تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 71 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز درسته یه سری مادر برد ها هستند که در کیس رو باز میکنی (تو کامپیوترهای معمولی) از پایین پاور هستند تا اون پایین کیس ( که حتما atx هستند)

اما یه سری دیگه مادربرد رو بعضی کامپیوترها میبندن (تو کامپیوتر های معمولی) که نسبت به اون مادربرد اولی کوچکترند و معمولا از یکی یا دو تا اسلت pci مخصوص مودم و .... دارند حالا به اینا چی میگند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز درسته یه سری مادر برد ها هستند که در کیس رو باز میکنی (تو کامپیوترهای معمولی) از پایین پاور هستند تا اون پایین کیس ( که حتما atx هستند)

اما یه سری دیگه مادربرد رو بعضی کامپیوترها میبندن (تو کامپیوتر های معمولی) که نسبت به اون مادربرد اولی کوچکترند و معمولا از یکی یا دو تا اسلت pci مخصوص مودم و .... دارند حالا به اینا چی میگند؟
    نمی دونم این مسئله چرا اینقدر برا تون مهمه خوب شما اگه کیس رو انتخاب کنید می تونید اندازه مادربردتون رو انتخاب کنید اگه برعکس هم همینطور همه این مشخصات هم توی اینترنت هست ولی در عین حال شاید این لینکها برای روشن شدن موضوع بد نباشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک بالا از ویکی پدیاست مشخصه هر کدام رو خواستی از سمت چپ و جود داره انتخاب می کنی

کد:
    اینم یه لینک سایت ایرانی

امیدوارم کمکی کرده باشم موفق باشی

اگه بازار رفتی ما رو بیخبر نزار

3. 2 کاربر از fattahimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واسه این که میخوام یه سیستم قوی جمع کنم حساسیت به خرج میدم میخوام یه کیس برای سیستم بخرم نه سیستم برای کیس یعنی سیستم تو اولویت برام میخوام از 1155 اینتل استفاده کنم و این مادربرد: Z68XP-UD3 Gygabyte

با توجه به این که حداقل یه اسلت Pci برای کارت --- لازم دارم (حالا wifi رو میشه با usb وصل کرد) این مین برد قیمتش 248 هست حالا نمیدونم چه نوع مادربردی هست و اگه بشه میخوام همین گرین رو بخرمش چون قیافش بد نیست و چاره ای نیست و کیس خوب پیدا نمیشه ضمنا بنده شیراز هستم

با تشکر
    Last edited by hosein_mic; 14-08-2011 at 16:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واسه این که میخوام یه سیستم قوی جمع کنم حساسیت به خرج میدم میخوام یه کیس برای سیستم بخرم نه سیستم برای کیس یعنی سیستم تو اولویت برام میخوام از 1155 اینتل استفاده کنم و این مادربرد: Z68XP-UD3 Gygabyte

قیمتش 248 هست حالا نمیدونم چه نوع مادربردی هست و اگه بخوره میخوام همین گرین رو بخرمش چون قیافش بد نیست چون چاره ای نیست و کیس خوب پیدا نمیشه ضمنا بنده شیراز هستم و نه تهران

با تشکر
    اندازه کیس شما 98x270x360mm یعنی کوچیکه در حالی که تو مشخصات مادر بردی که شما می خواید نوشته atx یعنی بیخیال این شو حاجی .

شما اگه این کیس رو می خوای باید بری سراغ مادربردهایی که تو مشخصشون نوشته مینی

6. این کاربر از fattahimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پناه بر خدا حالا فردا میرم بازار شاید یه کیس برای این مادربرد پیدا کردم بازم مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

متاسفانه کیسی برای این کار پیدا نکردم یه مدل گرین هم بود ولی براش مین برد نبود ظاهر جالبی هم نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

متاسفانه کیسی برای این کار پیدا نکردم یه مدل گرین هم بود ولی براش مین برد نبود ظاهر جالبی هم نداشت
    آره منم اون دو مدلو زنگ زدم گفتن نداریم گفتم نمی یارید بازم گفت نداریم
    من که رفتم سراغ کیس های ایستاده گفتم یه چیزی بگیرم که شبیه کیس نباشه یه چندتا مدلی پیدا کردم که این به نظرم از نظر قیمت بهتر از همشونه
    کد:
    البته قیمتشو زیادی زده تحقیق کردم نهایت 100 تومنه

10. این کاربر از fattahimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جالب کار شده البته بازم سلیقه ای هست ولی من از سیستم سیم کشیش خیلی خوشم اومد و حالا یه سوال ما 3 تا کابل داریم که باید به مین برد نصب بشن 2 تا از 3 کابل به یه کانکتور بزرگ atx و یه دونه دیگه به اون کانکتوری که معمولا کنار cpu هست حالا سوال اینه که سیم کشی تمام پاور ها اینقدر بلند هست که بشه از جای مخصوص سیم کشی این کیس استفاده کرد؟

یا شاید پاور مخصوص خودش روش هست (که بعید میدونم)

یه احتمال دیگه هم میدم که خود گرین سیم پاور هاش بلند باشند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من اتفاقا از اون دو مدل Green خیلی خوشم اومده! فقط آره حیف که مادربوردش نیست...

من خودم منتظرم این سری جدید CPU های Atom اینتل معرفی بشن (و البته اینجا هم پیدا بشن!) تا یه سیستم کوچیک جور کنم اگه شد با همین کیس های کوچیک گرین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من اتفاقا از اون دو مدل Green خیلی خوشم اومده! فقط آره حیف که مادربوردش نیست...

من خودم منتظرم این سری جدید CPU های Atom اینتل معرفی بشن (و البته اینجا هم پیدا بشن!) تا یه سیستم کوچیک جور کنم اگه شد با همین کیس های کوچیک گرین.
    به شما چند قیمت دادند دوست عزیز؟

به من گفتند 85 البته یه مغازه تو پستو بود و معلوم بود چطور شخصیتی داره فروشندش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •