تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 78 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قصد توهین نداشتم
    من خودم تا حالا خیلی برنامه های غذایی رو تست کردم،پیش چندتا پزشک معتبر هم رفتم هزینه هم زیاد کزدم،میدونم شما چی مییگین
    اما اینو با اطمینان میگم هر روغنی اگه بصورت بی رویه مرف بشه برای بدن مضرات بسیاری داره،برایی چاق شدن به سورت اصولی میشه از مواد غذایی مقوی استفاده کرد به جای چرب
    مثل : عسل + کنجد +موز + گوشت قرمز + ماهی + و برنج به مقدار نرمال
    برای کسی که در حدود 20 سال سن داره و جنسیتشم پسره حدود 2500 کالری در روز نیازه که با 7 قاشق برنج + خورشت کم چرب دلخواه + 3 کف دست نان برای صبحانه + گردو 2 عدد + عصرانه 6 عدد ساقه طلایی + شام سبک مثل 2 کف دست نان و یک قالب 50 گرمی کره یا نان و پنیر سبزی تامین میشه
    ،اگه بخواد افزایش وزن 1 کیلو در هفته داشته باشه باید روزی 1000 کالری بشتر بخوره،برای رسیدن به این روزی 1000 کالری میتونه با حدود 14 قاشق برنج برای ناهار با خورشت دلخواه + صبحونه تخم مرغ و عسل و مربای طبیعی (کم شکر) + شام 5 قاشق برنج با خورشت یا مرغ یاگوشت قرمز به اون چیزی که میخواد برسه
    اینجوری هم میتونیم وزنمون رو افزایش بدیم هم بدنمون از ریخت نمیفته،هم اینکه جسممون سالم میمونه

ضمنا توی هر 2 تا رژیم هم مصرف میوه به اندازه دلخواه آزاد هستش
    بله. مطلبی که شما گفتید درباره رژیم غذایی گوشه ای از توصیه یک پزشک متخصص تغذیه هست ..

منظور من از چرب این بود که روی برنج روغن بریزه و خورشت پر چرب باشه این لازمه چون می خواد زود چاق بشه ای وبرای که بدن بد فرم نشه باید ورزش کنه که اگه ورزش سنگین انجام بده باز هم باید بیشتر غذا مصرف کنه. مثل بدن سازی..

واینکه منظور من این نبود که روغن رو سر بکشه ! بقول خودمون چربوچیلی باشه...اونم طی 1 دوره...

شما تا حالا روغن زرد مصرف کردید .(روغن زرد :روغن محلی هست که با تغییرات در کره بدست مییاد یعنی 100 بار قوی تر از کره وروغن جامد) در افرادی که عادت به این نوع روغن ندارند باعث مسموم شدن میشه ..
    اگه خواستید یک قاشق پر روی برنج بریزید و 1 ماهه مصرف =دیگه کسی شما رو نمی شناسه...
    که آلان بعضی از مردم مصرف می کنن مخصوصا در روستا ها..

شما به وزن دلخواه رسیدین ؟
    Last edited by m jax; 10-02-2011 at 13:55.

2. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بله. مطلبی که شما گفتید درباره رژیم غذایی گوشه ای از توصیه یک پزشک متخصص تغذیه هست ..

منظور من از چرب این بود که روی برنج روغن بریزه و خورشت پر چرب باشه این لازمه چون می خواد زود چاق بشه ای وبرای که بدن بد فرم نشه باید ورزش کنه که اگه ورزش سنگین انجام بده باز هم باید بیشتر غذا مصرف کنه. مثل بدن سازی..

واینکه منظور من این نبود که روغن رو سر بکشه ! بقول خودمون چربوچیلی باشه...اونم طی 1 دوره...

شما تا حالا روغن زرد مصرف کردید .(روغن زرد :روغن محلی هست که با تغییرات در کره بدست مییاد یعنی 100 بار قوی تر از کره وروغن جامد) در افرادی که عادت به این نوع روغن ندارند باعث مسموم شدن میشه ..
    اگه خواستید یک قاشق پر روی برنج بریزید و 1 ماهه مصرف =دیگه کسی شما رو نمی شناسه...
    که آلان بعضی از مردم مصرف می کنن مخصوصا در روستا ها..

شما به وزن دلخواه رسیدین ؟

من رو میگین ؟؟؟
    اگه من رو میگین ،یه کم داستانم پیچیدس
    من 94 کیلو بودم،با قد 174 !
    اما چون بدن سازی کار میکردم + اینکه یه دوره 5 ساله هم مسابقات دوچرخه سواری،چاق به چشم نمیومدم
    بعد یه دوره رژیم گرفتم اومدم رو 80،الان رو 83.200 هستم
    منتها زیر نظر مربی رزمیم دارم وزن رو پایین میارم
    چون اسکلت بدنیم درشته کلا وزنم بیاد رو 80 کافیه
    دکتر هم گفت واسه اسکلت من 80 خوبه
    چون فعلا هم نمیوخام مسابقه برم میخوام خودم رو روی 80 نگه دارم
    کلا حدود 8 ماهی میشه که یاد گرفتم چجوری باید وزن رو کم و زیاد کرد
    کلیدش ورزش + تغذیه هست
    بسته به نوع استیلی که مد نظر هستش باید بین نوع ورزش و تغذیه ارتباط برقرار کرد

روغن حیوونی خیلی مقویه،خیلی
    منتهاااا اگر به اندازه مصرف بشه ،یعنی هفته ای حداکثر 50 گرم
    توی رژیم غذایی روزمره ام حتما خرما + ساقه طلایی + کاهو و انواع میوه جات هست،اینا بدن رو متعادل میکنه و کارکرد معده رو تسهیل میکنه
    همین کارکرد مناسب معده باعث میشه که وزن + پوست شما کاملا متعادل ومناسب بشن

4. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

m jax جان بی نهایت ممنون اطلاعات خیلی خوبی دادید . در مورده این روغن زرد همین روغن پاک خودمونو میگی دیگه ؟! کیلو 30 تومنیه ؟!
    یکی پیشنهاد داد چربی کوهان شتر رو اب کنم و توی هر وعده روی برنج بریزم بخورم . ایا این هم باعثه چاقی میشه ؟
    برای کسی که در حدود 20 سال سن داره و جنسیتشم پسره حدود 2500 کالری در روز نیازه که با 7 قاشق برنج + خورشت کم چرب دلخواه + 3 کف دست نان برای صبحانه + گردو 2 عدد + عصرانه 6 عدد ساقه طلایی + شام سبک مثل 2 کف دست نان و یک قالب 50 گرمی کره یا نان و پنیر سبزی تامین میشه
    اگه اینجوری بود که من الان هرکول بودم ! فک کنم فقط اینا تیوریه . اخه هر کسی خیلی خیلی بیشتر از اینی که شما گفتید تویه روز میخوره .

6. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

5

m jax
    جان بی نهایت ممنون اطلاعات خیلی خوبی دادید . در مورده این روغن زرد همین روغن پاک خودمونو میگی دیگه ؟! کیلو 30 تومنیه ؟!
    یکی پیشنهاد داد چربی کوهان شتر رو اب کنم و توی هر وعده روی برنج بریزم بخورم . ایا این هم باعثه چاقی میشه ؟
    .
    راست میگی.. روغن کوهان شتر دیگه نشنیده بودم مزه خوبی نداره فکر کنم ..اره .همون روغن زرد خودمون بگیر البته نوع گوسفندی کارت راه میوفته...
    Last edited by m jax; 10-02-2011 at 17:18.

8. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

m jax

اگه اینجوری بود که من الان هرکول بودم ! فک کنم فقط اینا تیوریه . اخه هر کسی خیلی خیلی بیشتر از اینی که شما گفتید تویه روز میخوره .
    دوست عزیز اینا خام کالری هستش
    یعنی بدون سوزوندن 0 کالری
    شما حتی وقتی میخوابی هر ساعت 70 کالری میسوزونی
    حالا حساب کن وقتی روزنه فعالیت داری حداقل روزی 1000 تا میسوزونی (حداقل)
    پس 2500 کالری میزان دریافتیه بدن شماست،نه کالری ورودی به بدنتون

10. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوال بی ربط
    برای فهمیدن اینکه انگل داریم باید به کدوم نوع پزشکی مراجعه کنیم؟عمومی ؟ داخلی ؟ معده ؟ قلب و عروق
    البته دوستان برای چاق شدن این رو هم در نظر بگیرین که حتی اگه شما وزن هم زیاد کنید اون وزن خیلی وقت ها باعث گنده شدن شکم یا همون اوردن شکم میشه
    بهترین راه اینه که برین بدنسازی و با یه برنامه ی تمرینی مناسب وزن اضافه شده را به تعادل در تمام نقاط بدن (در صورت نیاز)
    اضافه بشه
    یه چیز دیگه هم هست وقتی شما لاغرین این بدین معنی نیست که همه نقاط بدن شما به یک اندازه لاغر است مثلا شاید شما پاهای قوی و عضله ای داشته باشین ولی بالا تنه خوبی نداشه باشین یا بلعکس که در صورت اضافه کردن بر وزن بدن شکا خودش را ازدست خواهد داد.پس بدنسازی لازم است.
    البته بدنسازی بدین معنی نیست که هر روز و روزی 2 ساعت بلکه شما با نیم ساعت یا 45 دقیقه در سه روز از هفته هم به مراد خود خواهید رسید

12. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال بی ربط
    برای فهمیدن اینکه انگل داریم باید به کدوم نوع پزشکی مراجعه کنیم؟عمومی ؟ داخلی ؟ معده ؟ قلب و عروق
    البته دوستان برای چاق شدن این رو هم در نظر بگیرین که حتی اگه شما وزن هم زیاد کنید اون وزن خیلی وقت ها باعث گنده شدن شکم یا همون اوردن شکم میشه
    بهترین راه اینه که برین بدنسازی و با یه برنامه ی تمرینی مناسب وزن اضافه شده را به تعادل در تمام نقاط بدن (در صورت نیاز)
    اضافه بشه
    یه چیز دیگه هم هست وقتی شما لاغرین این بدین معنی نیست که همه نقاط بدن شما به یک اندازه لاغر است مثلا شاید شما پاهای قوی و عضله ای داشته باشین ولی بالا تنه خوبی نداشه باشین یا بلعکس که در صورت اضافه کردن بر وزن بدن شکا خودش را ازدست خواهد داد.پس بدنسازی لازم است.
    البته بدنسازی بدین معنی نیست که هر روز و روزی 2 ساعت بلکه شما با نیم ساعت یا 45 دقیقه در سه روز از هفته هم به مراد خود خواهید رسید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما این علایم رو دارید ؟

می تونید به پزشک عمومی مراجعه کنید . مثل تامیین اجتماعی دارای آزمایشگاه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

یکی از مهمترین دلایل لاغر بودن پرکاری تیروئید هستش که لاغری مفرط و ضعف قوای عمومی بدن.

میتونید پیش یه دکتر تغذیه برید و بگید یه آزمایش کامل بنویس تا ببینه مشکل از کجاست

اگه شما هم مثل من مشکلی نداشته باشید بهتون برنامه غذایی میده.

من قد ام195
    وزن60 بود الا یک سال میرم

وزن ام شده 80 کیلو شما هم به یه دکتر تغذیه خوب مراجعه کنید

15. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من تقریبا چیزی حدود 20 کیلو کمبود وزن دارم(محاسبه با BMI )به اندازه بقیه اعضای خانواده غذا میخورم ولی خیلی لاغر تر از اونها هستم!
    به نظر شما چیکار کنم تا به وزن مطلوب برسم؟باید برم پیش متخصص تغذیه یا اینکه برنامه غذایی خودمو عوض کنم؟
    به جای این که بیشتر غذا بخوری، بیشتر ورزش کن تا عظلاتت حجم پیدا کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

به نوع غذا خوردن هم بستگی داره عادت بد غذا خوردن هم تو لاغری تاثیر زیادی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •