تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 41 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 405

نام تاپيک: سریال زير هشت

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خدایی دم سیروس مقدم گرم !
    عجب سریالی ساخته خدایی ... !
    من منتقد نیستم ... اما چند تا انتقاد از زیر هشت دارم :
    1 - فیلمش خیلی خیلی و بیش از حد غم انگیزه ! هرچقدر هم آدم بخت برگشته باشه اینجوری نیست دیگه !
    2 - توی انتخاب بازیگراش یکمی باید بیشتر کار میشد ! برای مثال نقش منیژه ! ولی انتخاب بازیگرای نقش های منصور و عطا خیلی به چهرشون میخوره و به جا انتخاب کردن !
    حالا بریم سراغ فاصله ها !
    من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
    نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
    من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
    1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
    2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
    3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
    4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
    5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
    6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
    7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
    8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
    من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
    تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
    آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !
    با "عجب سریال ساخته خدایی!" موافقم.
    تلویزیون ملی نه میلی
    با بقیش هم موافقم اما به نظرم تو تاپیک فاصله ها می ذاشتی بهتر بود.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

این چه پایانی بود
    آرزو به دل موندیم یه بار پایان یه فیلم ایرانی تلخ باشه ! البته خدا رو شکر که دیگه سکانس آخر عروسی نبود : دی
    /انتقاد ضر غامی از تلخی زیر هشت /
    از سویی دیگر همین روز نامه سینمایی در خبر دیگری که در صفحه اول خود نیز چاپ کرده نوشته است که تلخی های این سریال باعث انتقاد آقای ضر غامی رییس سازمان صدا وسیما شده است .
    احتمالا ضرغامی پایانش رو تغییر داده که زیاد تلخ نباشه

3. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آخر چی شد ؟
    چرا عطا برگشت زندان ؟
    منصور که اعتراف کردن برلیانا رو دزدیده !

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

این چه پایانی بود
    آرزو به دل موندیم یه بار پایان یه فیلم ایرانی تلخ باشه ! البته خدا رو شکر که دیگه سکانس آخر عروسی نبود : دی
    احتمالا ضرغامی پایانش رو تغییر داده که زیاد تلخ نباشه
    واقعا گل گفتي.گفتم اين يكي ديگه آخرش تلخ تموم ميشه ها،بازم نشد
    خدايا به يكي اين جراتو بده كه آخر يه سريال رو تلخ تموم كنه!!!

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه ها اگه اشتباه ندیده باشم ، یه سوتی بزرگ دادن ...

اول اینکه موقع خداحافظی عطا ، با اون پیرهن مشکی و اون سر و وضع و ساک به دست ، اومد بیرون ، چه طور شد که تو سکانس بعد اون قدر تر و تمیز و با لباس روشن و با صورت بی ریش دیده شد؟! چه سرعت عملی داشته!!

اگه اون صورت بی ریش رو درست دیده باشم ، پس سوتی بزرگیه ، چون بعد از اون ، وقتی رفت زندان ، دیدیم که ریش داره مثل قبل ... 

============

با این که دوست داشتم پایان تلخی می داشت ، اما با این حال زیر 8 از بهترین سریال های ایرانی ای بود که دیدم ... شاید اگه اجازه می دادن به نعمت الله ، فیلمنامه ی سنگین تر و بهتری می نوشت ، مطمئنم که دستش بسته بوده...

7. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینم به درد همون سیمای ضرغامی می خوره.فکر کنم دستور از بالا بود که آخرش رو دیگه تلخ تموم نکنید.
    گند زدن به سریال.حتی حاضر نشدن مادر منصور رو هم بکشن.
    این یه تجربه بود که هر فیلم ایرانی هرچند عالی باشه باز هم باید به خوبی تموم شه.
    لعنت به این افکار قرون وسطایی.....

9. 4 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

هر دفعه می گیم اخرین بارمون باشه سریال فارسی می بینم !!! دوباره خریت می کنیم میشینیم می بینیم!!!
    اینم مثله بقیه فیلمای ایرانی فاجعه بود !!!
    100 تا فیلمشون به یه قسمت PB نمی ارزه!!!

11. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با اینکه همه چیز به خوفی و خوشی تموم شد ولی پایان تلخ هم میتونست مناسب باشه... فکر کنم فقط زنا حقه اسطوره شدن رو تو سریال ها دارن...،! ولی قسمت آخر تکه های مثبتی هم داشت... 5 دقیقه اول سریال که عطا با جهان (اسم دندون قشنگه جهان بود دیگه.. نه؟) بودش و خلاصه، خوشکل حالش رو گرفت، خیلی باحال بود... تیکه خداحافظی عطا با خواهرش و دامادشون که انصافا قشنگ بود... آخرین سکانس سریال که عطا تو کتابخونه بود هم جالب و خوب بود!
    راستی یه تیکه ای این دندون قشنگه قسمت یکی مونده به آخر گفت بسی مشعوف شدم... جایی که عموش گفت که باید از مرز کویت بری، دندون قشنگه گفت: لا مشکل!!!
    در مجموع سریال بسیار خوبی بود...
    یاعلی

13. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

هر دفعه می گیم اخرین بارمون باشه سریال فارسی می بینم !!! دوباره خریت می کنیم میشینیم می بینیم!!!
    چرا جمع میبندی ؟!
    من که از این سریال خیلی خوشم اومد ... اصلا هم پشیمون نیستم که چرا دنبالش کردم

از بقیه ی فیلم های ایرانی یه سر و گردن بالاتر بود

خوب شد Prison Break و امثالش اومد تا شما ها یه حرفی داشته باشید بزنید ! توی هر تاپیکی که در مورد فیلم ایرانی بوده رفتیم یه نفر این حرف رو زده !! بسه دیگه فهمیدیم PB سریال خوبیه ...

15. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عزیز من حرف منطقی بزن !
    PB رو آمریکا ساخته ... ! میلیارد ها دلار خرجش کرده !
    زیر هشت رو ایران ساخته !
    سر جمع 500 - 600 میلیون خرجش کرده !

17. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •