ممنون دوست عزیز
حالا یه چندتا سوال دیگه؟
1.منظور من این بود که باطری رو سیستم هست و به برق شهر هم متصل هستیم(شارجر)حالا میخوام که از برق شهر استفاده کنه نه از باطری .ممکنه؟(نمیدونم شاید خود به خود این تراکنش انجام بشه)
2.تفاوت حالت energy star با power save چیه .اخه تو حالت استار الان با 93 درصد شارج نوشته 6ساعت و پنجاه و شیش دقیقه نگه میداره.با سوییچ بین این دو به 7 ساعت و 15 دقیقه افزایش یافت.(هر چند میدونم اینا چرته).
جالبتر اینکه بر خلاف حدس من با سوئیچ روی پاور سو صفحه نمایش روشن تر میشود
3.من با مودم tp link وایرلس توسط پی سی به اینترنت متصل میشم.(با کابل).حالا با لپتاپ چطور متصل بشم.البته توسط وی فی مودم رو شناخت ولی تنظیمات بعدی رو دیگه شما باید بگی(اخه این همه سال با xp الان با 7 سخته کار کنم)
4.یه درایو 550 گیگی c دارم که ویندوز روش نصبه ویه درایو 30 گیگی d دارم که درایور ها توشه.
ایا میشه به این حالت پارتیشن ها دسته بندی کرد؟درایو c با 70 گیگ.درایو d با 70 گیگ و درایو e با 500 گیگ؟
حالا اگه من بخوام فایلامو بریزم کجا باید بریزم.اخه اگه تو درایو c بریزم که فردا اگه ویندوزش پرید دیگه کل اطلاعات من میپره
5.اون برنامه های پیش فرض و اصلی خود لینوو که شما اسم چندتاشو بردی میشه بگین تک تک به چه دردی میخورند؟(کاربردشون چیه؟
6.بین چپ کلیک و راست کلیک یه دکمه ریز برای غیر فعال کردن صفحه تاچ هست.اونو چطور فعال کنم.اخه چیزی برای فشار وجود نداره.)
7.نرم افزاری وجود نداره که با اینترنت تمام دایورهای مورد نیاز رو به روز و اپدیت بگیره؟(از خود لینوو)
8.نیازی هست از درایور های موجود کپی گرفت ؟(درایورهای تو پارتیشن d)یعنی قبلا با همون بک اپی که گرفتم نبودن؟
9.برای استفاده از بلوتوث حتما باید وایرلس هم روشن باشه.؟
شرمنده این همه سوال کردم