دوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم![]()
دوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم![]()
Last edited by abc2; 21-06-2010 at 22:26.
ها خیلی فاز میدهدوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم![]()
4 بخورن
بعدشم برزیل له شه![]()
قبل جام جهانی pmc یه چیز میزایی از میذاشت از جام جهانی!!معرفی تیم ها!!
از رود گولیت مصاحبه کردن
گفت تیم ملی ما همیشه بسیار قوی شروع میکنه!!!نمونه ی آخریش همین جام ملت ها اروپا!!
ولی یهو خالی میکنه!!!بهتره که ما تیممون ملایم شروع کنه و بازی های اولی رو فقط ببره و به فکر زیاد گل زدن نباشه و یواش یواش قوی تر شیم!!!
امیدوارم که این بازی ها پیرو حرف اون باشه و نم نم قوی تر شیم!!با این تیمی که میبینم بعید میدونم زیاد بریم بالا
حالا روبن برگرده ببینیم چی میشه
آره درست گفت خداييش.گوليت خيلي فوتبال ميفهمه.
يورو 2008 من گفتم ديگه 100% قهرمانيم.هرچند فان باستن ارنج بازيه آخرو بد چيد.مثلآ بولهروز رو كنار گذاشت بجاش اون ابله هايتينگا تيم و به باد داد.اين همه فندرسار خوب گلري كرد اما اين جان هايتينگا تا اومد تو هي سوتي داد.رو 2 گل آخر اون مقصر بود.راه ميرفت تو زمين.بولهروز حيف شد كه كم آورد كه اين يارو اومد جاش.
دقیقا . تو یورو 08 روسیه بد شروع کرد و هلند طوفانی شروع کرد ولی وقتی بهم خوردن برعکس شد متاسفانه هلند حذف شد . تو جام جهانی 06 هم که واقعا بد شانسی آوردیم وگرنه عالی داشتیم بازی می کردین فقط هرچی میزدیم یا میگرفت دروازبان یا میخورد به تیرشونزده تا هم کارت رد و بدل شد تو اون بازی جنجالی
.
ولی واقعا جای روبن و فان نیستر روی خالیه به نظر من تک مهاجمون باید فان نیستروی میبود و فان پرسی و بقیه هم ساپورتش میکردن .
راستی کسی میدونه روبن میتونه بازی بعد بازی کنه یا نه (یا بازیهای بعد تر) ؟
اینم ماسک ترسناک یکی از طرفدارا تا حریفان ببینند و بگرخند :
هلند برای پیروزی باید از این طرفدارا بیشتر داشته تا انرژی مثبت وجود بازیکن رو فرا بگیره
محتوای مخفی:
Last edited by abc2; 22-06-2010 at 21:01.
این محتوا مخفیت خیلی با حال بود حال داد کاش برا خودم بودن . در ضمن برای تیم هلند آرزوی موفقیت دارم
[IMG]file:///D:/Users/Javad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///D:/Users/Javad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این ایتالیا خیلی موزماره هاولی باکی نیست تیمی که برای قهرمانی خیز برداشته هیچی جلوشو نمیگیره
حالا فعلن بازی با کامرون رو پیش بینی کنیم ، خدا کنه هلند از همین بازی فوتبال زیباش رو ارایه بده
بچه ها نتیجه بازی با کامرون رو چند تا پیش بینی می کنید ؟ من که فکر کنم از همین بازی پای ستاره هامون به گل های زیبا باز بشه![]()
از تیم پیرمردا بخاری بلند نمیشه خیالتون راحت همشون داغونن
پیش بینی من برا کامرون 2 - هیچ هست . اگه روبن تو بازی باشه 3 - هیچ .![]()
اگه کامرون مثل بازی با ژاپن و دانمارک باشه من میگم 3-4 تا از هلند میخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)