مجموعه حق داره فروش نره من رفتم نمایندگی مدرن تو ولیعصر هیچ چیزی رو در و دیوار که نبود هیچ خود بازیم گذاشته بودن رو زمین پشت میزشون که عمرا کسی نمی تونست ببینه به نوعی انگار بایگانیش کردن
مدرن انگار زیاد علاقه ای بهش نداره پرنس جان
مجموعه حق داره فروش نره من رفتم نمایندگی مدرن تو ولیعصر هیچ چیزی رو در و دیوار که نبود هیچ خود بازیم گذاشته بودن رو زمین پشت میزشون که عمرا کسی نمی تونست ببینه به نوعی انگار بایگانیش کردن
مدرن انگار زیاد علاقه ای بهش نداره پرنس جان
Last edited by alisahaf70; 18-08-2011 at 15:50.
می دونم علیرضا جان. راستش اینقدر بازارها به قول خودشون خوابیده که حوصله هیچ کاری رو ندارن. اینم از شانس ما .
من خودم هم شاکی بودم که چرا بازیها اینقدر جاش بده گفتند فروش تکی تو نمایندگی اصلی خیلی کم دارن و بیشتر به صورت عمده هست . بنر رو من هم خودم یادم نبود می گم حتما تهیه کنند.
در ضمن میر مهنا هم کنار همون مجموعه اون پایین گذاشتن.
بچه ها یک خبر خوب دارم . یک شرکت یکی از دوستام تو ولی عصر تاسیس کرده البته قبلا هم بود ولی مکانش فرق داشت و جاش خیلی کوچکتر بود. الان ما می تونیم یکی از اتاقهاش رو بگیریم و بشینیم یک کار دسته جمعی رو شروع کنیم. بچه هایی که تهران هستند اونایی که موافقند و پایه کار هستند همینجا اعلام کنند
سلام
من امروز رفتم بازی رو از ولیعصر فروشگاه اصلیش بخرم گفت ندارهبهش گفتم قضیه چیه و من یکی از سازنده هاشم یکی رو فرستاد از انبار آورد واسم
جالبه تو فروشگاه مدرن ، گرشاسپ و میرمهنا بود مجموعه نبود !!
اینم یکی از دلایلش.... ممنون
بله می دونم . من خودم هم کاملا متوجه شدم . شرکت پخش فکر می کنه کیفیت مجموعه پایینه و من هم تا حدودی بهش حق می دم.
گرچه کلا فروش پایین ماه رمضان در مورد کلیه بازیها خیلی دلسردشون کرد و اصلا شور اشتیاقی که من چند ماه پیش ازشون دیدم رو ندارند.
خوب من یکم رو اعصابشون رژه رفتم .روحیه گرفتن یکم اوضاع بهتر شده . الان تو خود پاساژ ولی عصر به اکثر همکاراشون مجموعه رو برای فروش دادن. البته بقیه جاها رو خبر ندارن ولی انگار بیشتر پخش شده.
یک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .
و فکر کنم بهتره کم کم به فکر مجموعه سوم باشیم البته اینبار قوی تر و بازیهای بدون باگ تر . و برای پخشش هم من با شرکتهایی مثل لوح زرین نیکان و پردیس صحبت می کنم و حتما هم این سری مجموعه رو وا گذار می کنیم تا مشکلات قبل رو نداشته باشیم.
اینشا الله که مجموعه 3 بگیره
من فکر نکنم باشم ولی امیدوارم بچه ها بترکونن./
دوستان این سایتشون خیلی >مضخرف-مزخرف-مذخرف-مظخرف<ه . اعصاب خورد کنه . غیره ممکنه بتونینی از طریق سایت مجموعه رو سفارش بدید. تو سایت ثبت نام کردم و .... خلاصه هر کاری کردم مجموعه به سبد خرید اضافه نمیشه .
خاهشا" اگه کسی سره راهشه میتونه راحت بخره واسم سه نسخشو بخره برام ممنون میشم
شرمنده رضا جان من پستت رو ندیدم. اگه هنوز مجموعه رو نگرفتی بگو من برات می فرستم.
-----------------------------
آخرین آماری که گرفتم فروش مجموعه به 3000 رسیده . هنوز 2000 نسخه تا 5000 نسخه ای که تولید شده مونده . مثل اینکه بنیاد حمایتی از بازیهای ایرانی می کنه که تبلیغات رو براشون انجام بده داریم سعی می کنیم از این حمایت استفاده کنیم تا حداقل تعدادی که تولید شده رو به فروش برسونیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)