تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 107 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینکه واقعیت رو میگه بده ؟

داره نشون میده یه خانواده ای که باباش مذهبیه چطور از داخل داره می پاشه !

حوزه علمیه چیه تو تحمل نداری نبین

مگه ديوونه هستم هر وقت لاست . فرار از زندان . 24 . و... وجود دارن بيام اين سريال مزخرف رو نگاه كنم
    ما خودمون واقعيت رو مي دونيم لازم نيست اين همه خرج كنند و به مردم بفهمونند. اينا مردم رو خر فرض كردند
    واقعا متاسفم براشون

2. 4 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مگه ديوونه هستم هر وقت لاست . فرار از زندان . 24 . و... وجود دارن بيام اين سريال مزخرف رو نگاه كنم
    ما خودمون واقعيت رو مي دونيم لازم نيست اين همه خرج كنند و به مردم بفهمونند. اينا مردم رو خر فرض كردند
    واقعا متاسفم براشون
    این سریال هایی که اسمش رو اوردی هم دیدیم عزیز
    شما اصلا تو بحث نقد نیستی که داری اینا رو با اونا مقایسه میکنی

قبلا هم گفتم چیمون یکیه ؟ که سینما و فیلم سازیمون یکی باشه ؟

جدا جای تاسف داره که هر کی از راه میرسه همین 4 تا title که خیلی بزرگ هم هستن رو میگذاره تو ظرف مقایسه

سختته نبین
    حق توهین نداری

یکی دیگه از دوستانمون هم گفتن هر کسی سریال های ایرانی و حتی خارجی رو برای یک چیزی و یک هدفی میبینه
    Last edited by pedram_sad; 22-07-2010 at 13:17.

4. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من كه اينو با اون مقايسه نكردم به دوستان گفتم هر كي وقتش كمه و نمي تونه همه رو ببينه بهتره برو لاست . فرار از زندان و... رو بببينه همه كه نمي تونند تمام سريال ها رو ببينند تازه خيلي ها هم نمي دونند لاست وجود داره و گرنه نميان اين سريال رو ببينند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

واقعا متاسفم براشون
    تازه خيلي ها هم نمي دونند لاست وجود داره و گرنه نميان اين سريال رو ببينند
    فهميديم لاست و فرار از زندان و 24 هم ديدي و كلاست به فيلم هاي ايراني نميخوره !
    الان فكر كردي ما ، اين فيلم هايي كه اسم بردي رو نديديم ؟! ... اصلا فاصله ها مزخرف و به درد نخور و پر از ضعف ، كسي شما رو مجبور نكرده نگاهش كني . در ضمن اكثريت اينجا قبل از شما لاست و فرار از زندان و امثال اينها رو تموم كردن ...

نميدونم چرا جديدا مد شده هر كي مياد كل فيلم رو زير و رو ميكنه يه سوتي ازش گير مياره بعدش مياد ميگه عمرا ديگه اين سريال مزخرف رو نگاه كنم وقتي لاست و فرار از زندان و ... هست

7. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فهميديم لاست و فرار از زندان و 24 هم ديدي و كلاست به فيلم هاي ايراني نميخوره !
    الان فكر كردي ما ، اين فيلم هايي كه اسم بردي رو نديديم ؟! ... اصلا فاصله ها مزخرف و به درد نخور و پر از ضعف ، كسي شما رو مجبور نكرده نگاهش كني . در ضمن اكثريت اينجا قبل از شما لاست و فرار از زندان و امثال اينها رو تموم كردن ...

نميدونم چرا جديدا مد شده هر كي مياد كل فيلم رو زير و رو ميكنه يه سوتي ازش گير مياره بعدش مياد ميگه عمرا ديگه اين سريال مزخرف رو نگاه كنم وقتي لاست و فرار از زندان و ... هست
    من هنوز خودم فرار از زندان نگاه نكردم.پس يعني اينكه وقت نكردم! پيشنهاد منم اينكه هر كسي وقت كرد اول اونارو ببينه

دوما شما لاست رو زودتر از من تموم كردي؟ از كجا مي دوني؟... اينم از اون حرف هاتون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

وحید خیلی باحال بود فیلم صحنه دار نگاه میکرد

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من هنوز خودم فرار از زندان نگاه نكردم.پس يعني اينكه وقت نكردم! پيشنهاد منم اينكه هر كسي وقت كرد اول اونارو ببينه

دوما شما لاست رو زودتر از من تموم كردي؟ از كجا مي دوني؟... اينم از اون حرف هاتون
    منظورم اين بود فقط خودت رو نبين و چون يه سريال خارجي ديدي الكي كلاس نزار كه خيلي هاي ديگه كه دارن همين فاصله هارو ميبينن از شما بيشتر سريال خارجي ديدن ...

11. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به عنوان يك دانشجو بدجوري بهم برخورد! يعني دانشجو به اين احمقي و سادگي پيدا ميشه؟ چرا سعيد با يكي از همكلاسيها يا هم دانشگاهياش دوست نشده؟ دختر قحطي بوده؟

رفتار سعيد بيشتر به يك پسر دبيرستاني يا تحصيل نكرده ساده ميخوره نه دانشجو !

13. 3 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورم اين بود فقط خودت رو نبين و چون يه سريال خارجي ديدي الكي كلاس نزار كه خيلي هاي ديگه كه دارن همين فاصله هارو ميبينن از شما بيشتر سريال خارجي ديدن ...

چه ربطي به كلاس داره؟
    يك كلام ختم كلام وقت ندارم
    ------
    البته ملي هم نگاه مي كنم

مثلا:
    زير هشت=سيروس مقدم
    حداقل كاراش بچه بازي نيست
    اگه اينو جواب من دادي يعني كارت درسته { چرا هر كي اسمش ايرانيه بده؟} ساسان الان بده چرا؟ چرا از همون اول بايد همچي معلوم باشه. فكر كردن حالا كه اسم ايراني رو داخل فيلم بد نشون دادن مردم ديگه نمي رن اسم ايراني رو بچه هاشن بزارن... تكرار مي كنم حالم بهم مي خوره از سياستشون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

واقعا متاسفم براشون
    باید بهت یه بیست طلایی بدن
    اگه یه حرف درست حسابی تو تاپیک باشه همینه

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

تكرار مي كنم حالم بهم مي خوره از سياستشون
    تکبیر!!!!!!!!!!1

16. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •