نگران نباش اون هنگ کردن ها احتمالا مربوط به ویندوزه ، یکی از وظایف سیستم عامل مدیریت صحیح سخت افزاره
راستی تا جایی که امکان داره سعی کن اینجوری لپ تاپ رو خاموش نکنی
نگران نباش اون هنگ کردن ها احتمالا مربوط به ویندوزه ، یکی از وظایف سیستم عامل مدیریت صحیح سخت افزاره
راستی تا جایی که امکان داره سعی کن اینجوری لپ تاپ رو خاموش نکنی
مسئله شناخته نشدن نیست،این کاملا طبیعیه چون کارخانه های سازنده انواع حافظه ، هر کیلوبایت رو 1000 بایت در نظر میگیرن
اما ویندوز هر کیلو بایت رو 1024 بایت در نظر می گیره که درستشم همینه
اگه بیایم حساب کنیم
V(B)=320,000,000,000B
V(KB)=V(B)/1024=312,500,000KB
V(MB)=V(KB)/1024=305,175
V(GB)=V(MB)/1024=298GB
بچه ها کلا اگر لپتاپتون هنگ کنه چکار میکنید ؟
[QUOTE=sfz1221;5314900]ممنون از پاسختون
ولي منو ترسوندينا.
لطفا ساير دوستان هم بگن هاردشون چقدر نشون ميده؟
من نرم افزار smart رو برا تست سلامت هارد نصب كردم .خيلي راضي كننده نبود . البته زياد اعتمادي به اين نرم افزارها نيست.
راستي كسي درايورهاي اوبونتو رو داره؟
بازم ممنون[/QUOT
هارد منم 15 تا کم نشون میده که طبیعیه
نترس ، گفتم که این کاملا طبیعیه و دلیل علمیشم که آوردم
برا من 298 گیگابایت نشون میده![]()
آخرین کار ممکن اینه که Cntrol+Alt+Delete رو میزنی و اگـــــــــــــــه کار کرد تو اون صفحه task manager رو میزنی
و دوراه اینجا وجود داره ، اگه حرفه ای باشی میتونی از سربرگ processes برنامه ای که باعث این مشککل شده رو end task کنی (اما اگه حرفه ای نیستین یا انجام ندین یا انقد ویندوزتون خراب کنین تا حرفه ای شینالبته خراب که نمیشه
) و یا اینکه از داخل task manager منوی shut down ریستارت رو انتخاب میکنین که این بهترین کاره
اما خیلی وقتا task manager هم کار نمیکنه که در این صورت سه راه ممکناینه که یا دکمه پاور رو نگه داشته باشی تا خاموش شه
یا باتری رو در بیاری
ی یه راه اینکه صبور باشی و صبر کنی تا باتری تموم شه
نمیدونم از این سه راه آخر کدوم راه بهتره ولی فکر میکنم از همه بدتر دراوردن باتریه![]()
اولین سوالی که فروشنده ازم پرسید همین بود. نه ضربه ای وارد نشده. اعصابم از اونجا خورده که بدون هیچ دلیلی یه دفعه این طوری شد. تازه یه چیز دیگه هم بگم بخندین اونم اینه که امروز فرستادم واسه تعویض اما از دیروز هرچی گشتم کارت گارنتی روهم پیدا نکردم. یعنی غوض بالا قوز شده ها.حالا باید 100 تومان واسه تعویض هارد بصرفم. ای خدا!!!
من منظورم هنگی بود که هیچ کاری نمیشه کرد وگرنه رفع هنگ خیلی سادست
تو ویندوز 7 مخصوصا زیاد برای من این مساله پیش میاد که حتی Cntrol+Alt+Delete هم جواب نمیده ...انصافا ویندوز xp تو این زمینه بهتر عمل میکنه ....
این راه هایی که گفتید رو میدونم .. من میخواستم بدونم چرا هیچ لپتاپی دکمه ریست نداره؟ برام جالب بوده همیشه این مضووع باید بیشتر تحقیق کنم
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
اگه لپتاپت n5010 باشه که درایورهاش رو میشناسه منتها واسه پخش فیلم و همینطور درایور کارت گرافیک باید به اینترنت وصل بشی خودش رو به سایت وصل میکنه و خیلی راحت آپدیت میکنه .. حدود 50 مگ کلا میشهراستي كسي درايورهاي اوبونتو رو داره؟
جالب اینکه من هنوز با این لپ تاپ مشکل هنگ نداشتم
هنگ کردن سه تا دلیل داره
1-باگ های سیستم عامل
2-باگ های نرم افزارهایی که نصب شده
3-مشکلات سخت افزاری
من ویندور 7 ، 32 بیت آپدیت شده تا می 2010 رو از میهن دانلود ، دانلود کردم ، تاحالا که باهاش مشکلی نداشتم
اما xp کامپیوترم مشکل زیاد داره
احتمالا اگه ویندوزتو آپدیت کنی مشکل هنگش کمتر میشه
شاید بخاطر این ریست نداره که این کار براش مضره
یکی از دوستان من وقتی لپ تاپش رو از دکمه پاور خاموش کرد با مشکلات زیادی مواجه شد![]()
Last edited by sheytoon001; 24-08-2010 at 22:27.
هارد 5010 سامسونگه ، میدونید که قطعات الکترونیکی خیلی حساسن کافیه موقع لحیم کاری یه قسمت از هارد جاییش خوب متصل نشده باشه
خدارو شکر که گارانتی داره
ایشالا که پیداش میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)