با اینکه دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه و این تاپیک به محلی برای تسویه حساب های شخصی که از تاپیکهای دیگه آغاز شده تبدیل بشه ولی لازم به ذکره :
1- دلیل تذکر دوستان به شمادر وهله اول به خاطر ادبیات نوشتاری نامناسب شما بود و در وهله دوم به این علت که بدون اطلاع داشتن از آمار بازی ( یا به قول شما خطای دید!!! ) دوست ما رو جاعل قلمداد کردید . ( البته اینکه شما عذر خواهی کردید و اشتباه خودتون رو پذیرفتید بسیار قابل تقدیره)
2- قبلا هم گفتم به رغم اینکه من از بارسا همیشه متنفر بوده و هستم و احتمالا خواهم ماند ولی دلیلی برای شاکی بودن از بارسا نمیبینم و همونطور که باز هم قبلا گفته ام نمیتوان بازی تحسین برانگیز بارسا رو ( به خصوص در فصل قبل ) دید و منکر تواناییهای این تیم برای کسب 6 جام شد (هر چندکه دوتیم از سه تیم مورد علاقه من در مقابل بارسا ( رئال و من یونایتد ) شکست خوردند و چلسی گاس هیدینک هم هرچند نباخت ولی حذف شد.
3-در مورد (((باخت سنگین)) و اینکه (((همه باخت سنگین داشتند از جمله من یو و چلسی))) هم باید بگم علیرغم اینکه اینبار نتایج رو در انتهای کامنت نوشتید ولی بدون توجه به اون باز هم به اشتباه از باخت سنگین چلسی گفتید در حالیکه چلسی با دو مساوی حذف شد نه با باخت سنگین . با تشکر