تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 35 از 49 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ضمن کلا خیلی مثل اینکه همه از بارسا شاکینا!دلیله پریدنه همه به خاطر اشتباه دید منم همین شاکی بودن از بارساست.بالاخره همه یه باخت سنگین ازش داشتن.از جمله من یو و چلسی که از همه کفری تر!
    منم از این به بعد سعی می کنم نیش حرفامو ببرم دوست من و لا اقل شهامت گفتنشو دارم که خودش خیلی خوبه.
    یا حق
    ........
    *Chelsea vs Barcelona Semi Final...Barca draws in London and went to Final:1-1
    Real Madrid vs Barcelona:2-6
    Man Unt VS Barcelona IN FINAL:0-2
    با اینکه دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه و این تاپیک به محلی برای تسویه حساب های شخصی که از تاپیکهای دیگه آغاز شده تبدیل بشه ولی لازم به ذکره :
    1- دلیل تذکر دوستان به شمادر وهله اول به خاطر ادبیات نوشتاری نامناسب شما بود و در وهله دوم به این علت که بدون اطلاع داشتن از آمار بازی ( یا به قول شما خطای دید!!! ) دوست ما رو جاعل قلمداد کردید . ( البته اینکه شما عذر خواهی کردید و اشتباه خودتون رو پذیرفتید بسیار قابل تقدیره)

2- قبلا هم گفتم به رغم اینکه من از بارسا همیشه متنفر بوده و هستم و احتمالا خواهم ماند ولی دلیلی برای شاکی بودن از بارسا نمیبینم و همونطور که باز هم قبلا گفته ام نمیتوان بازی تحسین برانگیز بارسا رو ( به خصوص در فصل قبل ) دید و منکر تواناییهای این تیم برای کسب 6 جام شد (هر چندکه دوتیم از سه تیم مورد علاقه من در مقابل بارسا ( رئال و من یونایتد ) شکست خوردند و چلسی گاس هیدینک هم هرچند نباخت ولی حذف شد
    .

3-در مورد (((باخت سنگین)) و اینکه (((همه باخت سنگین داشتند از جمله من یو و چلسی))) هم باید بگم علیرغم اینکه اینبار نتایج رو در انتهای کامنت نوشتید ولی بدون توجه به اون باز هم به اشتباه از باخت سنگین چلسی گفتید در حالیکه چلسی با دو مساوی حذف شد نه با باخت سنگین . با تشکر

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

inter milan
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 06-04-2010 at 12:02.

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

منچستر و باخت سنگین به بارسا..
    اگه شما بردید..تازه شدیم 1-1....نمیدونم چرا هیشکی 2 فصل پیشو یادش نیست..هم با مسی و هم بدون مسی کم آوردید..تو خونه خودتون که ...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بارسلوناییها چون اکثرا تازه طرفدار این تیم شدن متاسفانه از گذشته این تیم خبر ندارن بیخودی صحبت میکنن! شما تیمی بودین که همش از منچستر و رئال میخوردید...حالا 2 ساله قوی شدید انگار شاخ غول رو شکوندید!
    حالا شما 10 بار بگو 6-2 چیزی از رئال کم نمیشه! رئال اون فصل بدترین رئال تاریخ و بارسلون بهترین بارسون تاریخ بود!!
    حالا شما هی 6-2 -6-2 کن... اونقدر رئال بردتتون که حالا حالا هم 10 تا 10 تا بزنید ککش نمیگزه!
    در ضمن مث اینکه بازی رفت تو کمپ نو رو ندیدی ؟
    پنالتی و اینا منظورمه ! یادت اومد ؟
    عزیزم نکه شما از اون کارا توی سانتیاگو نمیکنین؟؟!!به شدت ما نیست ولی بازم می کنین.دلیل تعصبی بودن طرفدارای بارسای کاتالان هم اینه که کاتالان یه ایالت مستقله که همیشه دوست داشته از اسپانیا جدا شه برای همین کلا همه ی کاتالونیا برای بازی های بارسا میریزن نیو کمپ و با جون و دل تشویق می کنن برای همین اولین و بهترین طرفدارا رو داره.پس نمیتونی سرزنششون کنی چون که مثل تیم ملی میمونه براشون بارسا و مثل ما که روی تیم ملیمون تعصب خاصی داریم که با عربا توی بازی عربستان دعوامون شد.
    جوری صیغه ما رو به کار میبری انگار خودت متولد کتالون هستی!
    طرفدارای رئال ؟ تو برنابئو ؟ بی احترامی ؟ نه نه نه!
    البته همیشه یه عده طرفدار بی شخصیت هستن و لی این نکته در بارسلون به اوجش میرسه !
    فک نمیکنم توجیه این کارا و نسبت دادنش به تعصب زیاد جالب باشه ( جای دیگه نگو میخندن بت )
    فعلا!

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همه این هارو ول کن جهنم اولترافورد رو بچسب برای بایرن وای وای من که نافرم ترسیدم به خدا !
    بی خیال بابا
    شما مثلا طرفدار بایرنی!؟
    همش داری آیه یاس می خونی یا بایرن رو تحقیر می کنی (شوخی کردم به دل نگیر ولی حرفم حق بود)
    بایرن لولشون می کنه انچستری ها رو

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با اینکه طرفدار بارسلونا هستم ولی اگه تیری آنری قراره دوباره توی این بازی هم نیمکت نشین باشه برای من نتیجه بازی فرق نمی کنه. چون از اون وقتی که آنری به بارسلونا اومد من طرفدار بارسلونا شدم. کلا مثل شما تعصبی نیستم حتی بازی ها رئال هم می بینم و نتیجه اونم برام فرقی نداره و از بازی اون تیم هم لذت می برم. ولی فکر کنم شما همش دارید با هم جنگ و دعوا می کنید به خاطر همین لذت درست از فوتبال نمی برید.

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

مثل اینکه این شوخی من جدی گرفته شد بابا منظور من این دوستمونه که با رنگ قرمز هر جا میره با فونت بزگ به طرفداری از منچستر میگه به جهنم اولترافورد خوش اومدی یادم رفت شکللک بزارم باعث اشتباه دوستان شد البته اسم این دوستمون رو به دلایل امنیتی نمیگم همه میشناسنش اسمش pcforlife !
    Last edited by Mohammad_666; 06-04-2010 at 20:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

بارسلوناییها چون اکثرا تازه طرفدار این تیم شدن متاسفانه از گذشته این تیم خبر ندارن بیخودی صحبت میکنن! شما تیمی بودین که همش از منچستر و رئال میخوردید...حالا 2 ساله قوی شدید انگار شاخ غول رو شکوندید!
    حالا شما 10 بار بگو 6-2 چیزی از رئال کم نمیشه! رئال اون فصل بدترین رئال تاریخ و بارسلون بهترین بارسون تاریخ بود!!
    حالا شما هی 6-2 -6-2 کن... اونقدر رئال بردتتون که حالا حالا هم 10 تا 10 تا بزنید ککش نمیگزه!
    در ضمن مث اینکه بازی رفت تو کمپ نو رو ندیدی ؟
    پنالتی و اینا منظورمه ! یادت اومد ؟

جوری صیغه ما رو به کار میبری انگار خودت متولد کتالون هستی!
    طرفدارای رئال ؟ تو برنابئو ؟ بی احترامی ؟ نه نه نه!
    البته همیشه یه عده طرفدار بی شخصیت هستن و لی این نکته در بارسلون به اوجش میرسه !
    فک نمیکنم توجیه این کارا و نسبت دادنش به تعصب زیاد جالب باشه ( جای دیگه نگو میخندن بت )
    فعلا!
    خوب خوب خوب!رو هم که نیست ماشالله و یه چیزی توی مایه های سنگ آذرین دماونده!
    و با توجه به اینکه شما دوست عزیز اصلا زمانی که من طرفدار بارسا شدم داشتی لواشک می خوردی و پرسپولیس برات محل دفن کوروش بود نه تیم پس نیازی نمی بینم تا در مورد حرف اولت توضیحی بدم!(فکر کنم 63-4 تا بازی مهم بارسا رو توی هاردم داشته باشم از زمان رونالدینیو تا الان و از جمله اون 6-2 تمیز...در ضمن یادت باشه اون مادریدی که در اون سال از نظر شما ضعیف ترین بود بالاخره از خرس که قوی تر بود...ما خرس رو 3-0 بردیم ولی شما 6 تا!!!6 تا!!!ببین دقت کن که 6 تا گل اگر گل کوچیکم بازی کنی و بازیکنای حریف حسن و حسینم باشن 6 تا گل نمیخورن!این از جواب شما بلاستر عزیز تا دیگه حدود خودتو بشناسی و الکی بی احترامی نکنی.حالا بزار بقیه بخندن ...همه میدونن که دیگه آتیشی ترین طرفدارا بارسایین و افتخارات بارسا رو هم که از باشگاه شما دیرتر تاسیس شده رو نادیده نگیرین...باشه تا بقیه از حرصشون بخندن...

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

منچستر و باخت سنگین به بارسا..
    اگه شما بردید..تازه شدیم 1-1....نمیدونم چرا هیشکی 2 فصل پیشو یادش نیست..هم با مسی و هم بدون مسی کم آوردید..تو خونه خودتون که ...
    جالبه!برو فیفا توی آرشیو و رنک های سالانه نگاه کن و متوجه میشی که معمولا بارسا اون بالا و من یو اون زیر تشریف داشتن...بعدشم اون باخت سنگین 2-0 توی فینال فکر نکنم که سنگین نباشه!مخصوصا که همین کریس رونالدو اونجا از حرصشون همش خطا میکردن و همه منچستری ها دیدن دیگه زورشون نمیرسه شروع به بازی خشن کردن و غیره غیره!بازی و گل ها در هاردم موجوده...اینم سند تا بعدا نگین خطای دیدت الکی بوده و الکی میگی و از اینا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

با اینکه دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه و این تاپیک به محلی برای تسویه حساب های شخصی که از تاپیکهای دیگه آغاز شده تبدیل بشه ولی لازم به ذکره :
    1- دلیل تذکر دوستان به شمادر وهله اول به خاطر ادبیات نوشتاری نامناسب شما بود و در وهله دوم به این علت که بدون اطلاع داشتن از آمار بازی ( یا به قول شما خطای دید!!! ) دوست ما رو جاعل قلمداد کردید . ( البته اینکه شما عذر خواهی کردید و اشتباه خودتون رو پذیرفتید بسیار قابل تقدیره)

2- قبلا هم گفتم به رغم اینکه من از بارسا همیشه متنفر بوده و هستم و احتمالا خواهم ماند ولی دلیلی برای شاکی بودن از بارسا نمیبینم و همونطور که باز هم قبلا گفته ام نمیتوان بازی تحسین برانگیز بارسا رو ( به خصوص در فصل قبل ) دید و منکر تواناییهای این تیم برای کسب 6 جام شد (هر چندکه دوتیم از سه تیم مورد علاقه من در مقابل بارسا ( رئال و من یونایتد ) شکست خوردند و چلسی گاس هیدینک هم هرچند نباخت ولی حذف شد
    .

3-در مورد (((باخت سنگین)) و اینکه (((همه باخت سنگین داشتند از جمله من یو و چلسی))) هم باید بگم علیرغم اینکه اینبار نتایج رو در انتهای کامنت نوشتید ولی بدون توجه به اون باز هم به اشتباه از باخت سنگین چلسی گفتید در حالیکه چلسی با دو مساوی حذف شد نه با باخت سنگین . با تشکر
    1.اولا که دوست عزیز مثل اینکه شما فهمیده ترین و با ادب ترین آدم توی این بحث کذایی هستین...تشکر می کنم از ادبتون و زیبا صحبت کردنتون.در ضمن انتظار نداشتم که شما خطای دید بنده را قصد بدی دیدین.به هر حال من شرمنده ام اگر این مساله باعث تشنج شد و مشکل ایجاد کرد.(دلیل سریع جواب دادنم و چک نکردن جدول به طور با دقت این بوده که همین جناب جدول چندین بار یه سری کارایی کردن که آواتارشون برای من مثله کابوس میمونه!)
    2.در مورد حذف چلسی متاسفم که داور باعثش شد و حرف 2 رو به کل قبول دارم.آدم منطقی ای هستی دوست من.
    3.منظور از باخت سنگین باخت پر ضرری برای تیم ها بوده نه نتیجه ی خفن!بله چلسی حقش نبود...قبول دارم.ولی ضد فوتبالی بودن عواقب داره.
    با تشکر از شما دوستان(دوستان واقعی)
    یا حق
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    خواهش کوچکی از همه ی دوستان دارم:تاپیک با وجود یکی به دو کردن ما فقط هرز میره و مفید نیست...خواهشا بحث رو کنار بزاریم و سعی کنیم تاپیک پر محتوا بسازیم و همه مون هم میدونیم که این بحث های تعصبی آخرش به هیچ جا جز دعوا نمیکشه!شما هم کوتاه بیاین و به تحلیل منطقی بازی های قهرمانان بپردازین.اگرم اشتباهی از من بوده من شرمنده ام.
    یا حق
    Last edited by Zhangooler; 06-04-2010 at 21:21.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنری توی این بازی هم روی نیمکت هستش!!! من که به خاطر این بازیو نمی بینم. بارسا باختم برام مهم نیست. واقعا خنده دار هستش که بویان و پدرو به آنری ترجیح داده میشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •