سلوم به دوستان من pes بازه طوفانیم .تازگیم ps3 گرفتم هنوزم fifa بازی نکردم یه سوال داشتم خدا پیغمبری بگید ارزششو داره من fifa11 برای ps3 بگیرم یا نه؟؟؟
سلوم به دوستان من pes بازه طوفانیم .تازگیم ps3 گرفتم هنوزم fifa بازی نکردم یه سوال داشتم خدا پیغمبری بگید ارزششو داره من fifa11 برای ps3 بگیرم یا نه؟؟؟
Last edited by omid07; 24-07-2010 at 11:24.
من که نفهمیدم شما چی گفتی!!!!سلوم به دوستان من pes ازم طوفانی .تازگیم ps3 گرفتم هنوزم fifa بازی نکردم یه سوال داشتم خدا پیغمبری بگید ارزششو داره من fifa11 رای ps3 بگیرم یا نه؟؟؟
ولی در مورد ارزش فیفا مطمئن باش که 100% ارزشش رو داره
حداقلش میدونی که نسبت به یک سری از بازی ها شباهت بیشتری به فوتبال واقعی داره
سلام
شما یک دستگاه ps3 گرفتید حالا دارید واسه ارزش یه بازی 5 تومنی سوال می کنید !!!!!!
واقعا من که نفهمیدم در کل منظورتون چی بود
در ضمن هنوز که بازی منتشر نشده شما میگید بگیرم یا نه شاید تا روز انتشار اتفاقاتی رخ بده که فکرشو نکرده باشی (اتفاقات درون زندگی )
ولی اینو بگم شرکت EA حداقل واسه PS3 , XBOX 360 این رو اثبات کرده که بهترین بازیا رو تولید می کنه و سال به سال پیشرفت بیشتری می کنه
بستگي داره سال ديگه بازم بتونن اينقدري بازي رو پيشرفت كه نسبت به نسخه PC برتري محسوسي داشته باشه و فروش نسخه كنسولي زياد دچار مشكل نشه!برای نسخه ی 2011 کنسول و احتمالا نسخه ی 2012 کامیپوتر.
+
يه مصاحبه با ديويد راتر داششتم الان مي خوندم كه چيزاي جالبي گفته
در مورد بازي FIFA World Cup گفته بود كه اون بازي FIFA 10.25 ميشه حسابش كرد با اينكه تو اون بازي شاهد روون تر بودن انيميشن ها و خيلي بهتر شدن گرافيك بازي بوديم.
همچنين صحبت از نبرد ها فيزيكي 360 درجه براي تصاحب مقعيت ها شده و اينكه الان تقابل فيزيكي بازيكنا مشهود تره. و اين كدي الان معرفي كردن اولين كد بازي هستش كه به صورت عمومي نمايش داده شده و بزرگ ترين ويژگيش همين موضوع 360 درجه هستش كه امسال full 360 degree رو در بازي داريم بصوريكه راتر گفته كاملا 360 درجه يعني اينكه در هر جهتي ميشه حركت كرد و شاهد تاثيرات بازيكن رو بازيكن هستيم و اينكه شما واقعا ميتونيد اينو حس كنيد كه توپ رو تو ميدون از يه نقطه به نقطه ي ديگه ميفرستين.
الان بيشتر پيش نمايش ها رو كه از اين كد جديد FIFA 11 ميخونم همگي به اين نكته اشاره كردن كه هوش مصنوعي بازيكنان تحت اختيار CPU خيلي بهتر شده و درك بهتري از شرايط دارن. ديويد راتر يه موضوع خيلي جالب رو در اين مورد ميگه, مثلا تو بازي بازيكن تحت اختيار CPU بر اين اساس پاس ميده: پاس در اينجا موفقيت آميزه يا پاس با شكت مواجه ميشه و يا اينكه درصد موفقيت پاس مثلا 25 درصد هست ولي ممكن موقعيت ايجاد كنه يعني CPU ريسك ميكنه. مثه كاري كه همه ي ما تو دادن پاس هاي بلند انجام ميديم و اين موضوع واقعا حيرت انگيزه كه CPU ريسكي بازي كنه!!
اينم متن كامل مصاحبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی 5 تومنی برای ps3!مگه ps3 کپی خور شده!شما یک دستگاه ps3 گرفتید حالا دارید واسه ارزش یه بازی 5 تومنی سوال می کنید !!!!!!
سلام
اینجا جاش نیست ولی چون سوال کردی جواب میدم
میتونی یه سر به فروشگاه های معروف اینترنتی بزنی من فیفا10 رو 4500 هم دیدم
بابا این امکان نداره شما حتما 45000 هزار تومان را دیدی 4500 تومان!
بازی Xbox 360 را نمیگم ها PS3 را میگم!
فكر ميكنم اين تصاوير جديد باشه.....
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
دوست عزیز بازی های PS3 بسته به انصاف فروشندست
همین FIFA 10 رو الان با قیمت 42 میفروشن
اگه دست دوم بخوای تا 25 هست
ایشون گفتن FIFA 11 که مطمنا در بدو ورودش به ایران دوروبره 65 تا 70 هست
جدا از این که بازی های گردن کلفت انحصاری رو تا 110 هم میفروشن
برای این بازی دمو قابل بازی کردن میاد یا باید منتظر خود بازی بمونیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)