تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 132 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sib881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بچه ها کسی از منطقه بنیاد این چند روزه مشکل براش پیش نیومده؟
    من که از پارس سرویس دارم الان دو روزه که به کل قطعه!

در آغاز فعالیت persia69son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یعنی برای کار دانلود با توجه به برق مصرفی و استهلاک کامپیوتر مقرون به صرفه است که از شبانه رایگان سایر شرکتها استفاده کنیم به جای اینکه از دانلود نامحدود 128 مخابرات استفاده کنیم؟

بابا من خودم اومدم اینجا سوال بپرسم ، همش دارم به سوال های دیگران جواب میدم
    آره دیگه ، البته مشروط بر اینکه شرکت های دیگه دانلود شبانه ی خوبی داشته باشند ، مثلا من شنیدم که سرعت دانلود شبانه ی شاتل حدود 20 کیلوبایته که خوب فرقی با مخابرات نداره !
    من با این سرعت یه اپیزود سریال 300 مگی رو حدود5-6 ساعت طول میکشه دانلود کنم !
    دوستان کسی شرکتی رو نمیشناسه که دانلود شبانه ی خوبی داشته باشه ؟ پارس انلاین سرعت دانلود شبانش چنده؟

3. این کاربر از persia69son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها من از مخابرات 256 دارم ولی الان که رفتم شارژ کنم گفت مصرفت خیلی بالا بود دیگه نمیدیم
    چی کار کنم ؟
    راهی داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها من از مخابرات 256 دارم ولی الان که رفتم شارژ کنم گفت مصرفت خیلی بالا بود دیگه نمیدیم
    چی کار کنم ؟
    راهی داره ؟
    ظاهرا به کسانی که مصرف بالایی هم نداشته بودند هم همین جواب را داده اند
    Last edited by 7777; 08-03-2011 at 20:18.

6. این کاربر از 7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این مخابرات هم شورش رو در آورده ها نه به اون موقع که 2 مگ رو به راحتی و با یه مدرک ساده و با تخفیف 30 درصد واگذار میکرد نه به الان که 128 رو هم زورش میاد بده
    گل بگیرید اون اداره رو

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود مزاحم شما دوستان قمي شدم)

لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
    آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون تو روز و شب برام بنويسيد.
    من احساس ميكنم مخابرات كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه

ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود مزاحم شما دوستان قمي شدم)

لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
    آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون تو روز و شب برام بنويسيد.
    من احساس ميكنم مخابرات كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه

ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
    سلام
    خوب شما میگید اکانت 256 گرفتید
    256kb/8=32kB
    یعنی حداکثر سرعت شما باید 32 کیلو بایت بر ثانیه باشه. توجه داشته باشید که 256 کیلو بیت برثانیه هست.

10. این کاربر از jaber1361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون ولي downstream خطم روي 2304 هستش كه 288=2304/8 يعني دانلود من بايد 288 كيلو باشه در حالي كه نويز من 34.2db هستش كه نشون ميده نويزي هم وجود نداره كه بخواد سرعت دانلود منو از 288 برسونه به 50!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

ممنون ولي downstream خطم روي 2304 هستش كه 288=2304/8 يعني دانلود من بايد 288 كيلو باشه در حالي كه نويز من 34.2db هستش كه نشون ميده نويزي هم وجود نداره كه بخواد سرعت دانلود منو از 288 برسونه به 50!!!
    فکر میکنم اون عددی رو که میگی مربوط به سرعت خط باشه یعنی خط adsl حداکثر باسرعت 2 مگ کار میکنه ولی سرعت محدود شده شما 256k هست. البته بعضی اوقات ممکنه بیشتر هم بشه.

کلا سیاست مخابرات اینه که اگه اکانت 256k بفروشه سرعت اون رو حدود 32kB تنظیم کنه. ولی برخی شرکت های دیکه وقتی استفاده از خط کمه ، مازاد پهنای باند رو بصورت اشتراکی بین کاربران تقسیم میکنه .
    به همین خاطر هست که اکانت های 128 شاتل ممکنه به سرعت 100 کیلوبایت هم در دانلود برسن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان باتوجه به پیشرفتهای!! اخیری که مخابرات قم در ارائه خدمات اینترنت داشته (بنده به خودم و شما و مسئولین خدوم! مخابرات این پیشرفتها رو تبریک! و تسلیت! عرض می کنم) صفحه اول ویرایش شد تا خدایی نکرده کسی از چالهء آی اس پی های موجود در ایران به چاه شرکت مخابرات نیافته

14. 3 کاربر از ziarratt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •