سلام دوستان .
جریانِ این GOOGLE PLAY چیه که حتی با موبایل اندرویدی و SIGN IN , باز هم میگه شما حق دسترسی به این برنامه ها و دانلودش رو ندارید !!!
بنده از کویت میرم تو گوگل پلی اما باز هم نمیذاره دانلود کنیم
سلام دوستان .
جریانِ این GOOGLE PLAY چیه که حتی با موبایل اندرویدی و SIGN IN , باز هم میگه شما حق دسترسی به این برنامه ها و دانلودش رو ندارید !!!
بنده از کویت میرم تو گوگل پلی اما باز هم نمیذاره دانلود کنیم
با سلام
من Galaxy S III دارم وقتی برنامه ای رو برای نصب روی رم می ریزم هنگام نصب پیغام زیر رو میدهد
for security your phone is set to block installation of applications not obtained in android market
علیک سلام . وارد setting بشین بعدش applications و علامت unknown sources رو بردارید
با سلام
من یه گالکسی پاکت Samsung Galaxy Pocket گرفتم ولی باهاش چندتا مشکل دارم:
1- موقع نصب بعضی برنامه ها خطاي تجزيه فايل ميده و قابل استفاده نيست.
2-عکس ها و فیلم های انتقالی رو نشون نمیده
3-بعضی موزیک ها رو پخش نمیکنه و میگه ترکیب اشتناه است.
4-هنگام اجرای بعضی برنامه ها ارور*#9900* میده و از برنامه خارج میشه
در ضمن روش انتقال فایل ها بلوتوش و رم ریدر هستش.ضمنا زمانی که فایلها رو cd کارت و بلوتوث هست مشکلی نیست ولی بعد از انتقال و هارد اکسترنال این ارور ها رو میده
سلام
می خوام از روی تبلتم به ساکس ------ وصل بشم
می خوام ببینم کسی تا حالا تونسته روی اندروید این کارو بکنه؟
من proxydroid رو نصب کردم تنظیماتم درست انجام دادم اما کار نمیکنه
بعد از اینکه فعالش میکنم هیچ سایتی باز نمیشه
آیا روش دیگه ای هست؟
لطفا کمگ
qushiye man Galaxy Go hastesh.bazi az barnameharo ejra nemikone.minivise Force quit![]()
دوستان واسه اینکه بتونم با گوشیم برم تو فیس بوک باید چیکار کنم ؟!
نمی خوام گوشی رو روت کنم البته...
مشکل کاملا تو عکس مشخصه
برنامه Maverick رو نصب کردم وقتی نقشه ها رو ریختم نقشه ها حجم زیادی رو رو دیسک میگیرن در صورتی که حجمشون کمه (10 برابر دارن جا اشغال میکنن) این مشکل چه جوری قابل حله ؟؟؟؟
سلام
من یه HTC Legend دارم و GO Launcher رو نصب کردم.بعدش لانچر دیفالت گوشی رو انتخاب کردم و پیام داد که میتونی تو Manage Applications لانچر رو دوباره تغییر بدی ولی چنین چیزی نمیبینم تو اون قسمت
گوشیم هم روت نشده....
موقع اجرا ویدیو های 1080 با MX Player تصویر تیک میزنه , گوشیم huawei g600 که سی پی یو دو هسته ای داره , مشکل از چیه ؟
فرق S/w با H/W چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)