نمیشه من هم با ورژن 3 همین مشکل رو دارم اگه بازی رو هم اجرا کنم میگه نیاز به اینترنت دارید و اجرا نمیشهعزیز درسته حالا فقط برو exe بازی رو اجرا کن تمام...
همچنان منتظرم تا کسی بهم راهی پیشنهاد بده
سپاس
نمیشه من هم با ورژن 3 همین مشکل رو دارم اگه بازی رو هم اجرا کنم میگه نیاز به اینترنت دارید و اجرا نمیشهعزیز درسته حالا فقط برو exe بازی رو اجرا کن تمام...
همچنان منتظرم تا کسی بهم راهی پیشنهاد بده
سپاس
عزیز اگر میگه که به اینترنت وصل شو دو حالت بیشتر نداره که یا شما بازیتو باید up to date کنی که خیلی سادست فقط کافیه به اینترنت وصل باشی و exe اصلی بازی رو اجرا کنی تا به مرحله دادن سریال برسی که بعد از اون هم شما همه چیز رو ببند و از سرور مجازی استفاده کن...
و مشکل دوم هم اینه که شما فایل host رو درست دستکاری نکردی...
یه چیز دیگه ...
dos promt رو اجرا کردی؟ تو win 7 میشه cmd.exe ...
فرمانرو توش اجرا کردی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکار رو کردم![]()
بالاخره تونستم بازی رو بیارم !
فقط یک سوال !
من گرافیکم جیفورس 9500 هستش ! و رمم 2 گیگ و ویندوزم 7
بازی اینگار یهخورده سنگینه و فرم فرم میره جلو ! البته نه دایرکس نصب کردم و نه کارت ! چون ویندوزم خودش کارت گرافیکمو میشناسه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
با تشکر
اول اینو بگم که من بازیو دوباره نصب کردم
فایل hosts رو ویرایش کرده بودم
حالا cmd رو اجرا کردم و دستور ipconfig/flushdns رو زدم
بعد هم با سرور مجازی ورژن 2 فایل سرورشو باز کردم
بعد هم فایل assasians creeds II.exe رو اجرا کردم اما گفت باید به اینترنت وصل بشی
کار دیگه ای هم باید بکنم؟
الان باید این کار رو هم بکنم؟شما بازیتو باید up to date کنی که خیلی سادست فقط کافیه به اینترنت وصل باشی و exe اصلی بازی رو اجرا کنی تا به مرحله دادن سریال برسی که بعد از اون هم شما همه چیز رو ببند و از سرور مجازی استفاده کن...
![]()
cpu تون چیه؟
اگه تنظیمات گرافیکی داره برید و رزولوشن یا تنضیمات پایین تری انتخاب کنید
مشکل شما چی بود؟
چیکار کردید درست شد خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم چون مشکل شما هم مثل من بود
![]()
سی پی یوم 3.6 دوهسته ای هستش ! یعنی دوتا 1.8
یعنی کارت گرافیکم پایینه ؟ 9500 مال رم نیست ، رمم پایین نیست ؟ گفتم شاید رمم پایینه ، میخواستم امروز برم رم رو اضلافه کنم !
راستش من تا اونجایی که یادم میاد از سرور ورژن 2 استفاده کردم !
بازی رو دوباره نصب کردم و اول بازی رو اجرا کردم ، دانلود اولیه که 20 مگ هستش رو کنسل زدم و گذاشتم لانچر آپدیت بشه !
بعدش اون مراحل سرور رو انجام دادم ! سرور رو اجرا کردم ، ازم یوزر و پسوورد خواست ، بهش دادم و رفتم تو بازی !
Last edited by morti18; 03-04-2010 at 15:38.
مدل دقیق سی پی یو؟
گرافیک پایین هست اما این بازی رو میتونه اجرا کنه
وقتی بازی رو میارید بالا رم پر می کنه؟ اگه پر کنه و از هارد به عنوان رم استفاده کنه سرعت پایین میاد
یوزر و پسورد رو از کجا اوردین؟بعدش اون مراحل سرور رو انجام دادم ! سرور رو اجرا کردم ، ازم یوزر و پسوورد خواست ، بهش دادم و رفتم تو بازی !
سی می یوم اینتل هستش !
یوزر و پسورد رو قبلا که به یوبی وصل میشد ثبت نام کرده بودم !
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)