تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 89 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اساتید ارجمند لطفا راهنمائی کنن فردا می خوام برم لب تاب بخرم به نظرتون کدوم بهتره

لب تاب آمریکائی cw 2 hgx/b با رم 2 هارد 320 Core i3 330M 3 MB

لب تاب چینی cw 21 fx/r/w با رم 4 هارد 500 سایر مشخصات عین بالائی

قیمت تقریبا هر دو دور بر یک تومان

اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا یک لب تاب دست دوم تقریبا تمیز دور بر 600 تومن از یک فرد مطوئن ( مطمئن در مورد سالم بودن )

مدل sony vgn-fz340.e

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    از راهنماي شما ممنونم
    بله همينطوره با تحقيقي كه انجام دادم و تماسي كه با دو تا از وارد كنندگان داشتم معتقد بودند كه f115 ‌مدتها هست كه توليد نمي شود و تعداد موجود بازار هم تقريبا كم هست حتي يكي از اونها معتقد بوده كه بيشترين آمار موجود در بازار از سري f115 ريفر هست و قيمت ريفر مدل f115 كه البته بعضي از فروشنده ها با مخدوش كردن علائم اونو مي فروشند تا 13,500,000 هم قابل تهيه است

در مقايسه دو مورد كه كانفيگ اونها را عرض كردم تنها 3 تفاوت وجود دارد

1- سري f126 ‌ساخت چين و سري f12 ساخت امريكا است
    2- سري f126-fx ‌مشكي رنگ و سري f12-gfx قسمت بيروني مشكي و داخل خاكستري رنگ است
    3- سري f12 داراي بلوري رايتر و سري f126 فاقد بلوري رايتر مي باشند كه البته همانطور كه مي دانيد اين قابليت در حال حاضر آنچنان كارايي ندارد

سوال بنده اين است كه آيا اين تفاوتها ارزش پرداخت اين تفاوت قيمت را دارد يا خير؟
    از اينكه براي پاسخ به سوالات بنده وقت مي گذاريد از شما ممنونم
    تفاوتهایی که میگین که اصلا تفاوت نیست.رنگ و بلوری که هیچ
    ولی آمریکایی و چینیشا نمیدونم
    من خودم آمریکایی را به چینی ترجیح می دم با اینکه بارها شنیدم که هیچ فرقی با هم ندارند.
    حتی از یه فروشنده هم شنیدم که چینی ها بهتر از آمریکاییهاست !!!!!!!
    به هر حال هر کدوم ارزونتره بیشتر می ارزه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اساتید ارجمند لطفا راهنمائی کنن فردا می خوام برم لب تاب بخرم به نظرتون کدوم بهتره

لب تاب آمریکائی cw 2 hgx/b با رم 2 هارد 320 Core i3 330M 3 MB

لب تاب چینی cw 21 fx/r/w با رم 4 هارد 500 سایر مشخصات عین بالائی

قیمت تقریبا هر دو دور بر یک تومان

اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا یک لب تاب دست دوم تقریبا تمیز دور بر 600 تومن از یک فرد مطوئن ( مطمئن در مورد سالم بودن )

مدل sony vgn-fz340.e
    البته لپتاپ آمریکایی رمش 3 هست نه 2
    کلا لپ تاپ چینی همه ی خصوصیاتش بالاتر یا مساویه
    ولی لینم بدون که سیستم لپ تاپ آمریکایی win7-pro هست این به اون برتریاش می چربه

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....

سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
    اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...

دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟

و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....

و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
    فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...

از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....

سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
    اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...

دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟

و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....

و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
    فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...

از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن
    به نظر من که می ارزه
    از لحاظ صدا مسلما اونی نیست که پول میدی یا انتظار داری.مسلما همه لپ تاپها در حد لپتاپ بودنشون کیفیت صدا دارند.
    گرافیکشم خیلی خوبه 1G واقعیشه و تا 3.2 میتونه ارتقاو پیدا کنه واسه همین با توجه به اینکه رمش 6 هست این قابلیتش بیشتر به درد شما میخوره.
    درسته که B.RW هست ولی به نظر من مزایایی که داره به 200 تومن می ارزه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان.می خواستم بدونم مدل Sony VAIO F Series VPCF12XHX تو ایران هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان چرا تو سایتای خارجی اثری از F 12 NGX/B نیست؟!!!!!!!
    تو سایت سونی تمام کشورا زیرو رو کردم !!! نبود
    فقط سایتای فارسی توی سرچ میاد!!!!!!
    ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!

هیچ کجا یه مشخصات خیلی کامل نیست ازش!!!!!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا این سری بدرد نمیخوره واقعا بجز یک مانیتور خوب چه چیزی از asus n61jq کم داره؟ فقط نون اسمشو میخوره. توی یکی از مغازه ها فروشنده یکی از این سری داشت و جالب اینجا بود خودش پیشنهاد نمیکرد !

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

و البته n61jq غیر از گرافیک بهترش که فقط و فقط توی بازی چند فریم از این سری سونی سرتره از این سری چی بهتر داره؟ یو اس بی 3 رو هم با باقی پورت های پر سرعت سونی فاکتور میگیریم... حالا سونی : طراحی واقعا شیک و اصولی و زیباتر
    مانیتور و کیفیت تصویر عالی حتی قیاس با 1600*900 سونی چه برسه به فول اچ دیش که معرکه اس
    سی پی یو قوی تر
    رم بیشتر در برخی مدل ها
    هارد قویتر در برخی مدل ها
    طراحی استادانه و حرفه ای کیبرد برای تایپ آسان
    ((سنسور نور و بک لایت کیبرد))
    به کار بردن نرم افزار های اصولی و مناسب روی سیستم جهت افزایش راندمان و کاهش شلوغی فضای کاربردی ویندوز....
    باز بگم!؟ همه این ها نشون از یک تیم حرفه ای و صرف وقت و هزینه و دقت فراوان در طراحی این سری سونی ست! خدا رو شکر حرف و حدیث داغ شدن هم با اومدن اف 12 ها خوابید...
    دوست عزیز اینجوری باعث بد دلی اونا که تصمیم خریدشون رو گرفتن میشید. من اینجا کم پست میدم ولی سعی میکنم از رو تحقیق به مردم نظر بدم که باعث سردرگمیشون نشه... البته منکر خوب بودن ایسوز هم نمیشم مخصوصا واسه بازی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

پيش فرض

سلام
    لطفا یک لپ تاپ تا سقف 1.5 با مشخصات زیر معرفی کنید :
    برند سونی
    1-سی پی یو i7
    2-گرافیک خوب
    3-مانیتور سایز 16.4 FULL HD
    Backlight Keyboard-4
    5-پورت HDMI
    6-انواع رنگهای موجود مدلی که معرفی میکنید رو هم بنویسید
    7-وزن هم خیلی مهم نیست
    8-رم هم هرچی بالاتر بهتر
    خودم مدل Sony VAIO F11-NFX رو انتخاب کردم نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •