تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 36 اولاول ... 25313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

......نه بابا ........بین دفاع فیکس چلسی اینطوریه :

اشلی کول---- جان تری----الکس----ایوانویچ

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

کسی میدونه بازی سوپر کاپ بین بارسلونا و سویا کیه؟

من شنیدم تو این هفته است ولی نمیدونم کیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی میدونه بازی سوپر کاپ بین بارسلونا و سویا کیه؟

من شنیدم تو این هفته است ولی نمیدونم کیه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوپرجام اسپانيا / سويا - بارسا
    ديدار رفت رقابتهاي فوتبال سوپرجام اسپانيا روز شنبه برگزار مي شود. در این دیدار تیم سویا قهرمان جام حذفی اسپانیا در فصل قبل میزبان بارسلونا مدافع عنوان قهرمان لیگا اسپانیا خواهد بود. دیدار برگشت دو تیم با یک هفته فاصله برگزار می شود.

پنج‌شنبه 21/05/1389

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Sevilla - Barcelona 8/14/10 9:00 PM BST
    Barcelona - Sevilla 8/21/10 9:00 PM BST

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاروالیو: می خواهم به رئال در قهرمانی کمک کنم

سایت گل- اندکی پس از اعلام خبر رسمی خریداری ریکاردو کاروالیو توسط باشگاه مادریدی، این ستاره پرتغالی در گفتگو با روزنامه مارکا از احساساتش صحبت کرد.

کاروالیو که متولد سال 1978 است، در صحبتهایی در مورد انتقالش به سانتیاگو برنابئو گفت:« این فاز از پرونده کاری ام برایم بسیار مهم است..مدتها بود که می خواستم تا دررئال مادرید بازی کنم و اکنون این آرزویم را محقق شده می بینم.»

این ستاره پرتغالی، در مورد مربی جدیدش ،ژوزه مورینیو گفت:« مورینیو هر جا که برود، موفقیت کسب خواهد کرد.او همان طور که تا اینجا نشان داده، مربی بزرگی است.ما بازیکنان کاملا به او اطمینان داریم.»

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینیستا: از اوزیل استقبال خواهیم کرد
    این بازیکن جوان را در اسپانیا بسیار می‌ستایند.
    سایت گل – آندرس اینیستا، ستاره بارسلونا گفته اگر باشگاهش مسعود اوزیل را از وردر برمن بخرد هیچ مشکلی نخواهد داشت و البته اگر او خریداری نشود هم بارسا به مشکلی برنمی‌خورد.
    صحبت‌های زیادی درباره رفتن ملی‌پوش آلمانی به بارسلونا شده و شایعات پس از آن که سسک فابرگاس گفت به بارسلونا نمی‌رود بیشتر هم شده است.
    اینیستا بر این باور است که اوزیل 21 ساله بازیکن خوبی برای بارسا خواهد بود: «پیش از جام جهانی اصلا او را نمی‌شناختم، ولی وقتی بازی او را در آلمان دیدم، با توجه به سنی که دارد متوجه شدم کیفیت و شخصیت لازم را داراست. دست من نیست که اوزیل بیاید یا نه. اگر از او استقبال خواهیم کرد. اگر نه، همان طور که هستیم ادامه خواهیم داد.»
    اما اگر بارسلونا بخواهد اوزیل را بخرد باید با رئال ماردید و منچستر یونایتد رقابت کند.
    از قرارداد اوزیل با برمن تنها یک سال مانده است.
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منچسترسیتی و پیشنهاد دستمزد 116 میلیون یورویی به زلاتان

آنها قصد خرید مهاجم سوئدی بارسا را دارند.

سایت گل- منچسترسیتی به زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم بارسلونا پیشنهاد قراردادی چهار ساله داده که در آن او هفته‌ای 607 هزار پوند دستمزد خواهد گرفت.

به این ترتیب این مهاجم سوئدی پردرآمدترین فوتبالیست دنیا خواهد شد و سالانه 29 میلیون یورو درآمد خواهد داشت که بسیار بیشتر از درآمد لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و کاکا خواهد بود.

مقامات سیتی این پیشنهاد را به مینو رایولا، مدیر برنامه‌های زلاتان ارائه داده‌اند تا نشان دهند چقدر به دنبال خرید این بازیکن 28 ساله هستند.

ایبراهیموویچ تابستان گذشته در ازای 46 میلیون یورو و ساموئل اتوئو به اینتر پیوست. هرچند گفته می‌شود این بازیکن سوئدی در کاتالونیا خوشحال نیست.

او در اینتر زیر نظر روبرتو مانچینی کار کرده و احتمالا خوشحال خواهد بود دوباره به تیم او برود.

منبعی نزدیک به زلاتان گفته است: «سیتی نشان داده چقدر دوست دارد زلاتان را داشته باشد و هرچند دستمزد او در بارسلونا عالی است، اما این پیشنهاد از جنس دیگری است و بسیار فراتر از حقوق او در بارسا است. این پیشنهاد باعث شده او بسیار فکر کند، به ویژه این که از حضور در بارسلونا هم خیلی خوشحال نیست. این انگاره که بخشی از ساختن تیمی بزرگ باشد که قرار است بهترین‌ها را در اروپا به چالش بیندازد هم بسیار جذاب است. سیتی باید با بارسلونا به توافق برسد، اما احساس می‌کنم انتقال او با سرعت خوبی اتفاق خواهد افتاد.»

کد:
    2010/8/13

زلاتان از تعهدش به بارسلونا می گوید

مهاجم سوئدی برنامه ای برای ترک رفتن بارسلونا ندارد.

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی باشگاه بارسلونا تصمیمی برای ترک باشگاه کاتالان در بازار نقل و انتقالات تابستانی ندارد. این در حالی است که تیمهایی از جمله میلان و سیتی خواهان به خدمت گرفتن او هستند.

این ستاره سوئدی تابستان سال گذشته و با قراردادی 5 ساله از اینتر به بارسا پیوست.

زلاتان در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس منتشر شد، گفت: «هر روز اخباری مبنی بر انتقال من به تیم جدیدی به گوش می رسد. البته از ابراز تمایل سران تیمهای مختلف برای به خدمت گرفتنم بسیار خوشحالم ولی هنوز 4 سال دیگر از قرارداد من با بارسا باقی است و تصمیمی برای ترک بهترین تیم دنیا ندارم.»

زلاتان ادامه داد: «البته در دنیای فوتبال خیلی چیزها ممکن است در طول 24 ساعت تغییر کنند ولی من هنوز کارهای زیادی برای انجام در رختکن بارسا دارم.»

کد:
    2010/8/13

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالدانو: کارمان در بازار تابستانی تمام نشده

مدیر فنی باشگاه رئال مادرید از تیمی که زیر نظر مورینیو به فعالیت مشغول است رضایت دارد ولی در عین حال دربهای تیم را به روی خریدهای جدید نبسته است.

سایت گل- خورخه بالدانو، مدیر فنی باشگاه رئال مادریددر صحبتهایی اعلام کرده که به رغم پیوستن ریکاردو کاروالیو به رختکن رئال، ممکن است کهکشانی ها خرید دیگری نیز داشته باشند.

بالدانو درمراسم معارفه کاروالیو در سانتیاگو برنابئو در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس منتشر شد گفت:« ما با این تیم احساس راحتی می کنیم ولی نمی توان گفت که ورودی ها و خروجی های تیم ما قطعی شده و به پایان رسیده است.شاید بازیکنان جدیدی به رختکن تیممان اضافه شوند.»

بالدانوی 54 ساله در صحبتهایی به این نکته اشاره نکرد که خرید احتمالی کهکشانی ها، مهاجم خواهد بود و یا خیر ولی اعلام کرد که احتمالات مختلفی وجود دارد. او معتقد است که خرید کاروالیو، خریدی ضروری برای تیم مادریدی بوده و پس از جدایی کریستوف متسلدر از رختکن برنابئو و پیوستن به شالکه نیاز فراوانی برای جذب کاروالیو احساس می شده.

بالدانو ادامه داد:« لازم بود که مدافع باتجربه ای را به خدمت بگیریم؛ چرا که تیم ماتیمی جوان است.»
    مادریدی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی، سامی خدیرا، پدرو لئون، سرخیو کانالس و آنخل دی ماریا را به خدمت گرفته بودند

کد:
    2010/8/13

کاکا: فصل پیش در رئال مادرید خودم نبودم

کاکا می‌خواهد خودش باشد.

سایت گل- کاکا، هافبک رئال مادرید پس از جراحی زانویش در گفتگویی با مارکا از فصل پیش و مصدومیتش گفته است. ستاره برزیلی چهار ماه از میادین دور خواهد بود و حتی ممکن است دیگر نتواند بازی کند.

او می‌خواهد در برگشت به میادین حمایت طرفداران را جبران کند و برای آنها کاکای واقعی باشد. او می‌گوید: «فصل پیش رنج کشیدم چون نمی‌توانستم نشان دهم کاکا به راستی کیست. مجبور بودم خود را در میدان محدود کنم تا بتوانم به مادرید کمک کنم. من مسئولیت‌ناپذیر نیستم و نمی‌خواستم خود را به خطر بیندازم.»
    کاکا همچنین درباره فصل پیش رو می‌گوید: «می‌خواهم تمام محبتی که هواداران به من دارند را جبران کنم.»

کد:
    2010/8/13

نكونام از امروز در تمرين اوساسونا

سايت گل- كاپيتان تيم ملي ايران پس از بازي با ارمنستان اين كشور را به مقصد سوئيس ترك كرد تا با 4 ساعت اقامت در سوئيس راهي مادريد شود. نكونام از مادريد هم با قطار ساعت 7:30 به وقت محلي وارد پامپلونا شد او امروز در تمرين اوساسونا شركت كرده است با اوساسونا تمرين كرد.

کد:
    2010/8/13

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بازی امشب رو 3 میده
    ساعت 11:30

اولین بازی نسبتا دشوار رئال با مربیگری مو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازی امشب رو 3 میده
    ساعت 11:30

اولین بازی نسبتا دشوار رئال با مربیگری مو
    با کدوم تیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •