تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 35 از 62 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

WOW

تموم کردم ....ولی داستان ...اوه داستان ...چه چیزیه ..خداس لامصب ...هزارتا سئوال میاره ...یه جورایی یاد Inception افتادم !دی !

به نظرم بهتره یه تاپیک جداگانه بزنیم تو بخش متفرقه فقط مخصوص داستان ...هرکی بازیو تموم کرد بیاد اونجا نظرشو بگه ...اینجوری تو اسپویلر به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید ...

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اونایی که تموم کردن بیان اینجا بحث کنیم :

(به نظرم چون داستان سئوالای زیادی داره بهتره تو یه تاپیکه جداگانه بحث شه تا هر کی که تموم کرد بتونه از اول با بحث های انجام شده ارتباط برقرار کنه که دیگه شاهد حرفای تکراری نباشیم و بتونیم به یه نتیجه ی درست و حسابی برسیم ...حالا بازم نظر مدیرا ارجح هست )
    با تشکر
    Last edited by mjorh; 03-04-2013 at 00:09.

4. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستاني كه هنوز بازي رو تموم نكردن يادتون نره كه از اين كمبوهايي كه ميشه بين Vigor ها ايجاد كرد استفاده كنيد:

1) Possession + Devil's Kiss
    2) Possession + Shock Jockey
    3) Murder of Crows + Devil's Kiss
    4) Murder of Crows + Shock Jockey
    5) Bucking Bronco + Devil's Kiss
    6) Bucking Bronco + Charge
    7) Undertow + Shock Jockey
    8) Devil's Kiss + Charge

مثلا براي اينكه شماره 1 رو اجرا كنيد اول روي يه نفر Possession بزنيد بعد به همون يه نفر Devil's Kiss پرتاب كنيد تا همه كسايي كه دور و برتون هستن آتيش بگيرن!
    يا اگه شماره 3 رو اجرا كنيد همه كلاغ ها آتيش ميگيرن و اين ور و اونور ميرن و به بقيه دشمنا برخورد ميكنن و باعث آتيش گرفتن اونها ميشن!
    شماره 6 هم كه كمبوي مورد علاقه منه اينه كه دشمنارو رو هوا معلق ميكنيد و با Charge كردن اونها رو از كلمبيا به پايين پرتاب ميكنيد!

بقيه رو هم حتما خودتون تست كنيد...

6. 18 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Bioshock Infinite Review

! Enjoy Infinite Parallel Universe

آیا یک تصمیم کوچک میتواند مسیر و شخصیت یک فرد را به طور کلی تغییر دهد ؟ !

وقتی وارد شهر شناور و زیبای کلمبیا وارد میشید با یک موزیک پس زمینه درحال پخش شدن، حسی غیرقبال توصیف بهتون دست میده ! تو این شهر به دنبال یک دختر خوشگل و مهم و مرموز که تا عمر

دارید فراموشش نمیکنید ، هستید . شاید درنگاه اول داستان پیچیدگی خاصی نداشته باشه ، اومدید دنبال یک دختر تا برش گردونید به یک فردی و بدهی تون رو صاف کنید ولی نه این سطحی ترین بخش

داستان فوق شاهکار این بازی هست ، دیالوگ ها در سطح بالایی قرار دارند ف حرف هایی که بین کرکترها رد وبدل میشن جای فکر زیادی دارن ! صحنه ها و سکانس های به یاد ماندنی هم رو اضافه کنید

! به راحتی میشه گفت داستان یه سرو گردن از تمام بازی هایی که تو این چند ساله منتشر شدند بالاتر هست و حتی دررده ی فیلم های برتر تاریخ سینما !

کرکتر الیزابث خیلی دوست داشتنی با هوش مصنوعی و AI خارق العاده توسط Songbird محافظت میشه و ارتباطش با این موجود هم جزو رمز و رازهای بازی هست ، الیزا رویای سفر به پارسی شهر

رویاهاش رو داره و همین رویای این کرکتر کار دستتون میده ! کامستاک فردی که اسمش رو زیاد میشنوید ، غرق در شهرت و خودخواه ! این کرکتر مانع اصلی شما برای رسیدن به هدفتون هست

،شخصیت پردازی تو اوج خوش قرار داره و هیچ کم و کسری از این بابت وجود نداره محیط بازی رو باید جدی بگیرید برای فهم داستان، مثلا با پیدا کردن واکسفون ها میتونید به حرفای زده شده

توسط کرکترای خاص بازی گوش بدید ببینید چه اتفاقایی افتاده ،فهم پایان بازی نیاز به درک عمیق از داستان بازی هست نمیخوام زیاد از داستان براتون بگم ولی این قول رو بهتون میدم که با یکی از

زیباترین داستان ها طرف هستید هرچند اگه متوجه نشید داستان رو شاید قضیه فرق کنه!

مکانیک گیم پلی از دو بخش اصلی اسلحه و Vigorتشکیل شده ، از نظر سلاح ، تعدادشون به قدری نیست که مثل بعضی از بازیا رکورد گینست رو بزنه(دی!) ولی اونقدری هست که هیجان و تنوع بازی

رو دوچندان کنه ، دو تا همزمان میتونید داشته باشید وAmmoهم خیلی کم میارید که اینم خودش نوستالژیک هست و خیلی وقته که از یاد رفته و کمتر بازیی همچین مشخصه ای داره ! ! از Vending

Machine میتونید اسلحه هارو آپگرید کنید ، Ammoبگیرید ، Vigor رو آپگرید کنید که اینا شامل بالا بردن Damage و دقت هستند . Vigor ها انواع مختلفی دارند که میتونین به تنهایی یا با ترکیب کردنشون پدر

Hostile هارو درارید ! محیط بازی هم به اندازه کافی Supply داره که شاید مهم ترینشون کیت ها هستند که هر کدوم خاصیت خودشونو دارند . Skyline هاایده ی خیلی جالب و نو متناسب با خود شهر

شناور بازی هستند که هیجان بی نظیری دارند با پریدن روشون که مثل ریل های قطار هستند میتونید Vantage Point به دست بیارید و شلیک کنیدگیم پلی با AIو هوش مصنوعی واقعا به کمال رسیده

،برای الیزابث که نظییرشو شاید تو بازی The Last Of US و کرکتر الی ببینیم ، هوش مصنوعی واقعا نمیتونست ازین بهتر باشه ، ازکوچکترین دیالوگ ها گرفته تا شرکت تو کامبت ها ! هوش مصنوعی

Hostile ها هم عالی هست ، وقتی ریلد میکنید میان سمتتون ، زیاد پشت کاور باشید هم همینطور ... ، Davinci Code هم اینجا هست !دی ! با پیدا کردن کتابهای مخصوص Decipher کردن Code ها که

روی دیوارها معمولا نوشته شدن میتونین Health/Shield/Salt Bar رو افزایش بدید که Salt مربوط میشه به مقدار Vigor ها .... درکل گیم پلی به نظر من هیچ عیب و ایرادی نداره و کامل هست !

شاهد گرافیک هنری فوق العاده با گرافیک تکنیکی بی نقص هستیم ، خود شهر کلمبیا نمونه ی بارز گرافیک شاهکار بازی هست ، تکسچر ها هم عالی کار شدن واقعا هیچ خورده ای نمیشه گرفت ،

اتمسفر بی نظیر و تک ، فیزیک کوانتومی عالی و جالب ، کافیه با بازیDishonored مقایسه کنیم گرافیک و اتمسفر رو میبینیم که تفاوت چقدر زیاد هست هر چند اون بازی هم عالیه ولی خب ....! نکته

ی دیگه ای که خیلی قابل توجه میتونه باشه، انیمیشن فوق العاده هست مخصوصا Facial Expressions که رو چهره الیزابث خیلی مشخص هست .

ترک های موسیقی انتخاب شده برای بازی اون اتمسفر تاریخی آمریکا رو به خوبی القا میکنه به گیمر ، درکل کسی که از تاریخ زیاد بدونه این بازی بیشتر از بقیه براش جذاب میشه ، ترک های مخصوص

کامبت ،مخصوص سکانس ها و صحنه های به یاد ماندنی بازی ، همه و همه عالی کار شدن توسطGary Schyman . صداگزاری کرکترها ، اسلحه ها هم مثل خود بازی شاهکارن !

این بازی باید جزو لیستMust Play هر گیمری باشه!

Story n Concept : 10

Gameplay : 10

Geraphics : 10

Music n sound design : 10

Overall : 10

+

نورپردازی و گرافیک بالا

تکسچرای نرم و دیدنی

Air Assassination !

Vigor

CODE !

Facial Expression

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +

هرگونه سئوالی راجب داستان داشتید اینجا سربزنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mjorh; 04-04-2013 at 15:31.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از تک تک دقایقی که بازی میکردم واقعا لذت بردم! حتی وقتی که برای دومین بار بازی رو میرفتم بازم بازی برام تازگی داشت و خسته کننده نمیشد. بدون شک یکی از بهترین عناوینی بودکه تا الان بازی کرده بودم...........
    +
    بازی روی درجه سختی 1999 اونقدرا که فکر میکردم سخت نبود،ولی روی 1999 گیم پلی بازی نسبت به بقیه درجه سختی ها خیلی لذت بخش تر میشه. فقط موقع مبارزه با Lady Comstock بازی یکم میرفت روی اعصاب! D:
    +
    اگه میخواید بازی روی 1999 راحت تر بشه اول Shieldـتون رو تا آخر آپگرید کنید و بعدش Health و salt رو آپگرید کنید. از دشمن ها هم هر چی بیشتر دوری کنید احتمال زنده موندنتون بیشتر میشه............
    Last edited by Leon-117; 05-04-2013 at 07:26.

9. 9 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    اقا من نمیدونم الان کجا هستم ولی یه جا که اتاق لیدی بودش تو اون مرحله که شوک جوکی رو میگیری بعد گرفتنش برگشت یه درب میله ای هستش که میگه پیدا کنید گاندولا و قدرتش رو؟ نمیفهمم باید چیکار کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنین

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ارزش خرید داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلیا ازش تعریف میکنن.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من نقد کردن زیاد بلد نیستم ولی دوست دارم نظر خودمو اینجا بنویسم
    از اون اول بازی که غرق میشه و یه هوش میاد عاشقش شدم دقیقا اونجایی که نور خورشید میتابه واقعا گرافیکش محشره
    من و حمید عاشق الیزابت شدیم هرچی بگم کم گفتم واقعا هم خوشگله هم صداش قشنگه هم هوش مصنوعیش بالاست
    داستان بازی واقعا قشنگه آدم هرچی جلو میره خسته نمیشه!
    بعد از Farcry3 این دومین بازی که تو این چندماهه 5 یا 6 ساعت پشت سر هم بازی کردم!
    من عادت دارم همراه با بازی آهنگ گوش کنم اما این انقدر صداگذاریش عالی بود که آدم دلش نمیاد Pause کنه
    شما همراه با بازي اهنگ بازي رو گوش ميكني يا يه موزيك خارج بازيو؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    اقا من نمیدونم الان کجا هستم ولی یه جا که اتاق لیدی بودش تو اون مرحله که شوک جوکی رو میگیری بعد گرفتنش برگشت یه درب میله ای هستش که میگه پیدا کنید گاندولا و قدرتش رو؟ نمیفهمم باید چیکار کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
    اقا من گیر کردن کسی از دوستان کمک نمیکنه!!!!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    میشه عکس بذارید ؟ شما باید بعد از گرفتنش تمام راه رو برگردید برید توی آسانسور و ... از مسیریاب استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •