تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 93 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از طريق وب در دسترس است! كدام سايت؟
    شايد منظورتان netCast خود TV؟
    بله منظورم همون netcast است .

2. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی که هنوز وارد منو مخفی نشده اند وهنوز نرم افزار tv خودشان را به روز نکردند لطف توجه کنند.
    شاید بدون نیاز به ورود به منو مخفی فقط با اپدیت نرم افزار از طریق اینترنت تلویزیون دیجیتال فعال شود.
    به علت وایرلس بودن اینترنت فروشگاه وموجود نبودن کارت وایرلس برای lcd از تست این موضوع معضورم.
    لطفا دوستانی که به تجهیزات دسترسی دارند تست کنند.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 21-11-2010 at 14:33.

4. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام هادی عزیز
    آقا اینهمه از مدلهای مختلف گفتین ولی حق پلاسما ها ادا نشده، نظرتون راجع به PK760 چیه؟ میتونه با پلاسماهای پاناسونیک رقابت کنه؟ظاهش که خیلی تودل بروس از باطنش میشه کمی برامون بگی؟ کیفیت برایتنس؟ کیفیت و عمق سیاهی؟ کیفیت SD , HD? من تو شهرمون قیمت گرفتم گفتن 1980000 البته مدل 50 اینچیش
    به نظر شما به این قیمت میارزه؟برای خرید مناسب میدونین؟
    من بودجه ای حدود 2000 الی 2400 میتونم صرف خرید کنم اگه این مدل رو صلاح میدوند که هیچ ولی اگه نه با این بودجه بهترین خرید و انتخابی که میتونم داشته باشم چیه؟ (مد نظرم سایزهای بالاس مثلا 42 و 47)
    تشکر از راهنمایی تخصصی که خواهید فرمود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

احتمالا شما باید از طریق منو مخفی منطقه را ایران انتخاب کنید
    ببخشید این قدر سوال پرسیدم
    منوی مخفی در SL900 همون کنترل مخصوص را می خواهد؟
    در مورد اینترنت چی؟ SL900 به اینترنت وصل می شه؟ داخل منو ها که گزینه Network نداره.
    همچنین چطور میشه بدون سیم کشی به کامپیوتر متصلش کرد؟

با تشکر[/QUOTE]
    خواهش می کنم عزیز ، خوشحال می شم اگر بتونم کمک کنم
    کنترل مخصوص مربوط به مدلهای 2010 می باشد و به احتمال قوی جهت ورود به منو مخفی همان روش قدیمی جواب می دهد
    متاسفانه TV شما فاقد پورت شبکه بوده وبه صورت وایرلس نیز امکان اتصال به شبکه را ندارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چه فرمتهايي اضافه شد؟
    بعد زيرنويس فارسي srt و sub را نشان مي دهد؟
    فرمت صدای MPEG2/4 را قبلا نمی شناخت ولی الان بدون مشکل پخش می کنه (پسوند خود فیلم هم MP4 است)

8. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام هادی عزیز
    آقا اینهمه از مدلهای مختلف گفتین ولی حق پلاسما ها ادا نشده، نظرتون راجع به PK760 چیه؟ میتونه با پلاسماهای پاناسونیک رقابت کنه؟ظاهش که خیلی تودل بروس از باطنش میشه کمی برامون بگی؟ کیفیت برایتنس؟ کیفیت و عمق سیاهی؟ کیفیت SD , HD? من تو شهرمون قیمت گرفتم گفتن 1980000 البته مدل 50 اینچیش
    به نظر شما به این قیمت میارزه؟برای خرید مناسب میدونین؟
    من بودجه ای حدود 2000 الی 2400 میتونم صرف خرید کنم اگه این مدل رو صلاح میدوند که هیچ ولی اگه نه با این بودجه بهترین خرید و انتخابی که میتونم داشته باشم چیه؟ (مد نظرم سایزهای بالاس مثلا 42 و 47)
    تشکر از راهنمایی تخصصی که خواهید فرمود
    تو تایپک قبل جواب شما را دادم
    خیلی ببخشید.
    من تازه پست شما رادیدم.
    یه راهنمایی به شما میکنم دور پلاسماهای lg رو خط بکشید چون اصلا کیفیتشان به پای پاناسونیک نمیرسه(مدل های موجود درایران)
    در مورد مقایسه پلاسما وlcd کار زیاد جالبی نیست چون هر کدام یه خوبی ها وبدی هایی دارند.
    ولی lcd660,le8500 جزع بهترین تولیدات ال جی هستن .
    م باید به این شرکت کره ای به خاطر پیشرفتش تبریک بگم.
    این 2 مدل را هرکدام را خرید کنید.
    عالی هستند
    به نظر بنده 42le8500 را خریداری کنید خوب است.
    از پلاسما هم پاناسونیک.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 22-11-2010 at 16:53.

10. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

12 سلام و عرض ادب خدمت هادی عزیز

یه راهنمایی به شما میکنم دور پلاسماهای lg رو خط بکشید چون اصلا کیفیتشان به پای پاناسونیک نمیرسه(مدل های موجود درایران)
    در مورد مقایسه پلاسما وlcd کار زیاد جالبی نیست چون هر کدام یه خوبی ها وبدی هایی دارند.
    عالی هستند
    به نظر بنده 42le8500 را خریداری کنید خوب است.
    از پلاسما هم پاناسونیک.
    با تشکر.
    هادی[/QUOTE]

آقا ممنون از توجهتون و اینکه باین سرعت جواب همه دوستان و من رو میدین
    حالا که پس از غربالگریهای فراوان رسیدیم به دو مدل خوب از ال جی میشه خواهش کنم آخرین قیمتهای این دو تارو با سایزهای 42 و 47 بفرمایین؟
    این درسته که میگن تا ژانویه باید صبر کرد چون اکثر کمپانی ها قیمتهاشونو میکشن پایین؟اگه اینطوره میشه یه ماهی چهل روزی دندون روی کبد! گذاشت و صبر کرد
    درضمن درست وقتی که خواستیم خرید کنیم و یه مودم ADSL خوب لازم شد شماهم مرقوم فرمودین : مودم یوخدی! اونم برای هیچ کاربری باشه اصراری نیست ولی چون خرید من از یکی از این مدلها خواهد بود یه لطفی بکن و بهترین و سازگارترین مودنم مناسب با این دوتارو معرفی کن
    ارادت تام : ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

1 بازم من!!!!!!!!!!!!!!!!!

عالی هستند
    [/QUOTE]
    بازم سلام
    منظورم از مقایسه ؛یه مقایسه تکنیکی و تخصصی نبود همینقدر که بفرمایین کدومیکی تصویر روشنتر و شفاف تر و کیفیت بهتری مخصوصا آپ اسکیل تصاویر SD داره برام کافیه
    راستی چند تا تاپیک قبل تر در مورد افت کیفیت تلویزیونهای ال جی نوشته بودین در مورد اینها هم مصداق پیداکرده یا هنوز نه؟ ساخت کره هستن یا مونتاژ ایران؟ (منظورم LCD660 و LED8500 )
    بازم تشکر بی پایان بازم معذرت فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستانی که هنوز وارد منو مخفی نشده اند وهنوز نرم افزار tv خودشان را به روز نکردند لطف توجه کنند.
    شاید بدون نیاز به ورود به منو مخفی فقط با اپدیت نرم افزار از طریق اینترنت تلویزیون دیجیتال فعال شود.
    به علت وایرلس بودن اینترنت فروشگاه وموجود نبودن کارت وایرلس برای lcd از تست این موضوع معضورم.
    لطفا دوستانی که به تجهیزات دسترسی دارند تست کنند.
    با تشکر.
    هادی
    البته من با استفاده از منوي مخفي گيرنده ديجيتال را فعال كرده ام و فيرموير TV را هم آپديت كرده ام و نمي توانم اين مورد را تست كنم ولي نكته اي كه وجود دارد اين است كه موقعي كه مودم و شبكه TV را ستاپ مي كردم در يك مرحله منوي انتخاب Country Group (هماني كه در منوي مخفي بود) پيدا شد كه از بين آسیا و اقیانوسیه (AU ) و ایران (IR) بايد يكي را انتخاب مي كردي كه پس از انتخاب IR ديگر هيچ گاه اين منو سر و كله اش پيدا نشد.
    همان طور که قبلا گفته بودم در مدل های جدید اپدیت فریمور از طریق اینترنت مانند بولوری های ال جی افزایش یافته است.
    با تشکر.
    هادی
    ................. خدایی برای رفع این مشکل برای خود LG ایمیل زدم ، بارها برای گلدیران ایمیل زدم و با خدمات مشترکین گلدیران بارها تماس گرفتم . به غیر از خود LG که مشکل رو فهمید و گفت که TV نیاز به آپدیت فیرم ویر داره و با گلدیران مکاتبه کن دیگه هیچکس حتی نفهمید من چی میگم و جوابهای چرت و پرت می دادند ، مطمئنم که تو حل این مشکل خود LG عمل کرده و گلدیران حتی الان خبر نداره که فیرم ویر جدید از طریق وب در دسترس است و گرنه مثل ماجرای تیونر دیجیتال عمل می کرد و یه کاسبی جدید راه می انداخت

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

راهي براي آپديت فيرموير دي وي دي پلير سينماي خانگي LG وجود ندارد؟ من يك LH-768 HTS خريده ام؛ خيلي در ساپورت فرمتها ضعيف است و با فارسي مشكل دارد و منوهايش هم فارسي نيست!
    حتي در حد خود LCD660 و اين ستاپ باكس‌هاي 50 هزار توماني هم فرمتها را نمي شناسد!
    اين TruMotion تلويزيون LCD660 را كجا بايد تنطيم كرد؟
    Last edited by amahdavi2004; 22-11-2010 at 20:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سایت دریافت فریمور LG LED5600
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از telematiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •