من هر دو را امتحان کردم . ایرانسل خیلی بهتره . من بسته gprs ایرانسل را با کد : #3*1*7*3*140* شارژ کردم در ابتدا سرعت 192 بود اما بعد از مدتی 115.2 شد و فرصت استفاده 2 ماهه شد اما دوباره که با همان کد شارژ کردم 1 ماهه است . لطفا" دوستان کمک کنند .
من هر دو را امتحان کردم . ایرانسل خیلی بهتره . من بسته gprs ایرانسل را با کد : #3*1*7*3*140* شارژ کردم در ابتدا سرعت 192 بود اما بعد از مدتی 115.2 شد و فرصت استفاده 2 ماهه شد اما دوباره که با همان کد شارژ کردم 1 ماهه است . لطفا" دوستان کمک کنند .
این کد قبلا بسته ی 2.5 گیگ به مدت یک ماهه بود با قیمت 10 هزار تومان ولی الان نمیدونم چقدر شده.
منم خودم بار اول برام به مدت 25 روز شارژ کرد بعد بار دوم شد 20 روز دفعه بعد شد 17 روز
همینجور امد پایین تا شد همون 3 روز خودش البته بسته ی 200 مگابایت بود 1000 تومان
سلام دوستان
چند روزه كه از ايرانسل نميشه بسته هاي GPRS خريد. شما هم همين مشكل رو داريد؟
دوست عزیز بسته های ایرانسل تا پایان جشنواره پائیز به علت برخی تغییرات و رقابت با اپراتور سوم موقتا حذف شدن!
خوب حالا تا کی باید صبر کنیم اپراتور سوم چجوریه مگه؟
تا اول زمستان تقریبا 20 روز دیگه!
اپراتور سوم نسل سوم تلفن همراه رو ارائه میکنه
1- اینترنت پر سرعت ( البته نه توی ایران)
2- مکالمه تصویری
فعال نشدن طرح ربطی به اراتور سوم نداره.الکی شایعه درست نکنید
ایرانسل همیشه آخر فصلها طرحهاشو متوقف میکنه تا اول فصل بعد طرحهای جدید بده
اپرانور سوم هم تا بخواد راه بیفته میره واسه بعد از عید.هنوز هم تعرفه های اینترنتش نامشخصه و معلوم نیست به صرفه باشه
چند روز پيش غير فعال شده بودن ولي الان مشكلي ندارن و ميشه طرحي رو كه ميخواي فعال كني.
اصلا قابل مقایسه نیستن
همراه اول به نظرم اینترنتش رو جمع کنه سنگین تره
من قبلا از ایرانسل استفاده میکردم
اما یه ماهه اون دو تا دکلی که من ازشون آنتن میگرفتم edge شون از کار افتاده و سرعت به 7 کیلو رسیده
قبلا 25 بود
امروز گفتم یه روزه همراه اول رو امتحان کنم ببینم چجوریه و نتیجه بسیار جالب بود!!!!
سرعت تبادل اطلاعات مثل موج سینوسی میمونه. یعنی سه چار ثانیه تا نزدیک 30 میرسه و سه چار ثانیه صفر میشه
اینم عکسش با برنامه دی یو متر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)