اینجور که معلومه اصلا سری به آپدیت کردن آدام نزدی
اونجا باید گزینه ی -----Capture رو آپدیت کنی.![]()
اینجور که معلومه اصلا سری به آپدیت کردن آدام نزدی
اونجا باید گزینه ی -----Capture رو آپدیت کنی.![]()
بالاخره بازیو گرفتم
گیم پلی بازی چرا اینجوریه؟خیلی خشکه.گرافیک هم مال سال 2006 به قبله
تیر اندازی و لودینگ بازی هم که نگو
تنها چیزی که ازش خوشم اومد همین کمبو هاشه
چرا؟؟؟
آها جان راستش من اون اول که بازی رو گرفتم همچین نظری داشتم ولی الان با این بازی خو گرفتم و ازش خوشم اومدهبا اینکه ضعف های زیادیم داره. ولی در کل تا به یه بازی عادت نکنی شاید زیاد باش حال نکنی.
ضعف های این بازی از نظر من :
- گرافیک ضعیف
- گیم پلی بازی اول شخص
- لود طولانی و بهینه سازی نشدن بازی
- سینماتیک بازی ( شاید خیلیا خوششون بیاد ولی به نظر من جو بازی رو کلا عوض میکنه ! )
و ...
در کل این بازی میتونست خیلی قشنگتر از این حرفا باشه !
دوستان اینجا کسی هست که تمام ماموریت های اضافی بازی رو هم رد کنه ؟
یه کم حال و حوصله میخواد.
چه فایده ای داره ؟
فقط xp زیاد میکنه ؟
من که معتادش شدم رفته پی کارش...با همه_ی اهل خونه سر این بازی دعوام شده
هر ماموریت فرعی هم که دستم میاد تا آخرش میرم فقط اینکه مثل mass effect توی شخصیت شما تاثیر بگذاره یا نه رو خبر ندارم چون توی اونجا شما با انجام هر ماموریت فرعی مقداری paragon یا renegade بدست میاوردی که حتی توی پایان بازی هم تاثیر داشت ولی توی این بازی من چیزی شبیه به این ندیدم فقط همینطور که شما گفتی شما با انجام ماموریتهای فرعی XP بدست میاری....
من این بازی رو تموم کردم و هیچ تصمیمی تو آخر بازی تاثیر نداره
آخرش 4 تا دکمه هست که اگه قبل از زدنشون سیو کنی میتونی هر 4 تا پایان بازی رو ببینی
یکی سیو اون مرحله که دوستمون خلبانه رو میکشن نداره ؟
یعنی باید از اول برم ؟![]()
هر ماموریت فرعی یکم اطلاعات از گذشته و یا همون ماموریتی که اصلی هست می خواهی بری می ده
بیشتر ماموریت فرعی داستان رو کامل شرح می دن که چه خبره
اگه کسی حال داستان نداره نره
ولی کسی که مثل منه هر دیلوگ رو گوش می کنه و با بازی حال می کنه حتمی ببنه
من از هه چی این بازی خوشم میاد
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
من جلو ترم خلی اونجایی که می خواهی بری توی کشتی جلوی درش از زیر میایی بیرون
اونجام الان وقت ندارم اصلا بازی نمی کنم ولی دوست دارم بشینم بازی کنم
اولش که من شروع کردم کلا گفتم چقدر داغونه. این صدا پیشه کی گذاشتند ?چون اموزشیش خسته کننده بود و هنوز هیچ بازی نکردی کلی داستان میگفت بعد که جلو میری معتادش میشی.همین الان خیلی دوست دارم با همین وضعیت کلی این نسخه , نسخه های قبلیش رو هم بسازند. کلا بعد از Double Agent بازی تو این سبک ندیدم که مجبورت کنه از فکرت استفاده کنی
دو تا مشکل که به نظر میشه به این بازی گرفت اینکه غول های اخر بازی روانه ی تیمارستانت میکنند تا ریغ رحمت رو سر بکشن و بعضی جاها مکالمه ها خیلی سریعه به حدی که نصفش از دست میره.مثلا اون تیکه که داشت درباره چگونگی بوجود امدن اون دختر هوش مصنوعی میگفت نصفش از دستم در رفت.کسی فهمید به منم بگه
سلام
توی این بازی میشه تفنگاروهم ارتقاع داد اگه میشه چجوریباید این کارو بکنم
یک سری جعبه ها تو بازی پیدا می کنی که باعث میشه بتونی تفنگت ارتقا بدی.وقتی میاد تو ذخیره ات(Inventory) بالاش کلیک کنی گزینه Combine رو بزنی اسلحه ات ارتقا داده میشه.ولی زیاد از این جعبه ها نیست
من به شخصه میگم پوست نامرئی , شارژ شدن سریع باتری , شکستن دیوار , فرود امدن به صدمه خوردن رو بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)