با "عجب سریال ساخته خدایی!" موافقم.خدایی دم سیروس مقدم گرم !
عجب سریالی ساخته خدایی ... !
من منتقد نیستم ... اما چند تا انتقاد از زیر هشت دارم :
1 - فیلمش خیلی خیلی و بیش از حد غم انگیزه ! هرچقدر هم آدم بخت برگشته باشه اینجوری نیست دیگه !
2 - توی انتخاب بازیگراش یکمی باید بیشتر کار میشد ! برای مثال نقش منیژه ! ولی انتخاب بازیگرای نقش های منصور و عطا خیلی به چهرشون میخوره و به جا انتخاب کردن !
حالا بریم سراغ فاصله ها !
من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !
تلویزیون ملی نه میلی
با بقیش هم موافقم اما به نظرم تو تاپیک فاصله ها می ذاشتی بهتر بود.

.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)

.gif)

ولی قسمت آخر تکه های مثبتی هم داشت... 5 دقیقه اول سریال که عطا با جهان (اسم دندون قشنگه جهان بود دیگه.. نه؟) بودش و خلاصه، خوشکل حالش رو گرفت، خیلی باحال بود... تیکه خداحافظی عطا با خواهرش و دامادشون که انصافا قشنگ بود... آخرین سکانس سریال که عطا تو کتابخونه بود هم جالب و خوب بود!