تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 145 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

الان چند وقته میخوام بپرسم تو تیتراژ منظور از عباس بن علی، حضرت ابوالفضل (ع) هستش یا نه! هی یادم میره...
    من هم رضایت ندارم چهره حضرت عباس (ع) رو نشون بدن! البته شاید صورت رو با نور پنهان کنن! مثل فیلم امام رضا که فرخ نعمتی (هانی) در نقش امام رضا بازی کرده بود... در کل با سبقه میرباقری در فیلم امام علی (ع) که چهره عثمان و عایشه رو نشون نداد، بعید میدونم چهره حضرت ابوالفضل (ع) رو نشون بدن...

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

البته حضرت ابالفضل معصوم نیستند. اما برای ما شیعیان در همان اندازه معصومین ارزش دارند.
    به نظر من هم نشون دادن چهره حضرت ابالفضل درست نیست. مطمئنا حرف و حدیث ها در این مورد زیاد خواهد بود.
    حضرت عباس معصوم هستند. البته نوع عصمت ایشان با ائمه تفاوت داره... مثل عصمت حضرت علی اکبر.. عصمتی که از گناه نکردن به وجود میاد...
    Last edited by s_paliz; 14-11-2010 at 23:14.

4. 5 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

حضرت عباس معصوم هستند. البته نوع عصمت ایشان با ائمه تفاوت داره... مثل عصمت حضرت علی اکبر.. عصمتی که از گناه نکردن به وجود میاد...
    معصومیت ایشون مورد قبول همه است، منظور این بود جزو چهارده معصوم نیستند.

6. 3 کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا مخالفت می کنید؟!!
    چرا نشون ندن؟
    ببینید ما یه عصمت کبری داریم یه عصمت صغری
    عصمت کبری که پیامبران اولولعزم و 14 معصوم ازش برخوردار بودن یعنی از هر نوع گناه و خطایی مبرا بودن.
    و عصمت صغری هم که افرادی چون حضرت عباس و حضرت زینب و عی اکبر ازش برخوردار بودن یعنی از گناه مبری بودن ولی از خطا و اشتباه نه یعنی خطا و اشتباهی که گناه محسوب نمیشه.
    خارجی ها تو فیلم هاشون حضرت عیسی و موسی رو که پیامبر اولوالعزم بودن رو هم به تصویر کشیدن اونوقت ما حضرت عباس رو نباید نشون بدیم؟!
    به نظر من اگر نقششو خوب بازی کرده باشه چه اشکالی داره نشونشون بدن.
    ضمنا حوادث کربلا در جبهه اما حسین حول محور خود امام حسین و زینب و ابولفضل و علی اکبر و امام زین العابدین و کلا تمام اهل بیت پیامبر می چرخه اگر قرار باشه این ها رو نشون ندن یعنی اصلا روز عاشورا رو نمی تونن نشون بدن چون دیگه کس دیگه ای نمی مونه که نشونش بدن مگر فقط اصحاب نزدیک رو.
    یا اینکه یه نور بندازن دور سرشون و نشون بدن که اینم زیاد جالب نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خدا کنه نشون ندن...یعنی هرچی تصویر ساذی ذهنی کردی همش بر باد میره...
    اگه نشون بدن چهره رو من که نگاه نمیکنم...

9. 5 کاربر از Last Night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

چرا مخالفت می کنید؟!!
    چرا نشون ندن؟
    عصمت کبری که پیامبران اولولعزم و 14 معصوم ازش برخوردار بودن یعنی از هر نوع گناه و خطایی مبرا بودن.
    و عصمت صغری هم که افرادی چون حضرت عباس و حضرت زینب و عی اکبر ازش برخوردار بودن یعنی از گناه مبری بودن ولی از خطا و اشتباه نه یعنی خطا و اشتباهی که گناه محسوب نمیشه.
    خارجی ها تو فیلم هاشون حضرت عیسی و موسی رو که پیامبر اولوالعزم بودن رو هم به تصویر کشیدن اونوقت ما حضرت عباس رو نباید نشون بدیم؟!
    ضمنا حوادث کربلا در جبهه اما حسین حول محور خود امام حسین و زینب و ابولفضل و علی اکبر و امام زین العابدین و کلا تمام اهل بیت پیامبر می چرخه اگر قرار باشه این ها رو نشون ندن یعنی اصلا روز عاشورا رو نمی تونن نشون بدن چون دیگه کس دیگه ای نمی مونه که نشونش بدن مگر فقط اصحاب نزدیک رو.
    فکر نکنم اصلا قرار باشه روز عاشورا رو به تصویر بکشن. تا اونجایی که من میدونم فقط قراره عصر عاشورا و اسارت زنان و بچه های امام حسین(ع) رو نشون بدن. البته یه صحنه تو تیزرها دیدم که امام سجاد رو هم روی شترهایی که اسرا روش بودن طوری به تصویر کشیده بودن که چهره ی حضرت معلوم نباشه.
    در کل من هم موافق نیستم که چهره ی حضرت عباس یا سایر معصومین رو نشون بدن

11. 4 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

چرا مخالفت می کنید؟!!
    چرا نشون ندن؟
    چرا نشون ندن:
    من یه دلیل میارم:
    خیلی از مردم وقتی یه بازیگر خصوصاً ناشناس یه نقش رو بازی میکنه اون رو تا آخر عمر با اون نقش میشناسند .
    من اصلاً دوست ندارم حضرت عباس رو با شکل یه بازی گری تصور کنم که تا چند سال بعد نقش هایی بازی میکنه که .... (هنوز یادمه اولین باری که شبنم قلی خانی رو بعد از بازی در سریال مریم مقدس با یه وضع اسف بار دیدم چه حالی داشتم.)

این عصمت کبری صغری دیگه چه صیغه ایه؟ معصوم به کسی میگویند که نه تنها گناه نکنه بلکه از اشتباه و کوچکترین لغزش هم دور باشه. و به جز پیامبر خاتم (ص) فقط حضرت ابراهیم در بین پیامبران معصوم بودند.

این فیلم اسمش مختار نامه است و نیازی نیست که تمام حوادث روز عاشورا رو به تصویر بکشند. ضمناً میشه با نورانی کردن صورت همه ی بازیگران رو نشون بدن.
    یادمه وقتی باب شد از معصومین و اهل بیت نقاشی هایی بکشند همه ی مراجع به شدت مخالفت کردند و گفتند نباید چهره ی معصومین این گونه به خاطر مردم بماند حالا اگه یه بازیگر نقش اینان رو بازی کنه. چطوری میشه قبول کرد که پس فردا ..........

13. 3 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

چرا نشون ندن:
    من یه دلیل میارم:
    خیلی از مردم وقتی یه بازیگر خصوصاً ناشناس یه نقش رو بازی میکنه اون رو تا آخر عمر با اون نقش میشناسند .
    من اصلاً دوست ندارم حضرت عباس رو با شکل یه بازی گری تصور کنم که تا چند سال بعد نقش هایی بازی میکنه که .... (هنوز یادمه اولین باری که شبنم قلی خانی رو بعد از بازی در سریال مریم مقدس با یه وضع اسف بار دیدم چه حالی داشتم.)

این عصمت کبری صغری دیگه چه صیغه ایه؟ معصوم به کسی میگویند که نه تنها گناه نکنه بلکه از اشتباه و کوچکترین لغزش هم دور باشه. و به جز پیامبر خاتم (ص) فقط حضرت ابراهیم در بین پیامبران معصوم بودند.

این فیلم اسمش مختار نامه است و نیازی نیست که تمام حوادث روز عاشورا رو به تصویر بکشند. ضمناً میشه با نورانی کردن صورت همه ی بازیگران رو نشون بدن.
    یادمه وقتی باب شد از معصومین و اهل بیت نقاشی هایی بکشند همه ی مراجع به شدت مخالفت کردند و گفتند نباید چهره ی معصومین این گونه به خاطر مردم بماند حالا اگه یه بازیگر نقش اینان رو بازی کنه. چطوری میشه قبول کرد که پس فردا ..........
    سلام و عرض ادب
    من که به شدت موافقم با حرفهاتون خودم هم گفتم که یا باید یه نفر پیدا کنن که لایق بازی به جای حضرت عباس ع باشه آیا کسی پیدا میشه با این مشخصه؟ اگر پس فردا مثل بقیه بازیگرها شد و در فلان جا حضور داشت آیا مردم نمیگن که این همون حضرت عباس ع هست؟یعنی یه انسان عادی شخصیت حضرت ابوالفضل رو زیر سوال میبره با این موضوع که میخواهیم صورتش رو نشون بدیم؟یا اینا واقعا در حد شایعه است یا نمیدونم چی بگم دیگه بازم صبر میکنم ببینم چی نشون میدن تو تلویزیون.

15. 2 کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باید سید جواد هاشمی نقش حضرت عباس رو بازی کنه...

17. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چه گرد و خاکی کردید میرباقری کار خودشو بلده و میدونه چیکار میکنه و عواقب کار و هم میدونه نگران نباشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •