سلام
دویدن بازیکنان که مثل اوردک میدویدن درست شده ؟
من این ویدیو رو نگاه کردم تشخیصس خیلی سخته
سلام
دویدن بازیکنان که مثل اوردک میدویدن درست شده ؟
من این ویدیو رو نگاه کردم تشخیصس خیلی سخته
خدا کنه امسال konami ابروی ما رو نبره و این چیزایی که تو نت هست واقعیت داشته باشه
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
اره قضاوتش خیلی سخته.
منم ویدیو رو دیدم نه خیلی بهتر شده نه خیلی بدتر
سال پيش هرچی خبر ميومد من به دوستام ميگفتم و چقدر تعريف کردم از اين بازی ولی وقتی اومد خيلی ضايع شدم همه ميگفتن پس چی شد اون خبر هايي که ميگفتی؟ اميدوارم که امسال نا اميد نشيم و يه فوتبال خوب رو بازی کنيم
منم هر سال همون اشتیاق سال قبل رو دارم ولی وقتی عرضه میشه افسوس دوران ps1 , ps2 رو میخورم که چقدر از بازی لذت میبردیم
روزی 6تا 10 ساعت بازی میکردیم و کری میخوندیم ولی اصلا خسته نمیشدیم
کونامی اون روزها رو به ما برگردون که تو این زمونه تنها دلخوشی ما همین بازیاست
یا حق
درسته.کاملا درکت میکنم.ولی امسال از همین الان6 ماه مونده تا انتشار بازی
فکر میکنم کونامی فرصت این رو داشته باشه که روی حرفاش بمونه و اونارو تو بازی اعمال کنه.
سلام دوستان کی معلوم میشه فیفا برای pc نسخه کنسولاش رو میزنه یا نه
هر وقت تاپیک بازی فیفا راه افتاد این قضیه هم مشخص میشهسلام دوستان کی معلوم میشه فیفا برای pc نسخه کنسولاش رو میزنه یا نه
اینجا تاپیک PES 2011 هست و سوال شما باید جای دیگه ای مطرح بشه نه اینجا!
شرمنده چون همچين تاپيكي پيدا نكردم اينجا پرسيدم كه معذرت ميخوام
مثل فيفا 11 کنسول ها نخواهد بود مثل فيفا 10 کنسول ها هست ، نميدونم اين EA کی ميخواد به ما pc باز ها بها بده باز دم کونامی گرم که هوای مارو داره اگه بازيشونم درست کنن مثل pes6 که ديگه عالی ميشه يه gameplay بسيار گيرا و عالی که کسی رو خسته نميکنه هيچ وقت و تکراری نميشه
فیفا 11 تکلیفش مشخص هست برای PC هم عنوانی به اسم فیفا 11 نخواهیم داشت مگه اینکه EA بخواد یه عنوان مضخرف ارائه بده براش. ولی پلتفورم های فیفا 11 مشخص هست که توش.ن اسمی از PC نیست. پس خیالت راحت باشه اگه فیفا خور هستی ولی کنسول نداری یا باید با فیفا خدافظی کنی یا کنسول بخری. X360 is recomanded![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)