تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 35 از 157 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

عزیز جان مستند ظهور و مستند های مشابه رو من قبلا دیدم.
    بحث ما سر اینه که اگه قرار باشه با همه چی، همه چی ساخته بشه، کار به جایی نخواهیم برد.
    یه وقتهایی یه عده متوهم میگفتن آمریکا سفینه نفرستاده به کره ماه. چون سایه پرچم آمریکا عوض اینکه 3 درجه اینطرف تر بیوفته 5 درجه اون طرف تر افتاده.
    یه عده در سراسر جهان چون معنی علم آمریکا و غرب رو نمیدونن با دلایل الکی، بن قضیه رو از بیخ میزنن.
    11 سپتامبر موقع ذوب شدن ساختمونا چرا اونجوری افتاد زمین باید فلان جور دیگه میوفتاد.
    صهیونیسم جهانی چشم روی هرم گذاشته، جادو جنبل میکنه.
    A یعنی یه هرم که بالاش چشم جهان بین قرار گرفته و چون شما حرف A رو استفاده کردی جزوه سیستم شدی.
    B یعنی 13.
    !Yahoo چون آخرش ! داره یعنی یهود Yahood.
    Coca coola لا محمد لا مکه هست.
    Pepsi هر پنی که میپردازی اسرائیل را ساپورت میکنی.
    با بشقاب پرنده ما رو سر کار گزاشتن.
    2012 یه پروژه از پیش تعیین شده ماسونی ه. (من در تاپیک پیشگویی نحوه محاسبه 2012 با استفاده از تقوم تزولکین سرخپوستی مایایی رو توضیح دادم میتونید ببینید.)
    اینا هیچکدوم حقیقت نداره چون لزومی به حقیقت داشتنش نیست.
    بد نبود منبع این کطالب رو میگفتی
    یادم باشه دیگه مطلبی رو به کسی نگم قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنه!
    از گفته هات دفاع میکردم اگه منبعش رو میذاشتی...

2. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اگر امضاء شما بر مبنای اعتقادات شما باشه ، هیچ ربطی بین این موارد و 2012 وجود نداره ، و فقط برای عوام فریبی هست، چون اگر من توضیح هم بدم بعید می دونم شما قانع بشید، آخه احتمالا همه چی رو می خواهید با منطق علمی براتون ثبت کم ، با این علم ناقصی که من دارم بعید می دونم بتونم.
    بحث تایپیک هم کلا منحرف شد

در کل به نظرم جای تالارهای درباره گفتگو و اطلاع رسانی درباره انجمن های شیطان پرستی جهانی شامل فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... و بررسی آیات و روایات پیرامون بحث دشمن شناسی و شناخت حق از باطل و دوست از دشمن تو p30world خالی باشه ،
    چون برای پاسخ به این مباحث نیاز به مقدمات و مفاهیم اولیه زیادی هست ، و تا کسی این مقدمات رو پشت سر نزاره ، به دید توهم به این موارد نگاه می کنه
    برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
    بله امضام اعتقادات منو بیان میکنه که عوام فریبی هم نیست و به 2012 و... هم ربطی نداره
    چیزی خارج از علم وجود نداره!
    به قول انیشتین خداوند تاس نمی اندازد
    کاملا موافقم
    تایپیک کاملا منحرف شده و مطالب بی ربط زیاد شده که نه کلا بی ربط شده
    آخه المپیک 2012 و صهیونیست و ... چه ربطی به سال 2012 و پایان دنیا داره؟!!!!!!!!!!!!!
    شیطان پرست ها و ماسون ها و... رو در موردشون حقیقت گفته نمیشه
    حق با ماست! و میدونم اگر حقیقت رو بشنوید میفهمید که اطلاعاتی که به شما و بقیه دوستان رسیده دروغه...
    من تمام این مقدمات رو گذروندم و حتی بیشتر
    و از این خیلی ناراحتم که سریال هایی مثل ظهور با اطلاعات خیلی کم و با بودجه ی ایران ساخته میشه و به خورد خیلیا داده میشه که به نوعی دروغ پراکنی هستش
    میدونی
    همه چی دروغه حتی دروغه این دروغ...

4. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

كلي تو اين تاپيك بحث شد اما حتي اگه 2012 پايان دنيا باشه شايد پايان فيزيكي دنيا باشه در صورتي كه خيلي از آدما همين العان هم مردن

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

chapter عزیز
    ببینید اون موقعی که من مستند ظهور رو میدیدم مثل شما و همه 6 دانگ نیگاه کردم و در آخر سعی کردم بدون کوچکترین ذهنیت قبلی، با این مطالب برخورد کنم و با اینکه با مبانی اعتقادی من سازگار نبود ولی از بن نزدمش و احتمال وجود و درست بودن اندیشه ی ماسونها و فراماسونی جهانی را دادم.
    با تحقیقاتی که واسه خودم کردم در نهایت به این نتیجه رسیدم که این موضوع نمیتونه واقعیت داشته باشه.

بد نبود منبع این کطالب رو میگفتی
    یادم باشه دیگه مطلبی رو به کسی نگم قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنه!
    از گفته هات دفاع میکردم اگه منبعش رو میذاشتی...
    عزیز جان مستند ظهور و مستند های مشابه رو من قبلا دیدم.
    بحث ما سر اینه که اگه قرار باشه با همه چی، همه چی ساخته بشه، کار به جایی نخواهیم برد.
    یه وقتهایی یه عده متوهم میگفتن آمریکا سفینه نفرستاده به کره ماه. چون سایه پرچم آمریکا عوض اینکه 3 درجه اینطرف تر بیوفته 5 درجه اون طرف تر افتاده.
    یه عده در سراسر جهان چون معنی علم آمریکا و غرب رو نمیدونن با دلایل الکی، بن قضیه رو از بیخ میزنن.
    11 سپتامبر موقع ذوب شدن ساختمونا چرا اونجوری افتاد زمین باید فلان جور دیگه میوفتاد.
    صهیونیسم جهانی چشم روی هرم گذاشته، جادو جنبل میکنه.
    A یعنی یه هرم که بالاش چشم جهان بین قرار گرفته و چون شما حرف A رو استفاده کردی جزوه سیستم شدی.
    B یعنی 13.
    !Yahoo چون آخرش ! داره یعنی یهود Yahood.
    Coca coola لا محمد لا مکه هست.
    Pepsi هر پنی که میپردازی اسرائیل را ساپورت میکنی.
    با بشقاب پرنده ما رو سر کار گزاشتن.
    2012 یه پروژه از پیش تعیین شده ماسونی ه. (من در تاپیک پیشگویی نحوه محاسبه 2012 با استفاده از تقوم تزولکین سرخپوستی مایایی رو توضیح دادم میتونید ببینید.)
    اینا هیچکدوم حقیقت نداره چون لزومی به حقیقت داشتنش نیست.

گفتم شاید شما ناراحت بشی اسمت رو بیارم چون از معتقدین هستید صلاح دیدم اسم شما رو نیارم.

منابع :
    11 سپتامبر و شکل ذوب برجهای دوقلو : همون اوایل واقعه این موضوع ذکر شد در سطح جهانی.
    چشم جهان بین و هرم و چشم : سالها پیش با این موضوع آشنا شده بودم.
    A و B رو سعید دوست عزیز به من گفته بوددند.
    همگان عضو سیستم هستند : فیلم ماتریکس.
    Yahoo رو سعید عزیز گفته بود به دلیل Jewish بودن کلمه یهود نپزیرفتم.
    Coca coola و پپسی : اینترنت
    بحث بشقاب پرنده ها که سر دراز داره.
    2012 رو خودم چند وقته روش فکر کردم.

بله یک پروژه ماسونی هست البته ماسون خودش یک جریان هست که برای خدمت به اهداف کسی ایجاد شده است، اما در مورد قوم مایا ، می دونید که اونها هرم داشتم ، مصریان باستان هم هرم داشتن ، اول اینکه چرا این دو تمدن هرم می ساختن این همه ساختار هندسی وجود داره، چرا درباره روش ساختشون هیچ اطلاعاتی برامون نذاشتن ، اصلا با کدوم ابزارها تونستن سنگهای چند صد تونی رو انتقال بدن، اصلا چه طوری این ایده به مایاها منطق شده ، اونها که تو یه قاره دیگه بودن ، برای این هم دلایلی وجود داره البته نه از نگاه علم آمریکایی و چون از نظر شما توهم هست اشاره ای نمی کنم
    در مورد قوم مایا برای ورود به این مبحث باید آشنایی های زیادی از تمدن تمدن مایاها داشت و جوری نیست که دیگه اینا رو هم به فراماسونری ربط داد.
    پس وارد این مبحث نمیشیم.
    از شما هم یه خواهش دارم که کلی گویی نکنید و با طرح سوالهای بدون جواب بحث رو گنگ نکنید.
    مثلا در مورد نحوه محاسبه من خیلی روشن توضیح دادم که با تقویم های مایاییی چگونه محاسبه میشود.
    پس شما به وجود آدم های فضایی اعتقاد دارید ، البته من خودم بیشر فیلم های هالیودی ساخته شده درباره این موضوع رو دیدم مثل روز استقلال ، روزی که زمین از حرکت باز ایستاد ، ... یه زمانی عاشق این مباحث بودم مثلث برمودا ، دزدیده شده انسانها توسط موجودات فضایی و موارد دیگه ، جالبه چرا هالیوود تمام تلاش رو داره می کنه که ما قانع بشیم موجودات فضایی وجود داره ، دلیلش رو احتمالا تو مستند دیدید ، ولی از نظر شما که توهم هست ، پس توضیح بیشتری نمی دم.
    من با تمام وجود حیات فرا زمینی رو باور دارم.
    ولی اینکه یک دسیسه جهانی برای فریب اذهان ملتها توسط بشقاب پرنده وجود داره تا صهیونیزم و امپریالیسم آمریکا به اهداف شومش برسه (نقل از مستند ظهور) باوری ندارم.
    شرمنده الان باید برم جایی برمیگردم و بحث رو ادامه میدیم.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

خیلی جالبه!
    مشکل بعضی از دوستان اینه که دچار پارانویا و همه دشمن بینی شدید هستند!شدیدا هم به تئوری توطئه باور دارن!
    (شایدم دچار شیزوفرنی و امثالهم هستن!)

بابا ول کنید صهیونیسمو امپریالیسمو 2012 رو!
    بجای اینکارا بشینید یه کار مفید بکنید!
    اگه وقتی رو که واسه این حرفا صرف میکنید میرفتید یه زبان جدید یاد میگرفتید(یا حداقل بیل میزدید!) کاربردش بیشتر بود!

مشکل بعضی از دوستان خیلی جدیه و شدیدا احتیاج به دارو و روانپزشک دارن!

8. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تمام احترام به علاقه مندان این نماد شناسی ها و ... باید بگم که تقریبا مطمئن هستم این آقایون صهیونیسم جهانی بسیار علاقه مند هستند بعضی ها (؟) که اگر آمار بگیریم جمعیت قابل توجهی رو تشکیل میدهند، وقت و فکر خود و هر کس دیگری که میتونن رو به این افکار بی نتیجه اختصاص دهند.

مثل بازی Fetch که وقتی استخوان رو پرت میکنی برای مدتی وقت داری که به کار اصلیت برسی و البته هر چه بازی رو ادامه بدی سگ شما بیشتر لذت میبره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    به خاطر همین انسان هاست( hamishebahar ) که این چنین سایت های به وجود میان
    راستش متوجه منظورتون نشدم!!
    من که میدونم این حرفا از کجا آب میخوره.
    اینجور که شما میگید نعوذ بالله امام حسین هم باید یزیدیان رو ول میکرد و میرفت بیل میزد.
    ...

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خیلی جالبه!
    مشکل بعضی از دوستان اینه که دچار پارانویا و همه دشمن بینی شدید هستند!شدیدا هم به تئوری توطئه باور دارن!
    (شایدم دچار شیزوفرنی و امثالهم هستن!)

اگه وقتی رو که واسه این حرفا صرف میکنید میرفتید یه زبان جدید یاد میگرفتید(یا حداقل بیل میزدید!) کاربردش بیشتر بود!

کاملا موافقم
    نمی دونم قوه تخیل انسان تا کجا می تونه ادامه پیدا کنه که اگه یه پشه تو فلان جا بمیره ربطش می دن به فراماسون و صهیونیسم و ... .منم قبول دارم تا حدودی این مسایل رو.ولی کلا این قضیه داره به بی نهایت کشیده می شه!هر اتفاقی می افته به امپریالیسم و صهیونیسم و ... مربوطه!البته این جور توجیه ها خیلی راحته.ادم راحت مملکتش رو و مردمش رو غارت کنه و هر کی هم سوال کرد خیلی راحت در یک کلمه بگه امپریالیسم جهانخوار!واقعا درکش انقدر سخته ؟شما یه گوشه بشینی و هر اتفاقی افتاد بگی تقصیر دشمنه.واقعا تا حالا نفهمیدید اینها همش مزخرفه؟مثلا واقعا فکر می کنید واسه اسراییل خیلی سخته که یه کشور عقب مونده و کوچک مثل فلسطین رو در عرض یه ماه بگیره؟و واقعا فکر کردید اگه همین امریکا و کلا جامعه حهانی و سازمان ملل و ... نبود نمی تونست این کار رو بکنه؟مثل صد سال پیش که انگلیس یا حتی ایران خودمون عشقش می کشید قشون می کشیدن و فوقش یه ماهه یه کشور رو فتح می کردن!واقعا فکر می کنید اسراییل پولش زیادی کرده یا دوست داره الکی بازی کنه و وقتش رو تلف کنه؟!!این تئوری توطئه و دشمن و ... به نظر من مسخره ترین چیز تو عصر معاصره و واقعا نمی فمم بعضیها چه جوری این طور می تونن فکر کنن.البته منم تا حدودی این مسئله رو قبول دارم و مسلما هر کشوری به فکر منافع خودشه.ولی نه اینکه هر چی بشه به اینها ربط بدیدنمی دونم یه نماد چون شبیه یه چیزه بگیم پس فراماسونیه یا نماد شاطان پرسته یا ... .اینها به نظر من توهمه خالصه.حالا اصلا گیریم که باشه.فراماسونر ها یا ... بی کارن یا احمقن بیان یه کاری کنن که بقیه بفهمن؟!اگه بخوان بگن اینا مال ما هست خب می تونن واضح بگن.اگه قراره نگن خب نمی گن.چرا باید اینجوری کنن؟شما شکل هر چیزی رو می تونید به یه چیزی ربط بدید.فکر نمی کنم کار خیلی سختی باشه.لابد فلان کوه هم که نوکش تیزه نماد شیطان پرستیه!

13. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من فقط میگم ذره ای تحقیق کنید و ذره ای تفکر بدون تعصب دینی
    باور کنید اگه فقط یک لحظه بخواهید تعصب و یا جنون روی دین را کنار بگذارید میفهمید که شما به شدت دچار توهم توطئه شدید این قضیه توهم توطئه نه تنها توی روابط ما با دنیای خارج از ایران بوجود امده که در داخل خانواده ها هم رسوخ کرده به طور مثال چشم خوردن و قربانی کردن برای رفع چشم زخم اوضاع یک جوری شده که همه فکر میکنند همه در حال اسیب رساندن به همدیگه هستند دوستان فقط باز هم میگم اگه به ایراد گیری و بهانه تراشی باشد که من میتونم یک مقاله بیست صفحه ای در مورد معایب اسلام بنویسم ولی به نظر من باید به عقاید همه دیگه احترام بگذاریم و در مورد فراماسونری به نظر من بیشتر یک نوع ایده یا یک نوع دیدگاه است تا یک نوع دین

و در اخر فقط یک ارزو دارم و اون اینکه کاش یک روز برسد که ما انسان ها را با دین نسنجیم بلکه با انسان بودن بسنجیم
    .................................................. .................................................. ..................
    البته به خاطر بی ربط نبود با تاپیک هم من بگم که با نظریه پایان دنیا در سال2012 مخالفم چون به نظر من این کره روزهای سخت تر از این هم مواجه بوده

15. 2 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

دوستان من فقط میگم ذره ای تحقیق کنید و ذره ای تفکر بدون تعصب دینی
    من تحقیق کردم بهتره شما تحقیق کنید!!! و تفکر بدون جدا کردن دین از علم و عمل کردن به حرف شیطان.
    باور کنید اگه فقط یک لحظه بخواهید تعصب و یا جنون روی دین را کنار بگذارید میفهمید که شما به شدت دچار توهم توطئه شدید
    در عجبم که جناب استاد رائفی 20 ساعت به من ثابت کرده تمام این حرفارو بعد شما به راحتی تکذیب میکنید...
    البته ثابت میکنه اونم با دلیل و مدرک..
    و در اخر فقط یک ارزو دارم و اون اینکه کاش یک روز برسد که ما انسان ها را با دین نسنجیم بلکه با انسان بودن بسنجیم
    اینجاست که جناب علی شریعتی میفرمایند:
    روزی برسد که شیطان بگوید انسان پیدا کنید سجده میکنم!!!
    از وقتی شیطان خواسته دین رو از علم جدا کنه ما بیشتر از خدا فاصله گرفتیم و فعلاً که بقول خودش موفقه...
    نمی دونم قوه تخیل انسان تا کجا می تونه ادامه پیدا کنه که اگه یه پشه تو فلان جا بمیره ربطش می دن به فراماسون و صهیونیسم و ...
    این حرفا خیلی بی ربطه...
    شما اگه حرف دوستان رو قبول ندارید ثابت کنید.
    همونطور که ثابت شده لوگوی 2012 یعنی zion.
    متاسفانه دوستان منظقی صحبت نمیکنند و همش میخوان بگن ما دچار تعصب و توطئه شدیم.
    منتطقی و عقلانی موضوع رو بررسی کنید.
    این همه دلیل و مدرک واستون رو شده....
    فراماسونر ها یا ... بی کارن یا احمقن بیان یه کاری کنن که بقیه بفهمن؟

خیلی باهوشن اتفاقاً....این ماییم که داریم تو باطلاق اونا فرو میریم و هیچ فکری نمیکنیم.
    آمار طلاق رو نگاه کن.
    اگه بخوان بگن اینا مال ما هست خب می تونن واضح بگن.
    چه باحال....
    اگه شیطان مسقیم بیاد بگه اینکارو انجام بده انجام میدی؟نه چون میدونی شیطانه و حرفش دروغه...پس خیلی زرنگ تر از فکر منو و تو با هوای نفست ور میره.
    Last edited by عــــلی; 05-03-2011 at 14:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •