من کلا از برنامه ریزی گزینه 2 تا اینجای کار خوشم نیومده ! ... میگفت برنامه کاملا انعطاف پذیر هست !!! ...
من کلا از برنامه ریزی گزینه 2 تا اینجای کار خوشم نیومده ! ... میگفت برنامه کاملا انعطاف پذیر هست !!! ...
ولی من می گم می شه بعدا رو این آزمون ها تو یه تاپیک جداگونه بررسی کنیم و فعلا روی این موضوع زوم نکنیم که از الانمون غافل می شیم.
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
گرچه من یکم عقب افتادم ( ولی خیلی کم ) با این حال حرف شما رو قبول دارم. ولی گفتم با خودم منطقی باشم، اگه خودمون هم بودیم تابستون رو نصف می کردیم و همین وضع رو داشتیم.من کلا از برنامه ریزی گزینه 2 تا اینجای کار خوشم نیومده ! ... میگفت برنامه کاملا انعطاف پذیر هست !!! ...
من فک نمی کنم که جامعه آماری زیاد مهم باشه.مهم رقابتی هست که بین افراد هست حتی اگه دو نفر باشی.وقتی همیشه جز نفرات اول تا بیستم باشی اونوقت می فهمی که جامعه آماری زیاد مهم نیست و مهم همون بیست نفری هست که توش رتبت هی جا بجا می شه.
به نظر من سطح سوالات گزینه دو خیلی پائینه یعنی سوالاتش خیلی ساده هستن یعنی کنکورم اینطوریه ؟؟؟ من که فک نمن کنم.
به اون دوستمون که گفت اگه بری قلم چی بدبخت می شی هم باید بگم که اصلا اینطور نیست.دلیل اینکه تو قلم چی همه سوالات رو نمی تونی جواب بدی و سوالات به نظرت سخت میاد اینه که همه ی نکات اون درس رو نمی دونی به همین دلیل تسلط 100 درصد نداری و نمی تونی به سوالات جواب بدی.
کسی سوالات درس هندسه و گسسته قلم چی رو در میاورده الان معلم ماست.اون می گفت که سال 84 تمام سوالاتش رو به قلم چی فروخته و می گفت اگه همین الان هم بری دفترچه سوالات رو ورق بزنی می بینی که اسم منو نوشته.
به هر حال دوست عزیز شما به ظاهر تسلط 100درصد داری رو مطالب ولی در واقع اینطور نیست.
Last edited by Farshid72; 06-08-2010 at 20:27.
گزینه 2 از لحاظ برنامه ریزی ضعیفه و قلم چی هم از گزینه 2 بهتره اما باز هم خوب نیست .. پیشنهاد میکنم با سنجش جلو برید و الان هم واسه سرفصل اول آماده بشید چون خیلی دروس پایه توی سنجش کلی مطرح میشه .. مثلا میبینید زده ریاضی 2 .. بهترین همون سنجش هست به عقیده ی بنده
منم مشاورم میگه فقط سنجش,ولی خودم میگم چون سنجش خیلی دیر به دیره بهتره کنارش جای دیگه ای هم برم.چون فارغ التحصیل هستم وقت زیاد دارم.حالا شما میگی اینجوری باز دودل شدم.
میشه یکم بیشتر توضیح بدین....!!!!
چرا نشه.. شما هرچی بخوای من توضیح میدم ..
ببینید مهم خروجی کار هست .. گزینه 2 و قلم چی میان چیکار میکنن؟؟؟؟ میان کاری میکنن که داوطلب خوشش بیاد .. مثل فیلم سازی که میاد و فیلم عوام پسند میسازه ولی سنجش کاری به این حرف ها نداره چون هدفش کسب درآمد از جیب شما نیست و بدون تبلیغات اضافی میاد و تنها آزمون استاندارد کشور رو برگزار میکنه و زمانبندی خوبی هم داره . من .و مشاور شما که از بیرون به قضیه نگاه میکنیم بهتر متوجه موضوع میشیم.
در ضمن سوالات سنجش از لحاظ کیفی خیلی بهتر از بقیه آزمون ها هستند.
با سلام.
تایید میشه واقغا آزمون های سنجش از هر لحاظ برتری داره و واقعا نزدیک ترین سوالات رو به کنکور داره. بعضی وقتها
یک سری سوالات خیلی قشنگ تو این آزمون میاد که من خیلی باهاش حال کردم![]()
حالا فهمیدم رتبه 1 چطوری ریاضی را 100 زده.
شاید به درد شما هم بخوره! ::
اشكان اسمعیلی، نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 با بیان اینكه فكر نمیكردم در كنكور رتبه اول را كسب كنم، افزود: در هفته حداقل 50 ساعت درس میخواندم.
وی با تأكید بر اینكه برنامهریزی ویژهای برای مطالعه و دوره درسهایم داشتم، گفت: از هیچ كلاس خصوصی استفاده نكردم و فقط از برنامههای ویژهای كه مدرسه داشت بهرهمند شدم، معلمهای مدرسه ما خیلی خوب و مسلط بودند.
نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 با بیان اینكه در هفته حدود 800 تست میزدم، افزود: 2 سال است كه به طور مداوم و مستمر درس میخوانم در طول این مدت تفریحاتم كم شد اما حذف نشد.
وی با بیان اینكه درس خواندن با دیگران تلف كردن وقت است، گفت: در طول مدتی كه برای كنكور خودم را آماده میكردم به تنهایی درس میخواندم، دوستان زیادی دارم اما همه آنها میدانستند كه در تفریحات آنها وقت ندارم شركت كنم.
اسمعیلی گفت: در روزهای تعطیل حتی تا 17 ساعت در شبانه روز درس میخواندم.
وی كه خواستار ادامه تحصیل در رشته برق دانشگاه شریف است، گفت: بر اساس مطالعاتی كه داشتم حدس میزدم كه جزء نفرات برتر باشم اما فكرش را نمیكردم نفر اول باشم. وقتی دكتر خدایی، معاون سازمان سنجش تماس گرفتند و گفتند كه اول شدم خیلی هیجانزده شدم.
نفر اول گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی كنكور 89 درباره حذف كنكور گفت: حذف كنكور خیلی خوب است، داوطلبان 4 سال درس میخوانند و زحمت میكشند، نتیجه تمام آن زحمات طی یك نیم روز مشخص میشود. ممكن است در آن زمان داوطلب حال خوبی نداشته باشد یا مشكلی برایش پیش بیاید و نتواند امتحان خوبی بدهد و به خاطر همین تمام تلاشهایش از بین میرود.
سازمان سنجش خیلی علاقه داره که بگه هرکی از معلم های مدرسه استفاده کرده و کلاس خاصی نرفته موفق شده .. اما من به شخصه مخالف این رویکرد هستم... تا چند سال پیش که کاملا کنکور در سلطه بچه های تهران و شهر های بزرگ بود .. شما به رتبه های برتر نگاه نکنید و مثلا ببینید سهم تهران تو رتبه های زیر 5000 چقدر بوده و الان که دبیران خوب برای درآمد بیشتر به شهرستان ها رفتند قبولی توی شهرستان ها بیشتر از قبل شده ... واقعا چند درصد معلم های آموزش و پرورش مخصوصا توی شهرستان ها تسلط بالایی روی دروس دارند؟؟ بی انصافیه که نقش دبیر های خوب کنکور رو نادیده بگیریم .. اگه واقعا اینطور بود که مدرسه انرزی اتمی به طور مثال میرفت چند تا دبیر از شهرستان میاورد و انقدر خرج دبیر نمیکرد ... شما هم به استثنا ها کار نداشته باش.. در ضمن ذهنتو درگیر این مصاحبه ها نکن .. فقط سعی کن ساعات مطالعه ی مفیدی داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)