دوستانی که بازی رو تموم کردن :
محتوای مخفی: در مورد پایان بازی
دوستانی که بازی رو تموم کردن :
محتوای مخفی: پایان بازی
محتوای مخفی: توضیح کوتاه در مورد گیم پلی بازی و سایر چیزها . اگه بازی نکردی و نمیخوای چیزی بدونی نخون بچه
کلا بازی خوب و جذابی بود و 2 3 روز قشنگ جذبمون کرد
8/10
بنظر همین یه مدل پایانو داره چون اون صحنه دیگه کنترل دزموند دستمون نیست
چه طوری این بازی اومده اما تو سایتا برای دانلود نزاشتن !!!
اگه منظورت سایتای ایرانیه خب به خاطر اینه که فعلا فقط برای کنسول منتشر شده. سایت های ایرانی هم معمولا بیشتر لینک بازی های پی سی رو می ذارن و برای کنسول لینک دانلود معمولا بیشتر سایتا نمی ذارنچه طوری این بازی اومده اما تو سایتا برای دانلود نزاشتن !!!
سایتمحتوای مخفی: سایت
تو قسمت بازی های Xbox این بازی رو برای دانلود گذاشته
محتوای مخفی: لینک سایت
فقط من یه سوال دارم.میخواستم بدونم با این آپدیت چه کار کردین که دارید بازی میکنید.من چون کنسول ندارم خیلی در جریان نیستم.یکی از رفیقام ازم پرسید من از شما پرسیدم.میشه جوابمو سریع بگید ممنون.
سلامنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فریمور LT + اومده که میتونید برید و با خیال راحت کنسول رو اپدیت کنید و تمام بازی ها من جمله همین بازی رو هم بازی کنید.
سلام
الان تقريبا آخراي قسمت داستان بازي هستم
از ديدن سلاح گرم توي بازي زياد حال نميكنم... احساس ميكنم نسخه بعدي ميره ديگه سمت تير تفنگ.. شايد نسخه سه رفتيم سر وقت ناپلئون و اينا !!
اين تيركمونش خيلي باحاله.
مخفي كاريه بازي خيلي بيشتر شده كه به جذابيت بازي واقعا اضافه كرده
داستان بازي خيلي نچسبيد تا اينجا.. نسبت به نسخه هاي قبلي ضعيف تره..از نسخه اول تا اينجا داستان كيفيتش كم شد اما گيم پلي و گرافيك خيلي بهتر شدن.
كاراكتر ها هم كمي بهتر شدن ولي هنوز ايده آل نيستن.. يه جورين... اصلا زنده به نظر نميرسن
اين جذب قاتل و اين حرفا هم خيلي خوب كار شده... ديگه آدم تنها نيست... تا كم مياري يه سوت ميرني بچه ها از در و ديوار ميريزن و حس جنگيدن به آدم منتقل ميشه...كلا گيم پلي بازي هي داره بهتر و بهتر ميشه.
در مجموع به نظرم بازي نمرش 8.75 هستش!
با اینکه دیروز بازی رو تموم کردم اما امروز
محتوای مخفی: ...
واقعا گیم پلی بازی فوق العادست تنوع و جذابیت از تمام نقاطش میزنه بیرون .
محتوای مخفی: مسعود بیا اینتو کارت دارم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)