تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 298 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

به نظر امشب دوباره این تصاویر رو می بینیم شاید چند بار !!!
    به امید هشت تایی هاش

2. 2 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

4. 2 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

جای میشاییل بالاک خیلی خالیه

6. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

نمایی زیبا از ورزشگاه آفریقای جنوبی بعد از پیروزی آلمان بر استرالیا

8. این کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

10. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به امید قهرمانی آلمان

12. 2 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

حدس بزنید این تصویر کدام بازیکن آلمان است؟

14. این کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آلمانی ها براي كودكان بي ‌بضاعت آفریقای جنوبی بليت خريدند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ارسما تايمز، ژرمن‌ ها به منظور از حمايت از كودكاني كه در شهر ‌هاي دوربان،‌ پورت ‌اليزابت و ژوهانسبورگ خواهان حضور در ورزشگاه براي تماشاي بازي تيم آلمان در جام‌ جهاني هستند 300 بليت مسابقه هر ديدار را خريداري كردند.
    هارالد اشتنگر، سخنگوي تيم آلمان اظهار داشت : اين اقدام به جهت برآورده شدن آرزوي تماشاي بازي توسط كودكاني كه از لحاظ اقتصادي در شرايط مطلوبي نيستند انجام شده است. ما اميدواريم آنها در هنگام بازي‌ هاي تيم آلمان از اين راه به همراه معلمين خود خرسند شود.
    اين مقام افزود : از طرف آنان هزينه خورد و خوراك اين كودكان و نيز وسيله حمل و نقل شان تامين شده است.

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

الیور بیرهوف : هر 23 بازیکن آلمان آماده بازی با استرالیا هستند

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال آلمان الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه با خبرنگاران گفت : تمام بازیکن آلمان آماده بازی با استرالیا هستند.
    بیرهوف گفت : بعد از انجام تمرینات بسیار خوبی که اعضای تیم پس از ورود به آفریقای جنوبی پشت سر گذاشتند الان همه 23 بازیکنان آلمان چه از نظر فیزیکی و چه از نظر تکنیکی کاملا آماده اولین بازی خود در مقابل استرالیا هستند.

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

اولين روز جام جهاني در آلمان با اعتراض شديد صد ها کارمند همراه شد

خبرگذاری ایرنا : اولين روز جام جهاني 2010 در آلمان با اعتراض شديد صدها کارمند که به اميد تماشاي اين مسابقات از طريق اينترنت بر سرکارهاي خود حاضر شده بودند، همراه شد.
    شبکه تلويزيوني ARD آلمان وعده داده بود که اين مسابقات را بصورت زنده بر روي اينترنت پخش کند و کارمندان آلماني که بخشي از ساعت کاري شان با اين مسابقات همزمان شده بود، به اميد تماشاي اين مسابقات از اين طريق از گرفتن مرخصي خودداري کرده و در ادارات و سازمان هاي خود حاضر شده بودند.
    اين در حالي است که آنان همزمان با شروع مسابقات با پيامي بر روي تارنماي اين شبکه مواجه شدند مبني بر اينکه سرور دچار مشکل شده و قادر به پخش اين مسابقات نيست.
    اين علاقمندان متعصب فوتبال به دنبال دريافت اين پيام با درج مطالب اعتراضي و تماس هاي تلفني به اين خلف وعده مسوولان شبکه، اعتراض کردند. به نظر مي رسد که به علت هجوم گسترده طرفداران فوتبال براي تماشاي اين مسابقات سرور اين شبکه قادر به پاسخ به مراجعين نشده و سقوط کرده است.
    اولين مسابقه جام جهاني در ساعت 18:30 به وقت تهران آغاز شد که حدود ساعت 16 در آلمان بود و حدود يک ساعت از ساعت کاري کارکنان برخي شرکت ها و سازمان ها تداخل پيدا کرد.
    اين در حالي است که مسابقه تيم ملي فوتبال آلمان در روز يکشنبه آينده بيشتر با ساعت کاري آلمان ها تداخل پيدا مي کند و مديران مدارس و شرکت ها را نگران کرده است.

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

سامی خدیرا : جای خالی میشائیل بالاک در جام جهانی را پر می‌ کنم

سایت گل : با آن که بار سنگین جانشینی میشاییل بالاک، کاپیتان مصدوم آلمان روی دوش سامی خدیرا (خضیره) است، اما او کمبودی در زمینه اعتماد به نفس ندارد : به این جا آمده ‌ایم تا به دستاوردی ویژه برسیم. می‌ خواهیم به دنیا نشان دهیم که می‌ توانیم خوب فوتبال بازی کنیم.
    خدیرا 23 ساله که پدری تونسی و مادری آلمانی دارد، تنها پنج بازی ملی در کارنامه دارد اما به دلیل شخصیتش توجه‌ ها را در باشگاه اشتوتگارت و تیم ملی آلمان جلب کرده است. او در بازی‌ های دوستانه آلمان تاثیرگذار بود و می‌ خواهد این فرم را در بازی اول گروه D مقابل استرالیا تکرار کند : استرالیایی‌ ها دفاع بسیار موثری دارند، به شکلی ویژه فشرده بازی می‌ کنند و در نبرد های انفرادی قدرتمند هستند. اگر مقابل آنها کند بازی کنید، دچار مشکل می‌ شوید. باید مراقب باشید و نباید آنها را دست کم بگیرید. ما هرگز چنین کاری نمی ‌کنیم چون کاملا تمرکز کرده‌ایم و قصد داریم با سرعت بالا بازی کنیم.
    با توجه به تکنیک و قدرت بازی‌ خوانی این هافبک دفاعی، او باید در کنار باستین شواین‌ اشتایگر سرعت بازی را تنظیم کند. این نقش کاملا برازنده این هافبک آگاه از نظر تاکتیکی است، بازیکنی که در اولین فصل حضور حرفه ‌ای‌اش در فوتبال، تاثیری بسیار زیاد در قهرمانی اشتوتگارت در فصل 2007-2006 داشت. او می‌گوید : تنها من نیستم که در ترومپت خواهم نواخت. اما از دیکته کردن بازی و داشتن نقش پیوند دفاع و حمله لذت می‌ برم.
    یواخیم لو مشتاق است که استرالیا را ببرد، اما آیا جای خالی بالاک حس خواهد شد؟
    خدیرامی‌ گوید : نبود میشاییل به ما بسیار ضربه زد، اما نباید دیگر اندوه این مساله را داشته باشیم. اعتقاد دارم من و باستین مقابل بوسنی به خوبی جای او را پر کردیم.
    آلمان آن بازی را سه بر یک برد و سپس به آفریقای جنوبی پرواز کرد. خدیرا در پایان می‌گوید : همه ما آماده پذیرش مسئولیت هستیم. روشن است که بازیکنی مانند بالاک به راحتی قابل جانشینی نیست، به ویژه از نظر شخصیتی. اما متقاعد شده‌ ام که می‌ توانیم آن قدر با شور و اشتیاق بازی کنیم که جای خالی او را چندان حس نکنیم.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

آنگلا مرکل : آلمان 2 بر 0 استراليا را شکست خواهد داد

به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران و به نقل از بيلد،صدر اعظم آلمان امروز در مصاحبه اي درباره تيم ملی فوتبال آلمان صحبت کرد و درباره برنامه های دولت آلمان درباره حضور اين تيم در جام جهانی سخن گفت.
    ما از شش ماه پيش،آمادگی های لازم برای حضور تيم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی را انجام داده ايم و اميدواريم که تيم ملی آلمان در جام جهانی 2010 بتواند نتايج خوبی کسب کند،البته من کارشناس فوتبال نيستم و نظر دادن درباره عملکرد تيم ملی فوتبال آلمان برای من سخت باشد،من فکر ميکنم که در بازی مقابل استراليا،ما بتوانيم 2 بر 0 آنها را شکست دهيم.
    به نظر من بازيهای اول و استارت اوليه در جام جهانی بسيار مهم است،مصدوميت ميشائيل بالاک،ضربه بزرگی به تيم ملی فوتبال آلمان زد و بالاک ميتوانست روحيه زيادی به بازيکنان تيم بدهد،در هر صورت اميدواريم که بتوانيم نتايج خوبی کسب کنيم.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

لوکاس پودولسکی : منتظر درخشش میروسلاو کلوزه در جام جهانی باشید

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت اسپورتینگ لایف لوکاس پودولسکی بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان گفت : منتظر درخشش کلوزه در جام جهانی باشید.
    پودولسکی به خبرنگاران گفت : درست است که میرو در این فصل فقط سه گل برای بایرن به ثمر رسانده و بیشتر فصل را نیمکت نشین بوده و با روحیه ای که از کلوزه سراغ دارم مطمئن هستم که او در جام جهانی خواهد درخشید.
    وی افزود : کلوزه همیشه برای آلمان مفید بوده و با توجه به تلاش و تمریناتی که این اواخر از او دیده ام مطمئنم که او دوباره و مثل جام های جهانی گذشته خواهد درخشید.
    پودولسکی در مورد بازی با اسنرالیا گفت : من به خوبی تمرین کرده ام و کاملا آماده مسابقه هستم و خوشجالم که بالاخره زمان بازی با استرالیا فرا رسید.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

پیم وربيك : راه شكست دادن تیم ملی فوتبال آلمان را مي ‌دانم

خبرگزاري فارس : سرمربي تيم ملي فوتبال استراليا گفت با توجه به شناخت زيادي كه از آلمان دارم راه غلبه بر اين حريف سرسخت را مي ‌دانم.
    پيم وربيك در آستانه بازي امشب با ژرمن ‌ها در حالي كه با تلويزيون كشورش سخن مي‌گفت، افزود : من يك هلندي هستم و هلندي ‌ها به سبب رقابت هميشگي و همسايگي هميشه به جزئيات ژرمن‌ ها واقف هستند. مي‌ دانم چگونه با تيمي كه يواخيم لو ساخته است، بايد با استفاده از نفرات خود مبارزه و تلاش كنم. اميدوارم با حمايت هواداران ‌خود در پايان اين مسابقه تيمي كه از زمين خوشحال خارج مي‌ شود ما باشيم.

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

يواخيم لو : تركيب آلمان در بازي با تیم استراليا کاملا مشخص است

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر يواخيم لو در آستانه بازي امشب با كانگورها اظهار داشت : تركيب اصلي اين تيم در بازي‌ هاي تداركاتي مقابل مجارستان و بوسني مشخص شده و تلاشي براي ايجاد تغييري در ارنج تيمم ندارم.
    مربي 50 ساله افزود: بازيكنان تيم ملي آلمان در شرايط مطلوب براي رويارويي نخست خود در جام جهاني هستند.

16. 3 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

18. 2 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دعا کنید روز خوب آلمان باشه

20. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •