ابراهیم زاده: مدیون یاوری هستم
سایت گل- منصور ابراهيم زاده سرمربی تیم ذوب اهن پس از برتری برتري 2 بر يك تيم خود برابر صباي قم گفت: به خوبي 2 بازي گذشته صبا را در ليگ برتر بررسي كرده و مي دانستيم كه اين تيم بسته بازي مي كند و بايد از كناره ها به صبا ضربه بزنيم. وي افزود: ما به انجام تاكتيك هاي خود اصرار داشتيم و در نيمه دوم هم به گل و در نهايت پيروزي رسيديم.
ابراهيم زاده در خصوص سخنان سرمربي صباي قم مبني بر در اختيار قرار ندادن زمين چمن ورزشگاه فولاد شهر به اين تيم پيش از بازي، گفت: مسوولان ورزشگاه هيچگاه 2 روز قبل از ديدارهاي ليگ برتر زمين چمن را در اختيار تيم ها قرار نمي دهند و ما همان زمين تمريني باشگاه ملت كه خود در آخرين روز در آن تمرين نموديم را به ايشان و تيمشان پيشنهاد نموديم كه مورد قبول استاد واقع نشد و حداقل توقع ما اين است كه استاد كه همواره به پيروي و پايبندي از اصول مشهور بوده اند به اصول و قوانين پايبند باشند.
وي اعتراضات ياوري مبني بر وقت كشي بازيكنان ذوب آهن رابا كمال احترام ناوارد دانست و افزود: پيش از اينكه ما به گل برسيم مهدي واعظي دروازه بان صباي قم به طور مداوم بر روي زمين مي افتاد و نمي دانم چرا استاد ياوري اين موارد را ناديده مي گيرند.
وي در عين حال محمود ياوري را استاد خود در كار مربيگري دانست و گفت: ياوري مربي بزرگ وپير دير فوتبال اين مرز وبوم است است و با وجود تمام سخنان مطرح شده از سوي او، به ايشان احترام مي گذارم وي افزود:به جز خوبي از ايشان چيز ديگر نديدم ونياموختم و همواره اين بزرگوار را استاد ومعلم خود مي دانم و دانسته اي خود بويژه معلومات مثبت خود را مديون ايشان هستم.
ابراهيم زاده در خصوص حضور اين تيم در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا خاطرنشان كرد: خوشبختانه تاكنون همواره پايان فصول را به خوبي به اتمام رساند ه ايم با يك پيروزي خوب به تعطيلات ليگ خواهيم رفت تا با انجام تمرينات مناسب و آمادگي كامل پوهانگ كره جنوبي را ملاقات كنيم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مایلی کهن :دیگر درباره مسائل غیر در داخل زمین فوتبال صحبت نمی کنم
سایت گل -سرمربی تیم فوتبال سایپای البرز گفت: با بازی خوبی که ارائه دادیم می توانستیم، برنده بازی باشیم.
محمد مایلی کهن سرمربی تیم فوتبال سایپای البرز در کنفرانس خبری پس از دیدار مقابل پاس همدان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تماشاگران این دیدار شاهد یک مسابقه جذاب و تماشایی بودند و هر دو تیم نمایشگر یک فوتبال منطقی و خوب بودند. وی افزود: هر دوتیم با هدف کسب سه امتیاز به این مسابقه قدم گذاشته بودند اما ما بازی زیباتری را به نمایش گذاشتیم.
مایلی کهن ادامه داد: ما در برابر پاس و هواداران پر شورش بازی کردیم که به شدت این تیم را تشویق می کردند، اما اگر مدافع ما آن اشتباه را مرتکب نمی شد و توپ را به درستی دفع می کرد، گل دوم را دریافت نمی کردیم و می توانستیم برنده مسابقه باشیم. سرمربی سایپای البرز با تائید ضعف دفاعی این تیم، بیان داشت: تعداد گلهای خورده ما تا اینجای کار زیاد است و این مساله مشکلات دفاعی تیم ما را تائید می کند. نفرات جدیدی را جذب کرده ایم که برای هماهنگی با سایرین احتیاج به زمان دارند.
مایلی کهن در خصوص حواشی فوتبال و اختلافش با مهدی دادرس، عنوان کرد:دیگر درباره مسائل غیر در داخل زمین فوتبال صحبت نمی کنم، زیرا که حرفهای من وارونه نوشته و پخش می شود.
سرمربی سایپای البرز در خاتمه بدر خصوص تعطیلی دو هفتهای لیگ برتر گفت: خوشبختانه تعطیلات در روزهای فیفا است و ما مشکلی برای تعطیلی لیگ نداریم. من هم به عنوان یک هوادار تیم ملی از دیدار های دوستانه با چین و کره در این روزها استقبال می کنم.
کد:

34 کارت زرد و 3کارت قرمز در هفته هفتم
سایت گل - در هفته هفتم لیگ برتر مجموعا" سی و چهار کارت زرد و سه کارت قرمز به بازیکنان خاطی داده شد. فهرست کامل بازیکنان اخطاری و اخراجی هفته هفتم به شرح زیر می باشد:
بازیکنان اخطاری
1- مهدى امير آبادى (استقلال تهران)
2- اميرحسين صادقى (استقلال تهران)
3- فرزاد آشوبی (استقلال تهران)
4- احمد جمشيديان (سپاهان اصفهان)
5- احسان حاج صفى (سپاهان اصفهان)
6- سیدجلال حسینی (سپاهان اصفهان)
7- آرش افشین (فولاد خوزستان)
8- عبدالکریم شاوردی (فولاد خوزستان)
9- سعید حلافی (پرسپولیس تهران)
10- سپهر حیدری (پرسپولیس تهران)
11- شیث رضایی (پرسپولیس تهران)
12- سیاوش اکبرپور (استیل آذین تهران)
13- مهدی محمدی (استیل آذین تهران)
14- میلاد زنیدپور (استیل آذین تهران)
15- ابوذر رحیمی (راه آهن تهران)
16- محمد همرنگ (ملوان انزلی)
17- محسن مسلمان (ملوان انزلی)
18- عباس مرداسی (صنعت نفت آبادان)
19- روح الله عرب (صنعت نفت آبادان)
20- هدایت شهریاری (صنعت نفت آبادان)
21- وحید پالوچ (صنعت نفت آبادان)
22- وریا غفوری (شهرداری تبریز)
23- علیرضا عباسفرد (پیکان قزوین)
24- جهانگیر عسگری (پیکان قزوین)
25- قاسم حدادی فر (ذوب آهن اصفهان)
26- سینا عشوری زاد (ذوب آهن اصفهان)
27- داود حقی (صبا قم)
28- محسن بیات (صبا قم)
29- حمید کاظمی (پاس همدان)
30 - اکمل هولماتف (پاس همدان)
31- همت عابدی نژاد (پاس همدان)
32- علی حق دوست (سایپا کرج)
33- وحید شیخ ویسی (سایپا کرج)
34- سعید یوسف زاده (سایپا کرج)
بازیکنان اخراجی
1- ميلاد فخرالدينى (مس كرمان)
2- عبدالله کرمی (شاهین بوشهر)
3- فرزاد حاتمی (صبا قم)
کد:
میانگین تماشاگر هفته هفتم لیگ برتر؛ 16300 نفر
سایت گل- در هفته هفتم لیگ برتر هوادران استقلال با حضور 75 هزار نفری خود در آزادی پرتماشاگرترین بازی لیگ دهم را تا هفته هفتم به نام خود ثبت کردند. بازی تیمهای نفت تهران و مس کرمان با حدود هزار نفر تماشاگر، کم تماشاگرترین بازی این هفته بود.
تعداد تماشاگران این هفته در مجموع حدود 147 هزار نفر بود که البته نسبت به هفته قبل کاهش 13 هزار نفری داشت. میانگین تماشاگر در این هفته 16 هزار و 300 نفر در هر بازی بود که آمار بدی برای لیگ برتر در هفته های ابتدایی نخواهد بود.
کد: