Kate Wilhelm
Desperate Measures
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kate Wilhelm
Desperate Measures
Tami Hoag
Kill the Messenger
IELTS Listening Conqueror 1.0.2
just seial
thanks
Around The World In 80 Days - Audio book
Author: Michael Palin
Publisher: BBC
File size: 160mb
File type: mp3
Around The World In 80 Days
By Michael Palin
read by Michael Palin
Published by BBC
In 1989 Michael Palin recreated the famous voyage made in 1873 by Phileas Fogg in Jules Verne's epic Around the World in 80 Days.
This BBC documentary featured Palin and his passepartout using only the modes of transport available to the novelist's intrepid traveller.
Hiring Palin was the masterstroke that ensured the series became a television milestone; despite being one of the comedy-surrealists of Monty Python's Flying Circus he proved to be the most amiable travelling companion imaginable.
His charm and ingenuity, coupled with the race-against-time format and the opportunity to visit at second-hand places most of us will never see, made Around the World in 80 Days an unmissable event.
Part one
Part 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Password isکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یکی از دوستان درباره پدرا خواننده پرسیده بود .
حجم فایل دانلودی شما بعد از دانلود باید 49 مگابایت باشه.
پوشه اول 21 قسمت و پوشه دوم 19 قسمت هست +1 فایل pdf
چون فایل ها به چند قسمت تقسیم شده برای چسباندن اون به هم اول باید تمتم 4 قسمت رو که دانلود کردین توی یه پوشه قرار بدین و بهد اولین فایل رو از حالت فشرده در بیارین که این کار باعث میشه بقیه فایل ها هم از حالت فشرده در بیان .یعنی فقط باید فایلاول رو unzip کنید.
موفق باشید.
آقا این audio book به چه دردی میخوره و روش استفادش چه جوریه؟ ممنون می شم کمک کنید
چیز عجیبی نیست ... یه فایل صوتی (mp3 معمولا) رو تصور کن که متن کتاب توسط یه گوینده خوانده میشه ... روش استفاده اش هم اینه که دانلودش می کنی (حالا حجمش مثلا 50 مگ یا کمتر ، یا بیشتر) ، و بعد پخشش می کنی و گوش میدی ...
حداقل اون audio book هایی که معمولا بدست ما (=free و download ی) میرسن اینطوری ان ..
ای کاش زودتر این موضوع رو می گفتی.چون تمام فایلهای فشرده رو همین طوری آن زیپ کردم و اصل فایلهای زیپ رو هم پاک کردم.حالا دوباره باید بشینم دانلودشون کنم.اینی هم که شما گذاشتی هم کیفیتش خیلی بهتر از بقیه است چون من ۳ چهار تا رو دانلود کردم ولی کیفیت خوبی نداشتند.هم اینکه موضوع استان خیلی باحاله و آدم اگه نصف حرفها رو هم نفهمه باز هم داستان رو دنبال می کنه و این خودش خیلی خوبه.
hi ,thank you so much for your kindness and favor
i,v download it an as on e of my friend said it,s too simple and useful for children or teenager
Hi
George’s Marvelous Medicine AudioBook
Story Book
by Roald Dahl (Author), Richard E. Grant (Narrator)
Direct Link
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
It is very funny i read many books from this writerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)