ایول نورتون
وقتی میخواستم ازحالت زیپ خارجش کنم ویروسه فایلو گرفت
اینم فایل که دیگه ویروس نداره
![]()
ایول نورتون
وقتی میخواستم ازحالت زیپ خارجش کنم ویروسه فایلو گرفت
اینم فایل که دیگه ویروس نداره
![]()
kasper pure شناختش .
نتیجه ی عالی بود.
دیتابیس و سرعت آپدیت آنتی ویروس و کم اشغال کردن رم و سی پی یو همه یک طرف.
اما...
Disinfection کردن فایل های آلوده به تنهایی یک طرف قضیه است.
راستی غریبه جان. اگر بتونی فایل رو بعد از گدزدایی در virustotal اسکن کنی و نتیجه رو اینجا بزاری ممنون میشم. هر چند که فکر نکنم کد آلوده ای باقی مونده باشه اما بعنوان یک سند لازمه.
فعلا نورتون موفق ترین آنتی ویروس بوده.
کسپرسکی, بیت دفندر و ناد32 و مک آفی هم اگر در تست شرکت کند عالی میشه.
دوستان بخاطر خودتون هم که شده شرکت کنید و نتیجه ها رو با همه تقسیم کنید تا واقعیت مشخص بشه.
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
دوست عزیز 2 صفحه قبل رو مرور کن و بخون. بحث بر سر شناختنش نیست . همه آنتی ویروسها میشناسن.
بحث بر سر Disinfection یا گندزدایی کد آلوده ی ویروس از داخل فایل های سالم است.![]()
قبل از اسکن
بعد از اسکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غریبه جان ممنون.
اما این 2 نتیجه ی اسکن در VirusTotal امضاهای دیجیتالیش با فایلی که من الان دارم یعنی infected.exe یکی نیست.
شما احتمالا وقتی خواستی اسکن بکنی show last report رو زدی. شما باید از اول فایل رو اسکن بکنی و از اسکن هایی که قبلا کس دیگه ای استفاده کرده, استفاده نکنی.
ممنون.![]()
یه خواهش از تمام دوستان (drhaniball عزیز لطفا به پست اول تاپیک اینم اضافه کنید)
لطفا فایلهارو در آدرس :
آپ کنید ، هم مستقیمه ، هم مشکلی که بعضی از کاربرا با 4shared دارن رو نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
نتیجه بعد از اسکن فایل با کسپر:این فایل Exe سالم هست اما fujacks بهش تزریق شده. حالا این یک نمونه واقعی هست
![]()
Last edited by Dreamland; 24-06-2010 at 16:43.
Dreamland عزیز مرسی.
اسم آنتی ویروس رو یادت رفته بنویسی. با چی اسکن کردی؟
این طور که معلومه آنتی ویروس در Disinfection کردن کد آلوده موفق بوده؟ اگر اشتباه میکنم توضیح بده.
ممنون![]()
Ava UK جان مثل همیشه با کسپر 2011
کاملا حق با شماست
سلام
دوستان من هر کار کردم نتونستم یه عکس درست و حسابی از نتیجه کار بزارم اینجا اما یه توضیح میدم و اگه تونستم تا فردا عکس هم
میزارم ، بعد از اسکن درخواست پاک سازی رو دادم که جی دیتا هم انجام داد و بعدش هم اجراش کردم که اجرا شد ، پیام بالای صفحه
این هستش Massege Cracker و یه سری عبارات دیگه که و چند تا کادر خالی و در پایین صفحه هم کلمه abut بصورت بزرگ و آبی رنگ
نوشته شده ، دوستان ما رو ببخشید . قضاوت با اساتید محترم
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
Last edited by amir.7; 24-06-2010 at 17:00.
مرسی امیر جان که آزمایش کردی
نتیجه با توضیحاتی که دادی مثبت بوده و آنتی ویروس تونسته با استفاده از انجین بیت دفندر کد آلوده رو از توش پاک کنه. چون Avast رو که یکی از انجین های G-Data هست آزمایش کردم نتونست.
اگر G-Data نمیتونست کدهای آلوده رو از توش پاک کنه اصلا فایلی برای شما نمیموند که بخواید اجراش کنید. کل فایل رو میفرستاد به قرنطینه. اما بعد از پاک کردن کد های آلوده شما فایلی اصلی به اسم infected.exe را داشتی که تونستی اجراش بکنی.
پس تا اینجا آنتی ویروسهایی که قادر به Disinfect کردن کدهای آلوده به ویروس در فایل های سالم بودند میشند...
Norton
Kaspersky
G-DATA
BitDefender
Dr.Web Antivirus
اونهایی هم که تا حالا موفق نبودند و فایل سالم را کاملا پاک کردند عبارتند از ...
Avira Antivir
Avast Antivirus
بقیه ی آنتی ویروسها هم اگر شرکت بکنند بهتر میشه و نتیجه کاملی را در این انجمن خواهیم داشت.
ویرایش> دکتر وب هم به لیست بالا اضافه شد.
Last edited by Ava UK; 24-06-2010 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)