آقا، داداشش چه جوری باید کشت؟انجا که شمشیرشو میزنه تو زمین خونش پر میشه ؟
آقا، داداشش چه جوری باید کشت؟انجا که شمشیرشو میزنه تو زمین خونش پر میشه ؟
محتوای مخفی: توضیح
بازیه جالبی بود !
ولی نفهمیدیم قضیه دعوا با داداشش چی بود !مرحله آخـــر.
کسی میدونه سر چی بود؟؟!![]()
Last edited by Beta; 11-02-2013 at 14:54.
داداش پستو بزار تو اسپویلر
محتوای مخفی: :|
خوب منم بالاخره بازیو با وقفه چون pc ایم خراب شده بود تموم کردم...
بازی بهتر از اون چیزی بود که من فکر میکردم اما بازم به هر حال اصلا و ابدا به من نچسبید و با بازی حال نکردم .. dmc های قبلی کجا و این کجا ..
اصلا دمو های وسط بازی دو نسخه قبل کجا و دمو های این کجا ہ(منظورم از دمو همون انیمه ها هستن) .. من 50% علاقه ام به بازی کردن تو نسخه های قبل دمو هاش بود..تو این نسخه اصلا هیچ دموی جذابی نداشت .. حتی 1 دونه ..
موزیکای متن نسخه های قبلی ام واقعا خیلی بهتر از این نسخه بود..اصلا یه موسیقیای خاصی داشتن اونا...
چه boss فایت های داشتن ...
محیط بازی به نظرم یه جوری بود .. خیلی رنگاورنگ بود به نظرم ... یه جورایی فانتزی بود اصلا. گرافیکش اصلا جالب نبود.. داستان بازی خوب بود تقریبا ..ولی اصلا با شخصیتای بازی ارتباط نگرفتم..اصلا نمیچسبیدن .. اون از دانته . اون از ورجیل و بقیه ...
حالا باز گیم پلی تقریبا مثل نسخه های قبل خوب بود ولی لوک آن که حذف شده بود بد بود ... کار با موس و کیبورد و زدن 100 تا دکمه باهم خیلی بد بودواقعا وسط بازی آدم گ..گیجه میگرفت..
امیدوارم نسخه های بعدی دیگه اینجوری نا امید کننده (از نظر من البته) نباشن ...
Last edited by Daniel-Fire; 13-02-2013 at 18:08.
تیپ و قیافه دانته و ورجیل تو نسخه های قبلی کجا و این بچه سوسولا کجا . دانته یه شخصیت دیگه ای بود کلا ، این یکی انگار افسردگی مزمن داره
این دانته dmc 4 رو با دانته dmc 5 میشه مقایسه کرد ؟
![]()
دوستان من اینو تا اون مرحله که کلیدو از اون یارو میگیره و با مادرش صحبت میکنه رفتم ولی موقعی که یاد میداد از نیروی جدید چطور استفاده بکنم . همون C + Z دیگه اون متنه کنار نرفت و گیر کرد مجبور شدم ریستارت لول بکنم . اما بعد از اون دیگه وقتی C + Z میزنم هیچی نمیشه . قضیه چیه باگ داره ؟
دوستان یک سوال: شما از تغییرات قیافه و رنگ موهای کارکتر این بازی بدتان آمده ؟؟؟ تو یک سایت خارجی دیدم یکی از کاربرها به شدت به این بازی حمله کرده!
داداش شما باید c+z رو با هم بگیری
نه اینکه اول یکیو بزنی بعد اون یکی
باید همزمان باهم بگیری
داداش با هم میگیرم اتفاقا
هیچ اتفاقی نمیفته
نسخه من 5 گیگ هستش از اون نیست ؟
شما وقتی میرید upgrade اون کلیده رو به عنوان سلاح میبیند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)