تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 61 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

Sash عزيز
    اينجا ايرانه و من و شما و ديگر دوستان ايراني لايق بهترين
    در هيچ كجاي دنيا چنين انجمن هايي پيدا نمي شود كه در مسايل مختلف تا اين حد به يكديگر كمك كنند.
    اگر كاستي در ايران مي بيني تقصير با .................................................. .....
    يك صدم تاريخ يك كشور هيچ دليل نمشود كه درست فكر نكنيم يا خودمان را كم بگيريم
    افرادي مثل شما كه اينطور علمي و فني تكنولوژي روز و مسايل آن را در چنين شرايط و امكاناتي دنبال ميكنند در ايران كم نيستند و در دنيا ناچيز .
    درود بر ايرانيان وايران هرجور هست با اميد بهبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Sash عزيز
    اينجا ايرانه و من و شما و ديگر دوستان ايراني لايق بهترين
    در هيچ كجاي دنيا چنين انجمن هايي پيدا نمي شود كه در مسايل مختلف تا اين حد به يكديگر كمك كنند.
    اگر كاستي در ايران مي بيني تقصير با .................................................. .....
    يك صدم تاريخ يك كشور هيچ دليل نمشود كه درست فكر نكنيم يا خودمان را كم بگيريم
    افرادي مثل شما كه اينطور علمي و فني تكنولوژي روز و مسايل آن را در چنين شرايط و امكاناتي دنبال ميكنند در ايران كم نيستند و در دنيا ناچيز .
    درود بر ايرانيان وايران هرجور هست با اميد بهبود

و صد البته كه ايرانيها لايق بهترينها
    اما عرض كردم به نظر ميرسه شما خيلي ايدهآليسي
    ما هم سي سال پيش تو اون سن و سال همينطور بوديم
    حالا بعد از چهار تا پيراهن پاره بيشتر يكمي راليستي تر به دور و ورمون نگاه ميكنيم
    به هر حال از لطف شما بسيار سپاسگزارم
    اميدوارم بتونيد بهترين دستگاه رو انتخاب كنيد و لذتشو ببرين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده ديروز فريمور 1.67 را چك كردم و اين مشكلات فعلاً ديده شد.
    1- حروف زير نويس فارسي مقطع ديده مي شوند.
    2- وقتي كانال يابي TV انجام مي دهي بعد از خاموش شدن دستگاه كانالها مي پرند و امكان اسكن مجدد نيز وجود ندارد مگر اينكه مجدداً فريمور ريخته شود. كه البته مشكل حل نمي شود. و باز با خاموش شدن دوباره مي پرند.
    3- هنوز با PLANET EARTH 1080P 24HZ مشكل دارد. بصورت شطرنجي سبز يا صورتي يا ... ديده مي شود.
    4- تعداد هنگها كمتر شده اما كاملاً برطرف نشده است.

4. این کاربر از irelectronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    2- وقتي كانال يابي TV انجام مي دهي بعد از خاموش شدن دستگاه كانالها مي پرند و امكان اسكن مجدد نيز وجود ندارد مگر اينكه مجدداً فريمور ريخته شود. كه البته مشكل حل نمي شود. و باز با خاموش شدن دوباره مي پرند.
    3- هنوز با PLANET EARTH 1080P 24HZ مشكل دارد. بصورت شطرنجي سبز يا صورتي يا ... ديده مي شود.
    سلام و با تشکر
    من مشکلی در مورد آنچه در شماره 2 نوشتید ندارم
    Last edited by babak334; 29-08-2010 at 14:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    سلام دوست عزیز منم وقتی فریم ویرمو به 67 ارتقا دادم کانال یابی نمی کرد و نصب مجددش درست شد
    شما هم فریم ویرتونو دوباره بریزید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم وقتی فریم ویرمو به 67 ارتقا دادم کانال یابی نمی کرد و نصب مجددش درست شد
    شما هم فریم ویرتونو دوباره بریزید
    با سلام
    مجدداً فریمور رو ریختم و از دیروز عصر تا ساعت 11 امروز 8 شهریور درست بود و دوباره مثل قبل شد. پیغام میده که سیگنالی وجود ندارد و حتی فرکانسها هم وجود ندارند که مجدداً بشود اسکن کرد. و در لحظه ای که پیغام عدم وجود سیگنال می دهد دستگاه گیرنده دیگری دارد سیگنال دریافت و پخش می کند. لذا عدم وجود سیگنال واقعی نیست و سیگنال تا پشت دستگاه وجود دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    مجدداً فریمور رو ریختم و از دیروز عصر تا ساعت 11 امروز 8 شهریور درست بود و دوباره مثل قبل شد. پیغام میده که سیگنالی وجود ندارد و حتی فرکانسها هم وجود ندارند که مجدداً بشود اسکن کرد. و در لحظه ای که پیغام عدم وجود سیگنال می دهد دستگاه گیرنده دیگری دارد سیگنال دریافت و پخش می کند. لذا عدم وجود سیگنال واقعی نیست و سیگنال تا پشت دستگاه وجود دارد.
    سلام من چنین مشکلی ندارم و بقیه دوستان هم تا حال در این رابطه چیزی ننوشته اند که مشکل دارند.
    آیا با فریمور قبلی درست عمل میکنه؟
    آیا فریمور رو از سایت معتبر دریافت کردی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

قابل توجه مارت و بقیه دوستان

اشکال دیگر که در 1.67 وجود داره و در ورژنهای قبلی این اشکال وجود نداشت عدم امکان ارتباط PC با دستگاه از طریق Telnet پورت 23 به دستگاه است

10. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    نه دوست عزیز ، برای چی ناراحت شوم ، بالاخره اینجا محلی است برای تبادل نظرات ، اما چند نکته قابل ذکر است :
    1- بنده از ابتدا که در این تایپیک مطلب نوشتم این دستگاه را نداشتم و حتی برای خرید آن از دوستان راهنمایی گرفتم
    2- از حدود یک ماه قبل که این دستگاه را خریدم تاکنون صادقانه همه مزایا و معایب آنرا در این تایپیک نوشته ام
    3- مواردی از مشکلات آن برای اولین بار توسط بنده در این تایپیک طرح و برای رفع مشکل به نمایندگی مارت منتقل گردید مثل مشکل خروجی آنتن آنالوگ دستگاه که در زمان روشن بودن آن همراه با پارازیت شدید تصویری روی تلویزیون است و یا مشکل کلید sleep دستگاه و یا ... پس چطور می توانم کارمند نمایندگی مارت و یا فروشنده نواترون باشم !!!
    4- صادقانه بگویم که اگر دوستان در این تایپیک درست راهنمایی کرده بودند شاید من هم این دستگاه را خریداری نمی کردم
    5- در آخرین ارتباط تلفنی که با نمایندگی مارت داشتم ، قول دادند تا مشکل عدم پخش صدای نسخه 59 را تا آخر همین هفته رفع و بر روی سایتشان بگذارند ( تا آمدن فریمور جدبد )
    سلام بر r-k گل
    عزیز جون با این جوابت حسابی مرا شرمنده کردید . از پاسخ متین و منطقی شما تشکر میکنم و بازم میگم که شرمنده ام درمورد شما زود قضاوت کردم . امیدوارم مرا ببخشی عزیز .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نوشته شده توسط best [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    rfah عزیز
    شما در تاریخ 2010/ 8 / 13 حدود 12 روز پیش ، اکانت جدیدتو گرفتی!
    درست از زمانی که.... مسائل و مشکلات فیرمور 64 مطرح شد.
    9تا پست گذاشتی. از این 9تا، 8تاش برای کوبیدن نوواترون بوده!

بچه هایی که این دستگاه رو دارند و مشکلات اون رو بیان کردن به این نکته اشاره داشتند که این مشکلات مربوط به firmware 64 می باشد. Firmwareهای قدیمی در سایتها موجود هست و اگه کسی مایل باشد می تواند از آنها استفاده کند... تا firmware جدیدتری بیاید.
    کسایی هم که این پلیر رو نگرفتن بهتره فعلا صبر کنن و تو خرید این جور وسایل عجله به خرج ندن.

نوواترون کره ای که مارک معروفی هست چنین مسائل و مشکلاتی داشته باشد دیگه خدا می دونه مارک های بی نامو نشون چینی که تو بازار کم نیستند... ، چطوریند

پس شما دوست عزیز
    بجای اینکه آتیش بیار معرکه بشی، اگه مارک خاصی یا مدل خاص یا برند خاصی مد نظرتون هست که به مراتب از نوواترون بهتر باشد، کاملتر و بی عیب و نقصتر ... معرفی کنید

با آرزوی سلامت و توفیق روزافزون

با سلام
    جناب best عزیز
    همانطور که در پست های قبلی آمده ، فریمورهای قبل از 64 نواترون نیز مشکلات خاص خودشان را داشته اند و همچنین یک سری محدودیت ها مانند عدم پشتیبانی شبکه ، عدم پشتیبانی از هارددیسک 64 بافر ، عدم پخش صدای کانالهای تلویزیون ، هنگ کردن زمان تعویض کانال ، عدم پشتیبانی از زبان فارسی در زیرنویس srt , ... که دوستان قبلا به آنها اشاره کرده اند ، ضمنا من فکر می کنم بهتر است مقداری تحمل مان را بالا ببریم و انتقادپذیر باشیم ، شما که در فروش نواترون ذینفع نیستید تا ناراحت شوید ، پس اجازه دهید همه دوستان این دستگاه را بررسی و نقد نمایند تا کسانیکه قصد خرید آنرا دارند بهتر تصمیم گیری کرده و از طرفی هم نمایندگی آن در فکر رفع مشکلات آن باشد . با تشکر
    سلام مجدد به r-k گل
    از حمایت شما تشکر میکنم داداش . واقعا من میخوام یک دستگاه مدیا پلیر که DVBT هم داشته باشه بخرم و همانطور که قبلا گفتم نمیخوام سرم کلاه بره ، آیا این انتظار زیادیه ؟
    اما واقعا انگار آقای best گرامی این وسط ذینفعند که اینطوری پاسخ میدند و انتظار دارند دیگران چشم وگوش بسته هرچی میدند دستشون بخرند و ببرند خونه و بزنند تو سرشون .
    باز هم از حمایت و متانت شما تشکر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •