حل شد pami جون![]()
حل شد pami جون![]()
عجب دعوایی به پا شد.
آقا اصلا بحث انقدر مهم نیست که انقدر کشش میدین.
پول و یکی دیگه میخوره حرص و شما؟
ضمناً تعداد ستاره های آدمها توی این سایت نشونه ی اطلاعات بالاشون نیست.
به کسی هم برنخوره این و کلی گفتم.
ما اینجاییم که مشکلات این لپ تاپ رو برای دوستانی که دنبال مرجعی برای رفع مشکلاتشون میگردند برطرف کنیم.
پس نزنین تو خاکی لطفاً!
اگر منظورتون به حرف منه که من در جواب اون حرف HAMID.MCI اینو گفتم که گفتند شما برو به به کارای هنریت برس و توی مسایل کامپیوتر و سخت افزار دخالت نکن عزیزم , هر کسی راه خودش. شما رو چه به نظر دادن در مورد لپتاپ؟ اونو بزار به عهده ی کسی که تخصصش اینه و داره 7 سال درس این رشته رو میخونهضمناً تعداد ستاره های آدمها توی این سایت نشونه ی اطلاعات بالاشون نیست.
+ لپ تاپ من گاهی یه صدای تق کوچیک ازش میاد....حدودی هم فکر کنم بدونم از کجا...میشه گفت سمت چپ تاچ پد(یه کم بالا و پایین شاید) این صدای چی ممکنه باشه ؟
![]()
درباره ی تاچ پد این لپتاپ باید بگم که اکثر متخصصین عقیده دارند که همه ی مشکلات این لپ تاپ به خاطر گرمای این قسمت اتفاق میفته.
پس خیلی غیر عادی نیست.
اگه دیسیبلش نکردین این کارو بکنید.
احتمالا این صدا از هارد لپ تاپه![]()
این لپ تاپ را یکماه پیش خریدم . win 7 اصلی را با win 7 با 64 بیت عوض کردم . سپس درایور خودش را نیز نصب کردم . تا حالا با توجه به کارهای سنگینی مثل 3d max و autocad 3d که انجام دادم سربلند بیرون آمد. نمی دانم چطور می توانم win xp روی آن نصب کنم .
با سلام
دوست عزیز!
در سیستم 64 بیتی برای کارایی بالاتر و پشتیبانی از حجم بالاتر حافظه از آدرس دهی 64 بیتی استفاده می شود، که با تکیه به آن حجم ، حافظه قابل آدرس دهی به 16 ترابایت می رسد. در صورتیکه در سیستم 32 بیتی حجم حافظه قابل آدرس دهی فقط 4 گیگا بایت است.
سلامی دوباره
مال من که از اول64 بیتی روش نصب بود
راجعبه ویندوز xp م اصلا توصیه نمبکنم که این ویندوز رو نصب کنی چون این سیستم و درایور قطعاتش مخصوص ویندوز سون هست اگر میخوای کارایش بالا بره اصلا توصیه نمی کنم xp بریزی![]()
ولی لپتاپ من اصلا داغ نمیکنه.....گرماش از همه لپ تاپ هایی که تا حالا دیدم کمتر بوده
دیسیبل کردمش....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)