تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 208 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستانی که بازی رو تموم کردن :

محتوای مخفی: در مورد پایان بازی 
    دختره رو آخر بازی کشتین ؟ وقتی کشته شد آیا Achieveـه Secure Apple Of Eden یا یه همچین چیزی رو براتون باز کرد ؟

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستانی که بازی رو تموم کردن :

دختره رو آخر بازی کشتین ؟ وقتی کشته شد آیا Achieveـه Secure Apple Of Eden یا یه همچین چیزی رو براتون باز کرد ؟
    من زمانی که دختره رو کشتم یه اچیو گرفتم ولی یادم نیست اسمش چی بود.

راستی بازی رو میشه چند مدل تموم کرد ؟

یعنی مثلا دختره رو نکشی بری اون گوی رو بزاری سر جاش و ...

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من زمانی که دختره رو کشتم یه اچیو گرفتم ولی یادم نیست اسمش چی بود.

راستی بازی رو میشه چند مدل تموم کرد ؟

یعنی مثلا دختره رو نکشی بری اون گوی رو بزاری سر جاش و ...
      محتوای مخفی: پایان بازی 
    منم میخوام همینو بدونم اما تاحالا از 5 6 نفر پرسیدم همه دختره رو کشتن اون اچیو هم براشون باز شده نمیدونم ! چون خودت اتزیو رو میبری جلو گفتم شاید بشه دختره رو نکشت ! !

محتوای مخفی: توضیح کوتاه در مورد گیم پلی بازی و سایر چیزها . اگه بازی نکردی و نمیخوای چیزی بدونی نخون بچه 
    بازی تموم شد میتونم بگم خیلی خوب بود واقعا برای من که هیچ وقت یه بازی فوق العاده نبوده خیلی راضی کننده بود جوری که 2 3 روزه فقط دارم اینو بازی میکنم تا تمومش کنم .
    اول در مورد گیم پلی بازی توضیح میدم . واقعا خیلی پیشرفت کرده بود و بسیار گسترده تر شده بود . از خریداری مغازه ها و آپگرید کردنشون که باعث میشد هر 20 دقیقه پول به حسابت واریز بشه توی بانک گرفته تا جمع آوری Assassin برای مواقع ضروری و همچنین فرستادن اونا برای انجام ماموریت و جمع آوری پول . از وقتی که این قضیه جمع آوری Assassinها به بازی اضافه شد من کلا روند داستانی بازی رو رها کردمو فقط رفتم دنبال بار زدن Assassinها ! در مورد سلاح های بازی هم چیز زیادی نمیدونم که چیزی اضافه شده بود یا نه چون من فقط با Hidden Blade بازی کردم ! هر مغازه هم برای خودش یه سری Questeهایی داشت که با انجام اونا یه چیزی رو برات باز میکرد حالا یا شمشیر یا آرمور یا هر چیز دیگه ای که مربوط به اون مغازه میشد . بازی تا قبل از Sequnce 8 فوق العاده بود اما از وقتی که اون گلابی رو گرفتم دستم واقعا ضد حال خورم . خیلی بیخود بود به نظرم . توی همون Sequence مموری 5 هم به یه باگ عجیب و اعصاب خورد کن خوردم که مجبور شدم اون مموری رو 5 بار ریست کنم ! جمع آوری اون 6 تا Scroll هم جالب بود بعد از جمع کردنشون هم یه Armor خفن تقدیم میکرد چیزی که توی نسخه ی قبل هم بود اونجا Armor و شمشیر Altair رو میداد اینجا یه آرمور و یه خنجر . این بپر بپر های اتزیو هم بعضی جاها واقعا رو اعصاب بود . انگار یه جاهایی کنترلش از دست آدم خارج میشد ! اسب سواری هم خیلی افتضاح شده بود . انگار اسبش Slow Mo هستش ! برای من چندبار پیش اومد که وقتی داشتم با اسب بدوی بدوی میکردم یوهو وایمیستاد تکون نمیخورد از جاش تا چند ثانیه !

گرافیک بازی هم فرق زیادی نکرده بود فقط طراحی چهره ها بهتر شده بودکلا زیاد توجه نکردم به گرافیک بازی . داستان جالبی هم داشت اما همچنان نمیدونم بازی فقط یه مدل پایان داره یا نه ! در مورد شخصیت های بازی هم کلا نسبت به هیچ کدوم حس خاصی ندارم یه جورین خیلی زاقارتن : دی

کلا بازی خوب و جذابی بود و 2 3 روز قشنگ جذبمون کرد
    8/10

4. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بنظر همین یه مدل پایانو داره چون اون صحنه دیگه کنترل دزموند دستمون نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چه طوری این بازی اومده اما تو سایتا برای دانلود نزاشتن !!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه طوری این بازی اومده اما تو سایتا برای دانلود نزاشتن !!!
    اگه منظورت سایتای ایرانیه خب به خاطر اینه که فعلا فقط برای کنسول منتشر شده. سایت های ایرانی هم معمولا بیشتر لینک بازی های پی سی رو می ذارن و برای کنسول لینک دانلود معمولا بیشتر سایتا نمی ذارن

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: سایت 
    www.-------------.com
    سایت
    تو قسمت بازی های Xbox این بازی رو برای دانلود گذاشته
      محتوای مخفی: لینک سایت 
    http://-------------.com/2010/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B9%D9%82%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C-Assassins-Creed-BrotherHood.php#more

فقط من یه سوال دارم.میخواستم بدونم با این آپدیت چه کار کردین که دارید بازی میکنید.من چون کنسول ندارم خیلی در جریان نیستم.یکی از رفیقام ازم پرسید من از شما پرسیدم.میشه جوابمو سریع بگید ممنون.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

محتوای مخفی: سایت 
    www.-------------.com
    سایت
    تو قسمت بازی های Xbox این بازی رو برای دانلود گذاشته
      محتوای مخفی: لینک سایت 
    http://-------------.com/2010/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B9%D9%82%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C-Assassins-Creed-BrotherHood.php#more

فقط من یه سوال دارم.میخواستم بدونم با این آپدیت چه کار کردین که دارید بازی میکنید.من چون کنسول ندارم خیلی در جریان نیستم.یکی از رفیقام ازم پرسید من از شما پرسیدم.میشه جوابمو سریع بگید ممنون.
    سلام
    الان فریمور LT + اومده که میتونید برید و با خیال راحت کنسول رو اپدیت کنید و تمام بازی ها من جمله همین بازی رو هم بازی کنید.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

الان تقريبا آخراي قسمت داستان بازي هستم

از ديدن سلاح گرم توي بازي زياد حال نميكنم... احساس ميكنم نسخه بعدي ميره ديگه سمت تير تفنگ.. شايد نسخه سه رفتيم سر وقت ناپلئون و اينا !!

اين تيركمونش خيلي باحاله.

مخفي كاريه بازي خيلي بيشتر شده كه به جذابيت بازي واقعا اضافه كرده

داستان بازي خيلي نچسبيد تا اينجا.. نسبت به نسخه هاي قبلي ضعيف تره..از نسخه اول تا اينجا داستان كيفيتش كم شد اما گيم پلي و گرافيك خيلي بهتر شدن.

كاراكتر ها هم كمي بهتر شدن ولي هنوز ايده آل نيستن.. يه جورين... اصلا زنده به نظر نميرسن

اين جذب قاتل و اين حرفا هم خيلي خوب كار شده... ديگه آدم تنها نيست... تا كم مياري يه سوت ميرني بچه ها از در و ديوار ميريزن و حس جنگيدن به آدم منتقل ميشه...كلا گيم پلي بازي هي داره بهتر و بهتر ميشه.

در مجموع به نظرم بازي نمرش 8.75 هستش!

12. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

با اینکه دیروز بازی رو تموم کردم اما امروز

محتوای مخفی: ... 
    10 تا Assassin تحویل جامعه دادم کلا شهر رو در اختیار گرفتیم با بچه ها . 95% هم شهر رو هم بازسازی کردم واقعا خسته کننده نیست بازی. 9 تا پر پیدا کردم اون یکی نمیدونم کجاس واقعا ستمه الان هم میخوام برم دنبال پرچم ها

واقعا گیم پلی بازی فوق العادست تنوع و جذابیت از تمام نقاطش میزنه بیرون .

محتوای مخفی: مسعود بیا اینتو کارت دارم : دی 
    خدایی من با تمام سلاح های گرمش حال کردم مخصوصا تانک فوق العاده طراحی کرده بودنش مثل قوری میموند : دی اما خُب اگه تو نسخه ی بعدی ازش زیاد استفاده کنن شاید خوب نشه در همین حد لذتبخش بود . در مورد کاراکتر ها هم باهات موافقم .

14. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •