سلام
دوستان من تو chapter 7 تو اون قسمتی که یک لوله وجود داره فقط ازش ژل سفید میاد گیر کردم ! در خروج اون بالاهاس هرچی پورتال باز کردم که این ژل سفید رو به یک جایی برس.نم که مفید باشه فایده نداره .
ممنون میشم کمک کنید .
سلام
دوستان من تو chapter 7 تو اون قسمتی که یک لوله وجود داره فقط ازش ژل سفید میاد گیر کردم ! در خروج اون بالاهاس هرچی پورتال باز کردم که این ژل سفید رو به یک جایی برس.نم که مفید باشه فایده نداره .
ممنون میشم کمک کنید .
اینجا ساده ست
شما یه پرتال توی اون منبعی که ازش ژل سفید میاد درست می کنید بعد پرتال دیگه رو جایی درست می کنید که این ژل سفید به جاهای مختلف پخش بشه...
بعد با همین کار اون ژل های سفید رو باید به یه جایی برسونید که حالت برجک داره و وقتی ژل ها به اون جا رسید و مثلا سمت راست پایین اون سفید شد اون جا پرتال درست می کنید که بعد در ادامه سمت چپ سفید میشه که باید سمت چپ پرتال درست کنید و همین طوری این کارو ادامه می دید تا این بالاتر برسه و بتونید به اون قسمت بالای برجک پرتال درست کنید و اون جا برید...
دمت گرم من سه ساعت بود سر همینجایی که دوستمون بو گیر بودم.
من از نظر سبک بازی میگم عجیب غریب که منظورم این بود بازی شاخیهعجیب غریبه ؟! ایقد بازی مزخرف و اکشن بازی کردیم که یه بازی که واقعا میشه اسمشو بازی گذاشت رو میگیم عجیب غریب ؟!امتیاز هم کاملا عادلانه و مناسب بود برای این ابر شاهکار !!
همچین بازی هایی چندین سال یه بار شاید گیرت بیاد !! اونم به دستان توانای والو
باید قدرشو دونست
+
شما یه نگاه به پست اول بندازی خوبه . پر از اطلاعات مفید و غنی هستش![]()
![]()
سلام دوستان
من اینجا گیرکردم...چیکار باید بکنم؟
یک در توی همین اتاق هست واسه چی باز نمیشه؟
ابتدا یکی از نمونه های اشتباه که اسکن میشه و دور انداخته میشه رو برید از اون پشت،وقتی داره پرت میشه تو هوا بگیرید و بیاید اینجایی که داره اسکن میکنه،مدل اصلی این میشه و سفیدارو میندازه بیرون،حالا یه دری باز میشه که باید برید.(اگر خودتون جای اسکن بیاستید یه اچیومونت 10 تایی داره)
دیشب داشتم planet vs zombies بازی میکردم که یهو اینو دیدم.خیلی جالبه نه؟
![]()
ای بمیرم برات که نشستی اینو بازی میکنیحال میده
![]()
ولی هر باشه میگه این از رو پرتال ایده گرفته یا اون از این،ولی هیچکدومش،اینا هر 2 از من ایده گرفتن...کلا portal همین معنی رو داره،پس در بازی های متفاوت اگه دیدیم از واژه پرتال یا کاراییش استفاده شده،نباید بگیم این یارو ایده دزده
(شوخی بود)،ولی عکس جالیه
خوشمان آمد
![]()
مستر پوریا عکساتو کجا آپ میکنی؟ما که هیچ عکسی نمیبینیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)