت حالت energy star با power save چیه .اخه تو حالت استار الان با 93 درصد شارج نوشته 6ساعت و پنجاه و شیش دقیقه نگه میداره.با سوییچ بین این دو به 7 ساعت و 15 دقیقه افزایش یافت.(هر چند میدونم اینا چرته).
    جالبتر اینکه بر خلاف حدس من با سوئیچ روی پاور سو صفحه نمایش روشن تر میشود
    3.من با مودم tp link وایرلس توسط پی سی به اینترنت متصل میشم.(با کابل).حالا با لپتاپ چطور متصل بشم.البته توسط وی فی مودم رو شناخت ولی تنظیمات بعدی رو دیگه شما باید بگی(اخه این همه سال با xp الان با 7 سخته کار کنم)
    4.یه درایو 550 گیگی c دارم که ویندوز روش نصبه ویه درایو 30 گیگی d دارم که درایور ها توشه.
    ایا میشه به این حالت پارتیشن ها دسته بندی کرد؟درایو c با 70 گیگ.درایو d با 70 گیگ و درایو e با 500 گیگ؟
    حالا اگه من بخوام فایلامو بریزم کجا باید بریزم.اخه اگه تو درایو c بریزم که فردا اگه ویندوزش پرید دیگه کل اطلاعات من میپره
    5.اون برنامه های پیش فرض و اصلی خود لینوو که شما اسم چندتاشو بردی میشه بگین تک تک به چه دردی میخورند؟(کاربردشون چیه؟
    6.بین چپ کلیک و راست کلیک یه دکمه ریز برای غیر فعال کردن صفحه تاچ هست.اونو چطور فعال کنم.اخه چیزی برای فشار وجود نداره.)
    7.نرم افزاری وجود نداره که با اینترنت تمام دایورهای مورد نیاز رو به روز و اپدیت بگیره؟(از خود لینوو)
    8.نیازی هست از درایور های موجود کپی گرفت ؟(درایورهای تو پارتیشن d)یعنی قبلا با همون بک اپی که گرفتم نبودن؟
    9.برای استفاده از بلوتوث حتما باید وایرلس هم روشن باشه.؟
    شرمنده این همه سوال کردم
    1.وقتی باتری به شارژ 100% میرسه و فول میشه خود به خود سیستم به برق شهری متصل میشه و از شارژ باتری استفاده نمیکنه...
    2.برای حالت پاور شما فقط بین پاور سیور و بالانس و high performance سوئیچ کن به نظر من حالت انرژی استار یه چیز من دراوردیه و کارایی نداره
    3. اتفاقا منم با مودم tp link کانکت میشم یه دفترچه راهنما داره داخل جعبش به فارسی همه چیو توضیح داده بخون کارت راه میافته...
    4.چرا فقط دوتا پارتیشن؟؟؟! مگه واست پارتیشن بندی نکرد وقتی خریدیش ... اگه پارتیشن بندی بلدی 2 یا 3 درایو دیگه به جز c بساز و فایلاتو داخل اونا بزار...
    5.این سوالا بعدن کامل توضیح میدم
    6.با دکمه fn+f6
    7.تا حالا درمورد این قضیه پیگیری نکردم
    8.اگه بگیری بهتره ... من خودمم بک آپ گرفتم شاید یه روزی به درد خورد...
    9.خیر... شما میتونین با فشار دادن همزمان fn+f5 بلوتوس و وایرلس دستگاهو off و on کنین البته یه کلیدم زیر قسمت جلویی دستگاه داره که بلوتوث رو off و on میکنه

4. 2 کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[QUOTE=salieri;5923372]سلام دوست عزیز مبارکت باشه

1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
    2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
    3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
    4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
    5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
    6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.
    این برنامه محصولی از شرکت اینتل است.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

فکر نکنم ... مگه سیستمه!!ممنون داداش . چطور پس گرافیکه xps l501رو تا 4 گیگ میشه افزایش داد ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

salieri جان واقعا نمیدونم با چه زبانی ازشما تشکر کنم.
    خیلی خیلی لطف کردید
    انشاا... جبران کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام.همون طور كه قبلا هم گفتم منم اين لپ تاب رو خريدم.
    من از ويندوزش بكاپ گرفتم.
    حالا يك سوال داشتم.الان ميتونم ويندوز اصل رو كلا از روش حذف و يك ويندوز جديد نصب كنم ؟ يعدا ميتونم باز ويندوزي كه ازش بكاپ گرفتم رو نصب كنم ؟

و يك سوال ديگه هم اين كه با چه برنامه اي هاردش رو پارتيشن بندي كنم ؟

ممنون ميشم زود جواب بدين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

قیمت core i7 شو کسی خبر داره ؟
    به نظرتون ارزش داره corei7 ش ؟ زیاد فرق نداره با i5
    Last edited by L u K e !; 10-03-2011 at 20:51.

داره خودمونی میشه mohammadrezag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من الان توی بازار پی سی سنتر شیراز بودم
    طبقه اول بهم گفت نهایت 1370 بهت میدم اومدمبرم بیرون گفت 360 هم میدم !
    گفتم باشه میام شنبه
    رفتم طبقه دوم نداشتند
    رفتم طبقه سوم گفت 1295 ، شاخم در اومد ... گفتم چراااااااااااااا ؟
    گفت گارانتی سازگار نیست ... البته توی کانفیگشم دیدم هاردش 500 بود !!!
    رفتم طبقه چهارم نداشت
    رفتم طبقه پنجم گفت 1390 :-s
    خوب من چیکار کنم ؟
    از کدومشون بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من الان توی بازار پی سی سنتر شیراز بودم
    طبقه اول بهم گفت نهایت 1370 بهت میدم اومدمبرم بیرون گفت 360 هم میدم !
    گفتم باشه میام شنبه
    رفتم طبقه دوم نداشتند
    رفتم طبقه سوم گفت 1295 ، شاخم در اومد ... گفتم چراااااااااااااا ؟
    گفت گارانتی سازگار نیست ... البته توی کانفیگشم دیدم هاردش 500 بود !!!
    رفتم طبقه چهارم نداشت
    رفتم طبقه پنجم گفت 1390 :-s
    خوب من چیکار کنم ؟
    از کدومشون بگیرم ؟
    از همون اولی بگیر قیمتش مناسبه
    اون که هاردش 500 بوده احتمالا core i7 720qm بوده...گارانتی متفرقه هم نگیر ...سازگار مطمئن تر و معتبرتره
    موقع خرید حواست باشه core i7 740 برداری که معمولا هاردش 750 یا 640 هستش

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

قیمت core i7 شو کسی خبر داره ؟
    به نظرتون ارزش داره corei7 ش ؟ زیاد فرق نداره با i5
    از 1370 تا 1400 متغیره
    به نظر من اگه از برنامه های خیلی خیلی سنگین مهندسی استفاده میکنی core i7 بگیر
    اگه نه core i5 نیازتو بر طرف میکنه... هیچ تفاوتی هم در کانفیگشون به جز سی پیوهاشون نیست

11. این کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام.همون طور كه قبلا هم گفتم منم اين لپ تاب رو خريدم.
    من از ويندوزش بكاپ گرفتم.
    حالا يك سوال داشتم.الان ميتونم ويندوز اصل رو كلا از روش حذف و يك ويندوز جديد نصب كنم ؟ يعدا ميتونم باز ويندوزي كه ازش بكاپ گرفتم رو نصب كنم ؟

و يك سوال ديگه هم اين كه با چه برنامه اي هاردش رو پارتيشن بندي كنم ؟

ممنون ميشم زود جواب بدين.
    بله اگه کامل بک آپ گرفتین مشکلی نداره
    برای پارتیشن بندی هم برنامه های زیادی هست من خودم از paragon استفاده میکنم و راضیم

13. این کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •