سر کلاس جزوه ننویسید ، آخر ترم جزوه یکی از دخترای خوش خططون رو که کاملم نوشته برید کپی کنید ... من که چهار سال همین کار رو کردم هم تو کاردانی هم کارشناسی !
سر کلاس جزوه ننویسید ، آخر ترم جزوه یکی از دخترای خوش خططون رو که کاملم نوشته برید کپی کنید ... من که چهار سال همین کار رو کردم هم تو کاردانی هم کارشناسی !
یعنی جلسه اول از استاده بپرسم دفتر چند برگ بیاریم؟!!!
ولی کلا دفتر حال نمیده! تریپ دانشجویی فرق داره...
یدونه خریدم... نامرد 6 تومن گرفت!!!
اصلا تا پایان دوران تحصیلم از همین یدونه استفاده میکنم!
اینو از یکی دیگه هم شنیده بودم ولی بدبختیش اینه که رشته ما دختر توش نایابه!![]()
منم الان خريدم 6500 تومن!!
اصلا از دانشگا رفتن پشيمون شدم
اون از تاييده تحصيلي كه 6 تومن گرفت اينم از اين...![]()
حالا منو بگو که 270 تومن پول خوابگاه دادم!
خیر سرم اومدم دانشگاه سراسری!!
من باآس شصت تومن پول خوابگاه بدم.
دفتر پاپكوي صد برگم خريدم 3500 تومن.
من که دارم وسایلما آماده میکنم.واسه کتاب که همه را از کتابخونه دانشگاه میگیرم بعد آخر ترم پس میدم پول جریمه کمتر از پول کتاب میشه.واسه ذفترم دفترای تموم دوران تحصیلما برگه سفیداشا جدا میکنم فک کنم تا آخر دانشگاه جواب میده.یه مقداری هم ازین تبلیغا پیدا کردم پشتش مینویسم.
چند روز پیشا هم یه کش تو خیابون پیدا کردم میخوام به عنوان کیف استفاده کنم.
کسی نمیخواد کمک کنه؟؟؟؟
جشن عاطفه ها کی بود؟؟؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
![]()
تمام این هایی که تو این صفحه گفتید رو منم برام پیش اومده!!!
اگه اینجور پیش بره مجبور میشم ترک تحصیل کنم!![]()
سلف ما رو ندیدی یه بار رفتم غذاشونو خوردم اومدم بیرون سرم گیج می زد
لوله کباب دادن !! به جان خودم برای اولین بار تو عمرم کباب راه راه دیدم یه خط جزغاله یه خط خام ( عمودی )
یکی از وبلاگای دانشجویی نقشه مسیری رو که مای بیچاره به خاطر بازنکردن یه در باید دور بزنیم کشیده !!!!
اینم لینکش :
من امروز رفتم یه دفتر 80 ساده گرفتم + اتود و....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فردا هم میرم دفتر پاپکو ( شایدم مارک سمند ) ازین یدکی خورا بگیرم شاید یه بسته کاغذ هم اضافی بگیرم
این هم توصیه های آخر:
این نظر شخصی من هست و ممکنه با چیزایی که شنیدید کاملا فرق کنه
اول از همه همه ی کلاسها رو برید و سعی کنید ردیف جلو بشینید
دوم اینکه قبل از حذف و اضافه درسته که تق و لقه ولی شما برید سر کلاسها
سوم هم اینه که دفتر پاپکو واقعا عالیه من یکیشو خریدم الان هم 1سال دیگه هم دارم ازش اسفاده می کنم فقط دارم برگه می گیرم براش
چهارم : خوب جزوه بنویسید که آخر ترم محتاج این و اون نباشید
5ام:هفته های اول لطفا سنگین باشید و سعی کنید تابلو نشین.
سیکسم:بین استادا اسمو رسمی پیدا کنید که زمان نمره دادن هواتون رو داشته باشن
7ام:اگه پسرید زیاد دنبال دختر نباشید مطمئن باشید هرقدر باوقار تر باشید بیشتر خوششون میاد و به طرفتون کشیده می شن
هشتم:باز هم می گم چشماتون رو باز کنید و خودتون مکانهای مختلف رو پیداکنید
نهم:از دانشگاه لذت ببرید
![]()
Last edited by bnmnb; 23-09-2010 at 23:14.
بحث سر جزوه و این چیزا شد گفتم منم یه چیزی گفته باشم ...
آقا من همیشه جزوه می نویسم. یعنی فقط جزوه های خودم رو می تونم خوب بخونم !
اوایل فک می کردم خطم بده ! ولی بعدش که دیگه از دست جزوه گرفتن های این و اون خسته شده بودم دیگه
نظرم عوض شد! تازه فهمیدم توی جزوه نویسی خیلی استعداد دارم !
دوستان این که می گم به خودم ثابت شده. شما اگه سر کلاس همیشه جزوه بنویسید پایان ترم خیلی خیلی
راحت تر می تونید اون درس رو بخونید و یاد بگیرید ! آخه مگه چکار داره این جزوه نوشتن ! ناسلامتی دانشجوییم
دیگه ! بعضی دانشجوها هستن همینجوری آس و پاس میان سر کلاس بعد بعضی استادا گیر میدن که آقا همه
باید جزوه بنویسن ! حالا اینا باید کاغذ رو از یکی گدایی کنن خودکار هم از یکی دیگه بشینن به زور بنویسن !
بعدشم اونایی که آخر ترم میرن از یکی جزوه کامل رو میگیرن ! اون طرفی که جزوه رو میده یه جورایی زیاد توی دلش راضی نیست ! بحث خسیسی اینا نیستا ! نمیدونم چرا ولی آدم دلش نمیخواد جزوه رو بده ! البته اینجور هم نیست که خیلی راحت جزوه رو در اختیارتون بذارن ! خیلی ها هستن که می پیچونن یا اینکه صاف تو چشمت زل می زنن و می گن نمیدم !
من که تا حالا نشده از کسی پایان ترم جزوه بگیرم ! تازه پایان ترم نمیشه توی این انتشاراتی ها سوزن انداخت !
حالا خدایی نکرده اگه جزوه طرف رو گم کنید یا توی دستگاه پاره بشه ببینید دیگه چه فاجعه ای میشه !
دفتر هم من این اواخر همش مارک برکه می گیرم ! دیزاین دفترهاش خیلی عالیه ! واقعا دفترهاش خوشگلن !
دخترها که میان از من جزوه بگیرن همش میگن چه دفتر خوشکلی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)