تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 449 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بله

وقتی آپدیت شد وارد پوشه scanners که توی شاخه نصب هست بشید و فایلی به اسم bases.cav رو کپی کنید.

سپس وارد سیستمی که اپدیت نشده شوید و فایل bases.cav رو به bases.old تغییر نام بدید. سپس فایل bases.cav کپی شده از سیستم اپدیت رو در همان جا کپی کنید.

سپس سیستم رو ریست کنید و حالا میتونید bases.old رو حذف کنید.

موفق باشید
    سلام!
    میشه بگید دلیل این که نباید فایل آپدیت رو با فایل اوریجینال replace کنیم،و اول باید پسوند فایل رو تغییر بدیم و بعد از ریستارت اونو حذف کنیم؟؟

replace بکباره سببساز چه چیزی می گردد؟؟
    ممنونم...

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام!
    میشه بگید دلیل این که نباید فایل آپدیت رو با فایل اوریجینال replace کنیم،و اول باید پسوند فایل رو تغییر بدیم و بعد از ریستارت اونو حذف کنیم؟؟

ممنونم...
    comodo مثل همه ی آنتی ویروس ها سلف دیفنس داره ، که باعث میشه نذاره فایلهای سیستمی خودش دچار تغیر بشه.

برای این ، موقع کپی احطار میده و نمیذاره این کار رو انجام بدید چون داره یکی از فایل های مورد نیازش تغییر میکنه. پس میان فرمتش رو عوض میکنن تا بدون درگیری با فایل قبلی کپی بشه. بعد از ریستارت comodo اون فایل اصلی که فرمتش درسته شناسایی میکنه و اون جز فایل های مورد نیاز comodo قرار میگیره و فایل قبلی دیگه جز سلف دیفنس حساب نمیشه و پاک میشه.

اگر موقع کپی کردن هیچ اخطاری نداد موردی نیست که replace کنید این روش فقط برای اینکه فایل اونجا قرار بگیره.

موفق باشید.

3. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

comodo مثل همه ی آنتی ویروس ها سلف دیفنس داره ، که باعث میشه نذاره فایلهای سیستمی خودش دچار تغیر بشه.

برای این ، موقع کپی احطار میده و نمیذاره این کار رو انجام بدید چون داره یکی از فایل های مورد نیازش تغییر میکنه. پس میان فرمتش رو عوض میکنن تا بدون درگیری با فایل قبلی کپی بشه. بعد از ریستارت comodo اون فایل اصلی که فرمتش درسته شناسایی میکنه و اون جز فایل های مورد نیاز comodo قرار میگیره و فایل قبلی دیگه جز سلف دیفنس حساب نمیشه و پاک میشه.

اگر موقع کپی کردن هیچ اخطاری نداد موردی نیست که replace کنید این روش فقط برای اینکه فایل اونجا قرار بگیره.

موفق باشید.
    پس به این نتیجه رسیدیم که با زدن F8 در زمان Boot Up و وارد شدن به safemode عملیاتی که آقای drhaniball گفتند رو اجرا کنیم....

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام!

ممنونم...
    به توضیحات مفید drhaniball عزیز این رو هم اضافه کنم که اگر شما Comodo را حتی Exit کنید.

کمودو تمام محافظت هاشو اما بدون نشنان دادن پیغام از سیستم انجام میده. مثلا با وارد شدن ویروس اتوماتیک قرنطینه میشه و مهمترین نکته اش هم اینه که هیچ فایل ناشناخته ای حتی اجرا هم نمیشه که بخواد +Defense جلوش رو بگیره. یعنی میشه تو مایه های Application Control با تنظیمات Untrasted امتحان کن

البته اگر بخواهید که هیچ فایل ناشناخته ای اجرا نشه و با اجرا شدنش هم در قسمت Unrecognized Files ثبت بشه تا بعدا متوجه بشید که چه فایلی خواسته اجرا بشه راحت میتونید برید به مسیر ...

Defense Plus >> Defense Plus Settings

و در اونجا برید به تب Execution Control Settings و Treat unrecognized file as را بذارید روی Blocked

این دو مورد رو هم گفتم چون تا الان در موردش در تاپیک صحبتی نشده بود. مورد اولی رو میتونید جزو رمز و رازهای اولی قرار بدید که حتی با Exit کردن آیکون کمودو سیستم شما همچنان محافظت شده و پیغامی هم به شما نشون داده نمیشه

موفق باشید

6. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

امروز خواستم سیستمم رو فول اسکن کنم یه نکته خیلی جالب دیدم
    قبل از اینکه فول اسکن شروع بشه CIS شروع کرد به چک کردن وضعیت آپدیت بودن یا نبودن آنتی ویروس
    بعد از اینکه چک کرد و یکی دو تا آپدیت کیلوبایتی جدید اضافه کرد فول اسکن شروع شد

خیلی برام جالب بود چون تا حالا توی هیچ آنتی ویروسی ندیده بودم مشابهش رو

8. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان امروز همونطور که شاهدین این انتی رو گرفتم و آپدیت کردم همون موقع که نصب کردم به این فایل ایراد گرفت که اجازه به اینترنت رو بهش میدی یه نه منم یادم نیست چی رو زدم! الانم در قسمت defense+ همون فایل اومده و وقتی وینوز میاد بالا error مبنی بر پاک شدنش از سیستم و موجود نبودنش در پوشه system 32 میده باید چه کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

امروز خواستم سیستمم رو فول اسکن کنم یه نکته خیلی جالب دیدم
    قبل از اینکه فول اسکن شروع بشه CIS شروع کرد به چک کردن وضعیت آپدیت بودن یا نبودن آنتی ویروس
    بعد از اینکه چک کرد و یکی دو تا آپدیت کیلوبایتی جدید اضافه کرد فول اسکن شروع شد

خیلی برام جالب بود چون تا حالا توی هیچ آنتی ویروسی ندیده بودم مشابهش رو

بله عزیز, قابلیت خیلی خوبیه چون بعضی ها ممکنه یادشون بره که قبل از اسکن آپدیت کنند و بعضی ها هم ممکنه دوست نداشته باشته قبل از اسکن آپدیت بشه هر چند که آپدیت هاش سبک هم باشه. بالاخره آدما نیازشون فرق میکنه دیگه.

به همین دلیل برای اون تعداد از افراد که نمیخوان قبل از اسکن دستی, دیتابیس آنتی ویروس آپدیت بشه(پیشنهاد نمیشه) میتونند برند داخل تنظیمات آنتی ویروس و اونجا Automaticallu update the virus database before scanning را تیکش رو بردارند.

اگر هم میخواهید که داخل فایل های آرشیو شده مانند zip, iso, rar و غیره رو اسکن نکنه میتونید تیک Scan archive files را هم بردارید چون از لحاظ امنیتی ضرری به سیستمتون نمیرسونه. با برداشتن این قسمت سرعت اسکن کردن سیستم خیلی بیشتر میشه و نیازی به گشتن داخل فایل های آرشیو شده نداره.

موقعی هم که خواستید ویروسی را از داخل یک فایل rar شده خارج کنید گارد آنتی ویروس اون رو شناسایی میکنه و بهتون خبر میده.

این موارد رو فقط برای اینکه دوستان متوجه بشند توضیح دادم وگرنه استفاده کردن یا نکردن این قسمت ها بر عهدۀ خودتونه.

موفق باشید

11. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوستان امروز همونطور که شاهدین این انتی رو گرفتم و آپدیت کردم همون موقع که نصب کردم به این فایل ایراد گرفت که اجازه به اینترنت رو بهش میدی یه نه منم یادم نیست چی رو زدم! الانم در قسمت defense+ همون فایل اومده و وقتی وینوز میاد بالا error مبنی بر پاک شدنش از سیستم و موجود نبودنش در پوشه system 32 میده باید چه کار کنم؟

به احتمال خیلی زیاد سیستم شما از قبل آلوده بوده و شما کمود را روی یک سیستم آلوده نصب کردید. شما اول توسط MalwareBytes AntiMalware سیستم خودتون رو بعد از آپدیت کردن فول اسکن بکنید و بعد کارهای زیر را انجام بدید.

1: فایل regsvr32.exe را که در پوشۀ سیستم 32 وجود داره جایی آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار بدید.

2. ممکنه فایل regsvr آلوده نباشه اما یک ویروس و یا کرم دیگه ای از طریق این فایل داره فعالیت میکنه.

3. احتمال دیگه ای که وجود داره اینه که شما به اشتباه فایلی را بلاک کردید و الان در حال نصب و یا آپدیت کردن ویندوز هستید و به همین دلیل کلید های رجیستری رو که میخوان از طریق regsvr در سیستم شما ثبت بشند را بلاک میکنه. اما از آنجایی که گفتی درخواست وصل شدن به اینترنت هم میکنه مشکوک میزنه. پس شما پست زیر رو بخونید و جاهایی رو که گفتم چک کنید و اسم فایل ها و مسیر هاشون رو بگید تا ببینم چیزی بلاک شده یا نه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

به احتمال خیلی زیاد سیستم شما از قبل آلوده بوده و شما کمود را روی یک سیستم آلوده نصب کردید. شما اول توسط MalwareBytes AntiMalware سیستم خودتون رو بعد از آپدیت کردن فول اسکن بکنید و بعد کارهای زیر را انجام بدید.

1: فایل regsvr32.exe را که در پوشۀ سیستم 32 وجود داره جایی آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار بدید.

2. ممکنه فایل regsvr آلوده نباشه اما یک ویروس و یا کرم دیگه ای از طریق این فایل داره فعالیت میکنه.

3. احتمال دیگه ای که وجود داره اینه که شما به اشتباه فایلی را بلاک کردید و الان در حال نصب و یا آپدیت کردن ویندوز هستید و به همین دلیل کلید های رجیستری رو که میخوان از طریق regsvr در سیستم شما ثبت بشند را بلاک میکنه. اما از آنجایی که گفتی درخواست وصل شدن به اینترنت هم میکنه مشکوک میزنه. پس شما پست زیر رو بخونید و جاهایی رو که گفتم چک کنید و اسم فایل ها و مسیر هاشون رو بگید تا ببینم چیزی بلاک شده یا نه؟

کد:
    اونجا ها رو چک کردم هیچی توی تبشون نبود الانم دارم اینی که گفتی دا میکنم.
    اینم لینک فایلش:
    کد:
    پ.ن : در حال اسکن....
    Last edited by roteal2007; 12-10-2010 at 16:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اونجا ها رو چک کردم هیچی توی تبشون نبود الانم دارم اینی که گفتی دا میکنم.
    اینم لینک فایلش:
    کد:

فایل مشکلی نداره و سالمه. اگر فایل regserv32.exe در قسمت Unrecognized Files هست اول تیک بغلش رو بزنید تا انتخاب بشه و بعد اون رو از طریق Move to >> Trusted file به قسمت فایل های قابل اعتماد بفرستید.

فایل regsrv.exe طبق عکسی که قبلا گذاشتی حتما باید اونجا باشه چون عکس مربوط هم همین رو نشون میده. اما اگر باز هم نبود برو قسمت زیر و اونو بصورت دستی وارد کن.

16. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •