-اره حق با شماست چك كردم الان ديدم بعد كاهش قيمت در 40 اينچ c6900 نوبت c650 شده واقعا عاليه و خوشحال كننده براي اونهايي كه دنبال اين مدل هستند
-در انتخابش شك نكنيد
-اره حق با شماست چك كردم الان ديدم بعد كاهش قيمت در 40 اينچ c6900 نوبت c650 شده واقعا عاليه و خوشحال كننده براي اونهايي كه دنبال اين مدل هستند
-در انتخابش شك نكنيد
-بله مدل هاي made by samsung كه بانه هستند كره اي هستند در واقع
-مدل شما دقيقا چيه؟ c650? c6900?
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
-نه نيازي به كانورت نيست تنها پسوند فايل رو به .mpg تغيير بدين عزيز
t_tanhayam عزیز بین LG 42 660 ,SAM 40 C695 با این که ازلحاظ تبلیغات LG 660سرتر مخوام بدونم واقعا کدام برندسرتر بی طرف
-سري هاي 6 سامي هميشه جز مدل هاي خيلي خوب بازار بوده مثل b650
-كنتراست فوق العاده اين پنل و همينطور امكانات خوبي كه بهمراه داره و البته قيمت امروز اون جاي هيچ شكي نميزاره براي خريد اين مدل![]()
t_tanhayam عزیز ایا سایتهای بی طرفی هست تست این 2 مدل رو انجام داده باشه
-من جايي نديدم هر دو رو تست كرده باشه ولي ميتونيد رويو هاي سايت هاي مختلف رو چك كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت c 650 چنده و این مدل چند اینچ داره؟
تفاوتش با سری b چی هست؟
Last edited by mojtaba2321; 16-11-2010 at 13:05.
-قيمت كاهش داشته الان 40c650 1350 شده
-در مورد تفاوت ها هم در همين تاپيك مفصل صحبت شده بزرگوار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه 685 دارم که اول زیرنویس فارس رو درست نشون نمیداد بعد با تغییر زبان تلوزیون به فارسی مشکل حل شد و داشتم از دیدن فیلم لذت میبردم که برق رفت و بعد از وصل شدن دوباره برق با اینکه منوی تلوزیون فارسی بود ولی باز هم زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه(غورباقه؟)نشون میده!!! چیکارش کنم؟
چندباری هم زبون این زبون بسته رو از فارسی به انگلیسی و بر عکس تغییر دادم ولی موثر نبود
Last edited by lucky_luke; 18-11-2010 at 01:13.
-عجب توي منوي tools وقتي روي media player هستين هم زبان رو تغيير دادين به فارسي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)