تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 35 از 515 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ما شهرستانیم، و دلیلش رو دقیق نمی دونم. نمی دونم همینجا تصحیح می شه یا می ره تهران. ولی فکر کنم تو تهران تصحیح می شه.

من نمی دونم به خاطر جامعه آماری باید تو آزمون خاصی شرکت کنم یا به خاطر سطح سوالات و آزمون هاش.هر وقت این موضوع برام مشخص شد، اونوقت می تونم راحت تصمیم بگیرم.
    از نظر جامعه آماری کانون بهتره
    از نظر سوال من گزینه دو رو ترجیح می دم. سنجش که مشترکه و در هر صورت اون سه تا جامعش رو اکثرا شرکت می کنن.
    در ضمن الان که دی وی دی مشاوره ای گزینه دو نگاه کردم، می گه که برنامه ریزیشون طبق برنامه خود آموزش و پرورشه و همچنین مثلا درس ادبیات از سوال 16 تا 25 دو دسته سوال داره و اون اینه که کسی که پایه نخونده ، قسمت پیش ( یا سال چهارم دبیرستان ) رو جواب می ده و اگر تو مدرسه پایه می خونین و کلا خودتون پایه خوندین 10 سوال پایه رو علاوه بر 15 تای پیش جواب می دی. خلاصه پیشنهاد می کنم دی وی دی مشاوره ای امروز رو صفحه 3 یا 4 فهرستش قسمت "برنامه ی آینده" که در مورد سال تحصیلی خواهد بود ، حتما ببینید. به نظرم به کلی سوالاتتون پاسخ می ده/
    من کلا از برنامه ریزی گزینه 2 تا اینجای کار خوشم نیومده ! ... میگفت برنامه کاملا انعطاف پذیر هست !!! ...

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ولی من می گم می شه بعدا رو این آزمون ها تو یه تاپیک جداگونه بررسی کنیم و فعلا روی این موضوع زوم نکنیم که از الانمون غافل می شیم.

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

من کلا از برنامه ریزی گزینه 2 تا اینجای کار خوشم نیومده ! ... میگفت برنامه کاملا انعطاف پذیر هست !!! ...
    گرچه من یکم عقب افتادم ( ولی خیلی کم ) با این حال حرف شما رو قبول دارم. ولی گفتم با خودم منطقی باشم، اگه خودمون هم بودیم تابستون رو نصف می کردیم و همین وضع رو داشتیم.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من نمی دونم به خاطر جامعه آماری باید تو آزمون خاصی شرکت کنم یا به خاطر سطح سوالات و آزمون هاش.هر وقت این موضوع برام مشخص شد، اونوقت می تونم راحت تصمیم بگیرم.
    از نظر جامعه آماری کانون بهتره
    از نظر سوال من گزینه دو رو ترجیح می دم. سنجش که مشترکه و در هر صورت اون سه تا جامعش رو اکثرا شرکت می کنن.
    در ضمن الان که دی وی دی مشاوره ای گزینه دو نگاه کردم، می گه که برنامه ریزیشون طبق برنامه خود آموزش و پرورشه و همچنین مثلا درس ادبیات از سوال 16 تا 25 دو دسته سوال داره و اون اینه که کسی که پایه نخونده ، قسمت پیش ( یا سال چهارم دبیرستان ) رو جواب می ده و اگر تو مدرسه پایه می خونین و کلا خودتون پایه خوندین 10 سوال پایه رو علاوه بر 15 تای پیش جواب می دی. خلاصه پیشنهاد می کنم دی وی دی مشاوره ای امروز رو صفحه 3 یا 4 فهرستش قسمت "برنامه ی آینده" که در مورد سال تحصیلی خواهد بود ، حتما ببینید. به نظرم به کلی سوالاتتون پاسخ می ده/
    من فک نمی کنم که جامعه آماری زیاد مهم باشه.مهم رقابتی هست که بین افراد هست حتی اگه دو نفر باشی.وقتی همیشه جز نفرات اول تا بیستم باشی اونوقت می فهمی که جامعه آماری زیاد مهم نیست و مهم همون بیست نفری هست که توش رتبت هی جا بجا می شه.
    به نظر من سطح سوالات گزینه دو خیلی پائینه یعنی سوالاتش خیلی ساده هستن یعنی کنکورم اینطوریه ؟؟؟ من که فک نمن کنم.
    به اون دوستمون که گفت اگه بری قلم چی بدبخت می شی هم باید بگم که اصلا اینطور نیست.دلیل اینکه تو قلم چی همه سوالات رو نمی تونی جواب بدی و سوالات به نظرت سخت میاد اینه که همه ی نکات اون درس رو نمی دونی به همین دلیل تسلط 100 درصد نداری و نمی تونی به سوالات جواب بدی.
    کسی سوالات درس هندسه و گسسته قلم چی رو در میاورده الان معلم ماست.اون می گفت که سال 84 تمام سوالاتش رو به قلم چی فروخته و می گفت اگه همین الان هم بری دفترچه سوالات رو ورق بزنی می بینی که اسم منو نوشته.
    به هر حال دوست عزیز شما به ظاهر تسلط 100درصد داری رو مطالب ولی در واقع اینطور نیست.

Last edited by Farshid72; 06-08-2010 at 20:27.

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کارنامه های گزینه 2 اومد ! ... لطفا بزارین !!!

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

گزینه 2 از لحاظ برنامه ریزی ضعیفه و قلم چی هم از گزینه 2 بهتره اما باز هم خوب نیست .. پیشنهاد میکنم با سنجش جلو برید و الان هم واسه سرفصل اول آماده بشید چون خیلی دروس پایه توی سنجش کلی مطرح میشه .. مثلا میبینید زده ریاضی 2 .. بهترین همون سنجش هست به عقیده ی بنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدا رو شاهد میگیرم که جفتشون مزخرف هستن و شما از مسیر اصلی منحرف میشی ... شما سعی کن معمولی درس بخونی و آزمون های سنجش رو ثبت نام کنی... شاگرد من پارسال گ دبره امتحان بده و طبق اون بره جلو .. خدا رو شکر که نتیجه ی خوبی گرفت و با زحمتی کمتر از خیلی از دوستانش رتبه 1200 منطقه 1 رو اورد که واقعا با توجه به ساعت مطالعه ای که داشت نتیجه ی خوبی بود
    منم مشاورم میگه فقط سنجش,ولی خودم میگم چون سنجش خیلی دیر به دیره بهتره کنارش جای دیگه ای هم برم.چون فارغ التحصیل هستم وقت زیاد دارم.حالا شما میگی اینجوری باز دودل شدم.
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین....!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

منم مشاورم میگه فقط سنجش,ولی خودم میگم چون سنجش خیلی دیر به دیره بهتره کنارش جای دیگه ای هم برم.چون فارغ التحصیل هستم وقت زیاد دارم.حالا شما میگی اینجوری باز دودل شدم.
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین....!!!!
    چرا نشه.. شما هرچی بخوای من توضیح میدم ..
    ببینید مهم خروجی کار هست .. گزینه 2 و قلم چی میان چیکار میکنن؟؟؟؟ میان کاری میکنن که داوطلب خوشش بیاد .. مثل فیلم سازی که میاد و فیلم عوام پسند میسازه ولی سنجش کاری به این حرف ها نداره چون هدفش کسب درآمد از جیب شما نیست و بدون تبلیغات اضافی میاد و تنها آزمون استاندارد کشور رو برگزار میکنه و زمانبندی خوبی هم داره . من .و مشاور شما که از بیرون به قضیه نگاه میکنیم بهتر متوجه موضوع میشیم.
    در ضمن سوالات سنجش از لحاظ کیفی خیلی بهتر از بقیه آزمون ها هستند.

9. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا نشه.. شما هرچی بخوای من توضیح میدم ..
    ببینید مهم خروجی کار هست .. گزینه 2 و قلم چی میان چیکار میکنن؟؟؟؟ میان کاری میکنن که داوطلب خوشش بیاد .. مثل فیلم سازی که میاد و فیلم عوام پسند میسازه ولی سنجش کاری به این حرف ها نداره چون هدفش کسب درآمد از جیب شما نیست و بدون تبلیغات اضافی میاد و تنها آزمون استاندارد کشور رو برگزار میکنه و زمانبندی خوبی هم داره . من .و مشاور شما که از بیرون به قضیه نگاه میکنیم بهتر متوجه موضوع میشیم.
    در ضمن سوالات سنجش از لحاظ کیفی خیلی بهتر از بقیه آزمون ها هستند.

با سلام.

تایید میشه واقغا آزمون های سنجش از هر لحاظ برتری داره و واقعا نزدیک ترین سوالات رو به کنکور داره. بعضی وقتها

یک سری سوالات خیلی قشنگ تو این آزمون میاد که من خیلی باهاش حال کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حالا فهمیدم رتبه 1 چطوری ریاضی را 100 زده.
    شاید به درد شما هم بخوره! ::
    اشكان اسمعیلی، نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 با بیان این‌كه فكر نمی‌كردم در كنكور رتبه اول را كسب كنم، افزود: در هفته حداقل 50 ساعت درس می‌خواندم.
    وی با تأكید بر این‌كه برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای مطالعه و دوره درس‌هایم داشتم، گفت: از هیچ كلاس خصوصی استفاده نكردم و فقط از برنامه‌های ویژه‌ای كه مدرسه داشت بهره‌مند شدم، معلم‌های مدرسه ما خیلی خوب و مسلط بودند.
    نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 با بیان این‌كه در هفته حدود 800 تست می‌زدم، افزود: 2 سال است كه به طور مداوم و مستمر درس می‌خوانم در طول این مدت تفریحاتم كم شد اما حذف نشد.
    وی با بیان این‌كه درس خواندن با دیگران تلف كردن وقت است، گفت: در طول مدتی كه برای كنكور خودم را آماده می‌كردم به تنهایی درس می‌خواندم، دوستان زیادی دارم اما همه آنها می‌دانستند كه در تفریحات آنها وقت ندارم شركت كنم.
    اسمعیلی گفت: در روزهای تعطیل حتی تا 17 ساعت در شبانه روز درس می‌خواندم.
    وی كه خواستار ادامه تحصیل در رشته برق دانشگاه شریف است، گفت:‌ بر اساس مطالعاتی كه داشتم حدس می‌زدم كه جزء نفرات برتر باشم اما فكرش را نمی‌كردم نفر اول باشم. وقتی دكتر خدایی، معاون سازمان سنجش تماس گرفتند و گفتند كه اول شدم خیلی هیجان‌زده شدم.
    نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 درباره حذف كنكور گفت: حذف كنكور خیلی خوب است، داوطلبان 4 سال درس می‌خوانند و زحمت می‌كشند، نتیجه تمام آن زحمات طی یك نیم‌ روز مشخص می‌شود. ممكن است در آن زمان داوطلب حال خوبی نداشته باشد یا مشكلی برایش پیش بیاید و نتواند امتحان خوبی بدهد و به خاطر همین تمام تلاش‌هایش از بین می‌رود.

12. 5 کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

حالا فهمیدم رتبه 1 چطوری ریاضی را 100 زده.
    شاید به درد شما هم بخوره! ::
    اشكان اسمعیلی، نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 با بیان این‌كه فكر نمی‌كردم در كنكور رتبه اول را كسب كنم، افزود: در هفته حداقل 50 ساعت درس می‌خواندم.
    وی با تأكید بر این‌كه برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای مطالعه و دوره درس‌هایم داشتم، گفت: از هیچ كلاس خصوصی استفاده نكردم و فقط از برنامه‌های ویژه‌ای كه مدرسه داشت بهره‌مند شدم، معلم‌های مدرسه ما خیلی خوب و مسلط بودند.
    نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 با بیان این‌كه در هفته حدود 800 تست می‌زدم، افزود: 2 سال است كه به طور مداوم و مستمر درس می‌خوانم در طول این مدت تفریحاتم كم شد اما حذف نشد.
    وی با بیان این‌كه درس خواندن با دیگران تلف كردن وقت است، گفت: در طول مدتی كه برای كنكور خودم را آماده می‌كردم به تنهایی درس می‌خواندم، دوستان زیادی دارم اما همه آنها می‌دانستند كه در تفریحات آنها وقت ندارم شركت كنم.
    اسمعیلی گفت: در روزهای تعطیل حتی تا 17 ساعت در شبانه روز درس می‌خواندم.
    وی كه خواستار ادامه تحصیل در رشته برق دانشگاه شریف است، گفت:‌ بر اساس مطالعاتی كه داشتم حدس می‌زدم كه جزء نفرات برتر باشم اما فكرش را نمی‌كردم نفر اول باشم. وقتی دكتر خدایی، معاون سازمان سنجش تماس گرفتند و گفتند كه اول شدم خیلی هیجان‌زده شدم.
    نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 درباره حذف كنكور گفت: حذف كنكور خیلی خوب است، داوطلبان 4 سال درس می‌خوانند و زحمت می‌كشند، نتیجه تمام آن زحمات طی یك نیم‌ روز مشخص می‌شود. ممكن است در آن زمان داوطلب حال خوبی نداشته باشد یا مشكلی برایش پیش بیاید و نتواند امتحان خوبی بدهد و به خاطر همین تمام تلاش‌هایش از بین می‌رود.
    سازمان سنجش خیلی علاقه داره که بگه هرکی از معلم های مدرسه استفاده کرده و کلاس خاصی نرفته موفق شده .. اما من به شخصه مخالف این رویکرد هستم... تا چند سال پیش که کاملا کنکور در سلطه بچه های تهران و شهر های بزرگ بود .. شما به رتبه های برتر نگاه نکنید و مثلا ببینید سهم تهران تو رتبه های زیر 5000 چقدر بوده و الان که دبیران خوب برای درآمد بیشتر به شهرستان ها رفتند قبولی توی شهرستان ها بیشتر از قبل شده ... واقعا چند درصد معلم های آموزش و پرورش مخصوصا توی شهرستان ها تسلط بالایی روی دروس دارند؟؟ بی انصافیه که نقش دبیر های خوب کنکور رو نادیده بگیریم .. اگه واقعا اینطور بود که مدرسه انرزی اتمی به طور مثال میرفت چند تا دبیر از شهرستان میاورد و انقدر خرج دبیر نمیکرد ... شما هم به استثنا ها کار نداشته باش.. در ضمن ذهنتو درگیر این مصاحبه ها نکن .. فقط سعی کن ساعات مطالعه ی مفیدی داشته باشی

14. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •