تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 57 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

پروفشنال sailor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچها منم سریه F خریدم !!

F11 NFX/H ، در یک کلام عالیه ! سوالی بود در خدمتم .
    پويا عزيز به جمع F11 NFX/H داران خوش اومدي مباركه از كار كردن با اين لپ تاپ لذت خواهي برد

بيشتر اين شكايت هايي كه ميشه من تو اين دستگاه نديدم نويز ، هنگ كردن ، اجرا نكردن فايل تصويري با كيفيت بلوري وغيره ، صداي زياد فن

تنها مورد گرم كردن كه اون هم در موقع اجراي بازي تا 70 درجه سانتي گراد دماي CPU بالا مي ره كه فكر مي كنم ساختار اين CPUها همينه
    راستي چند گرفتي من حدود دو ماه پيش 1550000 گرفتم

پروفشنال sailor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببخشید دوتا پست پشت سر هم دادم
    یادم رفت سوالم رو بپرسم

میخواستم بدونم تهیه دیسک ریکاوری چقدر مهم هست
    و اینکه برای گرفتن دیسک ریکاوری از کدوم روش باید اقدام کنم .
    VAIO Recovery Center --- Create Recovery discs --- Create Recovery discs using 4 recordable DVD
    یا
    VAIO Recovery Center --- Create Recovery discs --- Create Recovery discs using 2 recordable DVD DL
    یا
    VAIO Recovery Center --- Windows Backup and Restore --- Create system image --- on one or more DVD

لطفا اگه امکان داره همه این موارد رو توضیح بدید به چه دردی میخوره
    و یه چیز دیگه
    بدنه رویه لپ تاپ خیلی زود کثیف میشه چیزی هست که بچسبونی روش تا اثر انگشت روش نیفته
    یا اینکه ماده ای که بزنی زود تمیز بشه

موفق باشید ...

اولا حتما اين دیسک ریکاوری ها را بگير و اگه مي توني يك كپي مجازي هم رو هاردت و يا هارد اكسترنال داشته باش
    دوما موارد اول ودوم مربوط به نوع DVD هاست كه اگه معمولي باشه 4 تا لازمه و اگه دولايه باشه 2 عدد لازمه و به احتمال زياد DVD هاي شما هم معموليه
    موردآخري هم يك كپي از سيستم Backup and Restore شماست كه اگه خداي ناكرده فايل هاي روي هاردت از بين رفت با اين ها مي توني سيستمو برگردوني به روز اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا مثل اینکه این NFX/H خیلی کمیابه !! من به زور پیدا کردم 1,600 .

اره نکته اصلی همینه که صدای فنو و نویز شکایتهای دیگه بچه هارو تو این لبتاب ندیدم اصلا .

USA دیگه

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

والا مثل اینکه این NFX/H خیلی کمیابه !! من به زور پیدا کردم 1,600 .

اره نکته اصلی همینه که صدای فنو و نویز شکایتهای دیگه بچه هارو تو این لبتاب ندیدم اصلا .

USA دیگه
    اگه کسی تجربی با این لپ تاپ ها کار کنه،می فهمه که اصلا این مشکل ها نیست و یه عده قلیل چون ... جو سازی می کنند
    من F115 دارم
    مثل گلابی داره کار می کنه!!
    واقعا لذت بخشه!!!

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

دوستان سری f دار، آیا لپ تاپ شما هم صدای فنش انقد زیاده؟
    واسه من در حالتی که هیچ کاری نمیکنی که صداش قابل شنیدن، اما وقتی ی برنامه ساده رو ران میکنی میشه گف صداش خیلی میره بالا، نمیدونم این عادیه یا نه؟ چه کنم؟
    بایوس رو آپدیت کنید

5. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

اگه کسی تجربی با این لپ تاپ ها کار کنه،می فهمه که اصلا این مشکل ها نیست و یه عده قلیل چون ... جو سازی می کنند
    من F115 دارم
    واقعا لذت بخشه!!!
    چرا دوست عزیز این سری صدای فنش زیاده ، اگه یه سرچ تو اینترنت بکنی متوجه می شی که واقعا اینجوری هست ، من خودم F115FM دارم و صدای فنش زیاده ولی خوب حالا یکی مثل شما شاید اصلا این موضوع به چشش نیاد ولی یکی مثل من خیلی بهش توجه می کنم .
    Last edited by sarah55; 02-08-2010 at 14:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من F115 دارم
    واقعا لذت بخشه!!!
    مال من هم مثل سیب کار می کنه !
    از شوخی بگذریم لبتاب من تا به امروز هیچ مشکل غیر عادی نداشته و دلیل این همه شلوغ کاری رو نمی تونم درک کنم ، یه سوال اگه سری f سونی مشکل داره چرا اینقدر پرفروشه؟ چرا f115 رو گرون می فروشن مگه مشکل دار نیست؟

البته باید یک توضیح مختصر بدم لبتاب در حالت فول لود گرمایی زیادی از خودش تولید می کنه که فن این دستگاه به خوبی از عهده این گرما برمیاد ، ولی اگه حواستون نباشه و جلوی تهویه هوای لبتاب رو بگرین این گرما میتونه کیبرد رو ذوب کنه به همین سادگی !

پس اگه می خواد با سری f سونی مشکل نداشته باشید بهتره همیشه حواستون باشه که تهویه درست صورت بگیره و همچنین سعی کنید از کول پد استفاده کنید البته خودم کول پد ندارم چون اهل بازی نیستم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

چرا دوست عزیز این سری صدای فنش زیاده ، اگه یه سرچ تو اینترنت بکنی متوجه می شی که واقعا اینجوری هست ، من خودم F115FM دارم و صدای فنش زیاده .
    بله دوست خیلی عزیز!!
    صدای فن زیاده،ولی با این مشخصاتی که یه لپ تاپ داره،این عادیه!
    CPU celeron که نیست هیچ صدایی در نیاد ازش!
    شاید مثل 1558 دل خوبه که فنش هر وقت بخواد کار می کنه و لپ تاپ دائم داغه!
    ای خدا! فن کار می کنه:چرا کار می کنه صداش زیاده!
    فن کار نمی کنه: چرا کار نمی کنه،داغ کرد

ولی واقعا اگه تهویه رو خوب بر قرار کنید هیچ گرم شدن و صدایی در کار نیست!
    من خودم 2 تا پایه درست کرد طوری که لپ تاپ 10 سانتی متر از زمین فاصله دارهو اصلا گرم نمی شه!!!کول پدم چون می گفتن گرد و غبار وارد لپ تاپ می کنه و برق مادربرد رو هی استفاده میکنه و آسیب می رسونه نخریدم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مال من هم مثل سیب کار می کنه !
    از شوخی بگذریم لبتاب من تا به امروز هیچ مشکل غیر عادی نداشته و دلیل این همه شلوغ کاری رو نمی تونم درک کنم ، یه سوال اگه سری f سونی مشکل داره چرا اینقدر پرفروشه؟ چرا f115 رو گرون می فروشن مگه مشکل دار نیست؟

البته باید یک توضیح مختصر بدم لبتاب در حالت فول لود گرمایی زیادی از خودش تولید می کنه که فن این دستگاه به خوبی از عهده این گرما برمیاد ، ولی اگه حواستون نباشه و جلوی تهویه هوای لبتاب رو بگرین این گرما میتونه کیبرد رو ذوب کنه به همین سادگی !

پس اگه می خواد با سری f سونی مشکل نداشته باشید بهتره همیشه حواستون باشه که تهویه درست صورت بگیره و همچنین سعی کنید از کول پد استفاده کنید البته خودم کول پد ندارم چون اهل بازی نیستم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
    در کل هیچ لپ تاپی بدون عیب و نقص نیست ، F115FM هم از نظر کانفیگ و پروسس واقعا عالیه ولی خوب تنها مشکلش همین صدای فنش هست که با این کانفیگ و با این گرمایی که تولید میشه عادیه .

10. 2 کاربر از sarah55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته دوستان من f115 ندارم، و f123 لپتاپم، به امرتات زنگ زدم گفت بیار تست کنیم...برم اونجا ببینم چی میگه ولی با توضیحاتی که میدید، مث اینکه غیر عادی نیست این صدا....تعجب من از این بود که دیشب یه بازی ساده( بیلیارد) ران کردم و حس کردم صدای فن زیاده....

داره خودمونی میشه KATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض lp

سلام دوستان
    آخرين قيمت F115 چنده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •