مگه ديوونه هستم هر وقت لاست . فرار از زندان . 24 . و... وجود دارن بيام اين سريال مزخرف رو نگاه كنم
ما خودمون واقعيت رو مي دونيم لازم نيست اين همه خرج كنند و به مردم بفهمونند. اينا مردم رو خر فرض كردند
واقعا متاسفم براشون![]()
مگه ديوونه هستم هر وقت لاست . فرار از زندان . 24 . و... وجود دارن بيام اين سريال مزخرف رو نگاه كنم
ما خودمون واقعيت رو مي دونيم لازم نيست اين همه خرج كنند و به مردم بفهمونند. اينا مردم رو خر فرض كردند
واقعا متاسفم براشون![]()
این سریال هایی که اسمش رو اوردی هم دیدیم عزیز
شما اصلا تو بحث نقد نیستی که داری اینا رو با اونا مقایسه میکنی
قبلا هم گفتم چیمون یکیه ؟ که سینما و فیلم سازیمون یکی باشه ؟
جدا جای تاسف داره که هر کی از راه میرسه همین 4 تا title که خیلی بزرگ هم هستن رو میگذاره تو ظرف مقایسه
سختته نبین
حق توهین نداری
یکی دیگه از دوستانمون هم گفتن هر کسی سریال های ایرانی و حتی خارجی رو برای یک چیزی و یک هدفی میبینه
Last edited by pedram_sad; 22-07-2010 at 13:17.
من كه اينو با اون مقايسه نكردم به دوستان گفتم هر كي وقتش كمه و نمي تونه همه رو ببينه بهتره برو لاست . فرار از زندان و... رو بببينههمه كه نمي تونند تمام سريال ها رو ببينند تازه خيلي ها هم نمي دونند لاست وجود داره و گرنه نميان اين سريال رو ببينند
![]()
فهميديم لاست و فرار از زندان و 24 هم ديدي و كلاست به فيلم هاي ايراني نميخوره !تازه خيلي ها هم نمي دونند لاست وجود داره و گرنه نميان اين سريال رو ببينند
الان فكر كردي ما ، اين فيلم هايي كه اسم بردي رو نديديم ؟! ... اصلا فاصله ها مزخرف و به درد نخور و پر از ضعف ، كسي شما رو مجبور نكرده نگاهش كني . در ضمن اكثريت اينجا قبل از شما لاست و فرار از زندان و امثال اينها رو تموم كردن ...
نميدونم چرا جديدا مد شده هر كي مياد كل فيلم رو زير و رو ميكنه يه سوتي ازش گير مياره بعدش مياد ميگه عمرا ديگه اين سريال مزخرف رو نگاه كنم وقتي لاست و فرار از زندان و ... هست![]()
من هنوز خودم فرار از زندان نگاه نكردم.پس يعني اينكه وقت نكردم! پيشنهاد منم اينكه هر كسي وقت كرد اول اونارو ببينه
دوما شما لاست رو زودتر از من تموم كردي؟ از كجا مي دوني؟... اينم از اون حرف هاتون![]()
وحید خیلی باحال بود فیلم صحنه دار نگاه میکرد
منظورم اين بود فقط خودت رو نبين و چون يه سريال خارجي ديدي الكي كلاس نزار كه خيلي هاي ديگه كه دارن همين فاصله هارو ميبينن از شما بيشتر سريال خارجي ديدن ...
به عنوان يك دانشجو بدجوري بهم برخورد! يعني دانشجو به اين احمقي و سادگي پيدا ميشه؟ چرا سعيد با يكي از همكلاسيها يا هم دانشگاهياش دوست نشده؟ دختر قحطي بوده؟
رفتار سعيد بيشتر به يك پسر دبيرستاني يا تحصيل نكرده ساده ميخوره نه دانشجو !
چه ربطي به كلاس داره؟
يك كلام ختم كلام وقت ندارم![]()
------
البته ملي هم نگاه مي كنم
مثلا:
زير هشت=سيروس مقدم
حداقل كاراش بچه بازي نيست
اگه اينو جواب من دادي يعني كارت درسته { چرا هر كي اسمش ايرانيه بده؟} ساسان الان بدهچرا؟ چرا از همون اول بايد همچي معلوم باشه. فكر كردن حالا كه اسم ايراني رو داخل فيلم بد نشون دادن مردم ديگه نمي رن اسم ايراني رو بچه هاشن بزارن... تكرار مي كنم حالم بهم مي خوره از سياستشون
![]()
باید بهت یه بیست طلایی بدنمگه ديوونه هستم هر وقت لاست . فرار از زندان . 24 . و... وجود دارن بيام اين سريال مزخرف رو نگاه كنم
واقعا متاسفم براشون![]()
اگه یه حرف درست حسابی تو تاپیک باشه همینه
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
تکبیر!!!!!!!!!!1تكرار مي كنم حالم بهم مي خوره از سياستشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)