اطمینان داری شما عزیز
سپهر عزیز میگفت فرق داره
ورژن بازیشم 1.1.1 خورده ای بود
![]()
اطمینان داری شما عزیز
سپهر عزیز میگفت فرق داره
ورژن بازیشم 1.1.1 خورده ای بود
![]()
نه اینجور نیست، خودش ذکر کرده ولی گفته برای اعمال شدن آپدیت 2 نیازی به آپدیت 1 نیست نه اینکه آپدیت 1 هم توشه... اصلا کلا هر کدومشون یه کاری می کنن، تو چند صفحه قبل یکی از بچه ها نوشته خود منبعش رو گزاشته بود.Update 2 رو نصب کنید کافیه خودشم ذکر کرده که Update 2 خودش شامل Update 1 هم میشه.
====
بابا این آخر بازی چقدر راه های متفاوت داره، آدم میگرخهحالا نقشه دارم میکشم حمله کنیم Legion هار نابود کنم
سلام
آقا من update 2 رو نصب کردم، یه سری خرت و پرت به من داد!!! مثلاً چند نوع اسلحه و چیزای دیگه! باید همینطوری باشه؟؟
بروبچ خفترین اسلحه بازیو خریدم. جای شما خالی با هر تیرش یه Deathclaw رو چند متر پرت میکنه و به دیار باقی میفرسته.
دیگه مزه بازی از بین رفته چون هیچی جلو دارش نیست.
اسم اسلحه رو میگم اما سه شرط داره که قوی بشه( بعدا شاکی نشید بگید قوی نیستا) . اسم اسلحه Guass gun که تو بازی استالکر هم قویترین بود اما:
1- باید اسکیل energy weapon رو تا 100 ببرید
2- اسلحه رو کامل تعمیر کنید ( یه پرکی رو یاید فعال کنید تا باهاش بتونید اسلحه های مشابه رو تعمیر کنید)
3- تیرهاشو با استفاده از work bench ( همون میزی که توش تیرهارو تبدیل می کنید) مکس شارژ Max charge
کنید.
خب حالا برید حالشو ببرید.
سلام به همگی
یک چیز بگم برای اونایی که تازه رسیدن به freeside یک مغازه اونجا هست به اسم silver rush .توی شهر اول بازی هم بگردین یک آیتم به اسم stealth boy پیدا می کنین وقتی رسیدین اینجا بزنینش بعد هر چی آیتم توی مغازه و جعبه ی کنار اون نگهبان بود کش برین.بعد هم ماموریت بگیرین از صاحبش بزارین همه برن تو یکیشون هست منفجر می کنه اونجارو بعد برین آرمور و اسلحه های همشون رو بر دارین.اول باید اسلحه ها رو بردارین بعد ماموریت بگیرین.![]()
دوست عزیز ممنون از شما
برای من شده 1.1.1.270 !
منم همين كارو كردم!ولي وجدانم بهم گفت كار خوبي نكردم از سيو قبل تَرش اومدم![]()
خوشم میاد از این جور گیمرها . اینجور بازی کردن واقعا لذت بیشتری برای گیمر داره ...
بله، باید همینجور باشه
======
بکس کسی نمیدونه کجا یه لباس خوب بخرم ؟ من اون چند تا جایی که رفتم نداشتن، اگر می دونید بگید ناز نکنید![]()
سلام
من پیشنهاد می کنم این چند تا رو داشته باش:
1-یه لباس سبک و مقاوم که هم بتونید سریع در برید هم چیزی باشه که موقع جنگیدن به راحتی بتونید با زره دشمن بازسازیش کنید.
2-یه لباس سبک از هر گروه؛مثلا من دیدم تو صحرا legion ها دو تا NCR رو کشتن رفتم لباسشون رو برداشتم که راحت بتونم از بین نیرو های NCR رد بشم.
3-اگه کوئست come fly with me رو رفتید اونجا که باید برین توی زیر زمین از اون مهندس بد اخلاقه بپرسین چی برای پرتاب موشک لازمه توی یکی از قفسه ها یه لباس فضا نوردی هست که مقاومتتون رو در برابر رادیواکتیو 40 تا بالا می بره و اتفاقا سبکه(از لحاظ طبقه بندی)
4-یه لباس که تو چیزایی مثل speech یا repair کمکتون کنه
+پولت رو برای لباس استفاده نکنی خیلی بهتره.
راستی کسی ار snowglobe ها چیزی جمع کرده؟من یدونه پیدا کرده بودم دادم به روباتی که توی خونه mr.house بود 2000 تا گیر آوردم؛گفت اگه بازم بیاری ازت می خرم
Last edited by GUNSHIP; 31-10-2010 at 20:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)