دقیقا متوجه نشدم چی میگی
ولی خاصیت اینه که مثل خراز طرف انرژی کم میکنه
دقیقا متوجه نشدم چی میگی
ولی خاصیت اینه که مثل خراز طرف انرژی کم میکنه
نمیدونم چي بگم ولي شرکت سازنده ي این بازی آشغال مذخرفترین شرکتی هست که به عمرم دیدم برای pc نمیدن بیرون
من بيشتر با برا ليوكانگ كيف كردم.مخصوصا اون آپركاتش كه رسما فك طرف اومد پايين!بعدشم كه با اون لگدش ديگه كلا صورت برا جكس باقي نموند!چه كيفي ميده اين رو روي ساب زيرو اجرا كني!
فكر نكنم توي ضربه زدن 2 ضربه به يه قسمت از بدن با ضربه زدن يك ضربه به ضربه يه جا و ضربه زدن اون يكي يه جا ديگه فرقي باشه!فقط بر اساس نوع ضربه كه به كجا وارد ميشه شكستگي حاصل از اون ضربه اي كه وارد شده و حالا ميخواد ضربه اول و ضربه دوم به يه جا برخورد كنه يا هر دو ضربه به 2 عضو متفاوت از بدن متفاوته!!!یعنی مثلا یک ضربه به پا صدمه میزنه یکی به سر؟اونوقت خاصیتش چیه؟
(انصافا فهميديد چي گفتم؟!)
الان شما داري ميگي رسما هر شركتي كه برا PC بازيش رو بيرون نميده مذخرفه!اصلا دليل قانع كننده اي نيست.اون شركت حق داره بازيش رو برا هر پلتفرمي كه بخواد منتشر كنه،از يه طرف بايد به فكر سود و منفعت خودش هم باشه چون روي pc دزدي بيشتره.
Last edited by Leon-117; 29-01-2011 at 21:21.
ای بابا علی بازم که این ساب زیروی منو مسخره کردی............
نمیدونم دیگه چی بگم.فقط دوست دارم یه روز باهم یه فایت بزنیم تا ببینم دوباره این حرفارو میزنی یا نه
راستی به محتوی مخفی من تو صفحه ی قبل میتونی جواب بدی؟(ولش کن همینجا میگم:ساب زیرو تو شکم طرف چیو یخ میکنه و میترکونتش؟؟مثانه ی طرفو؟)
غلط نكنم معده طرف هست كه با تركوندنش طرف مقابل رسما صاف ميشه!
+
بابا مسخره چيه واقعيت رو ميگم!![]()
آره علی معده طرفه .....غلط نكنم معده طرف هست كه با تركوندنش طرف مقابل رسما صاف ميشه!
امید خونسردی خودت رو حفظ کن!
+
واقعآ دیدن این تریلر مربوط به x-ray رو به همه پیشنهاد می کنم ببینن و حتمآ با ولوم بالا!(صدای خرد شدن استخوان واقعی تا اعماق وجودتون میره)!![]()
ایشالا عمری و کنسولی باشه با دوستان چندست بزنیم!واقعآ دیدن این تریلر مربوط به x-ray رو به همه پیشنهاد می کنم ببینن و حتمآ با ولوم بالا!(صدای خرد شدن استخوان واقعی تا اعماق وجودتون میره)!![]()
چه حالی بده!
Liu Kang
![]()
Last edited by Leon-117; 30-01-2011 at 20:43.
علی عکست معلوم نیست
یه جا دیگه آپ کن
البته یه کم بیریخت شده لیو کانگ قبول داری؟
عكس درست شد..
آره يه جوري شده.بيريخت هم نيستا ولي انگار به دل نمينشينه!![]()
Last edited by Leon-117; 30-01-2011 at 20:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)